Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Na matomai tiesiog reikia daugiau laiko. Manau nusiramink ir tiesiog atsipalaiduok  :4u:

Dėl liūties mačiau nuotraukas. Pas mus pernai Kaune ne iki stogų, bet irgi taip gerokai patvinę buvo po vieno škvalo. Važiavau sūnų iš darželio paimti, išsimovus iš batų ir pasiraitojus kelnes bridau vaiką ant kupros užšimetus  :D Ale kokia atrakcija buvo mažam  :lol: 
Darbe tai juokiamės, kokia "karšta" ši vasaros diena  :lol:

Kad kuo labiau atsipalaiduot ir negalvot reikia, tai faktas :) tik kažkaip sakau, iš vienos pusės atrodo, kad nelabai ji pati gaudosi hormonų tyrimuose, tai nieko ir nepakomentavo, iš kitos pusės galvoju, kad gal reikia priimti jos žodį, kad viskas yra anatomiškai gerai ir sąlygos tam puikios. Ir atsipalaiduoti. Ir tada pavyks :) 

Nu kažkaip reikia tiesiog gyventi sau :))

Jooo, lietus dėjo ojoj. Naktį prabudau nuo žaibų blyksnių. Tada ilgai klausiau griaustinių-atrodė, kad sproginėja kažkas šalia.. ir tada išlipau iš lovos ir pamačiau daaaug daug vandens :D :D 

O dabar tai pirtis visiška. Karšta, drėgna :D vasaros smagumai :D

Atsakyti

Mas mus jau irgi banga karščio pareina, į darbo galą  :D Vaikui daržely šiandien turėjo piknikas būt lauke, tai jooo, jau matau, kaip jie piknikavo. Grįš su pilna dėžute namo, ko aš ten pridėjus buvau.

Atsakyti

Aš šian pas ginę savo ėjau. 

Kaip Tu? Teplioja dar? Rudai? 

Ar matėt, kas Vilniuj daros? :D plaaaaukia viskas.. taip užtvindė. Mašinos vietomis iki stogų apsemtos. Pati mieste ėjau/bridau per balas..

Smagu, kad tyrimai visi gerai, nėra prie ko prikibt ...liuks, gera pradžia - pusė darbo  :D 

Ryte patepliojo  rudai daugiau ir ramu....Laukiu tyrimų rezultatų ir ... ir nežinau ką darysiu...skambint ginei į polikliniką tada  :hmm: nesuprantu tų neščiųjų preoritetų - skaitau kai kur kad guldo į ligoninę, kitas palieka likimo valiai...įdomiai...

Gal man tą duphaston pagert, kaip pirmą kart ginė rekomendavo? aš nebežinau....na, palauksiu tyrimų rezultatų...

Mačiau, nu jau chebra su valtim prisifilmavę  :D  eina sau, bet kiek žmonėm rūpesčių ir problemų  :blink: 

MB vis klausinėja kaip aš...jis nervinasi labiau nei aš... šiandien mažių palikom pas senelius, sakėm abu vakare ramiai kokį filmą pažiūrėsim :rolleyes: tik paprašiau manęs neguost, nes jei pradės guost-pradėsiu raudot balsu .. o aš to visai nenoriu, tai jis mane labai supranta... 

Atsakyti

Smagu, kad tyrimai visi gerai, nėra prie ko prikibt ...liuks, gera pradžia - pusė darbo  :D

Ryte patepliojo  rudai daugiau ir ramu....Laukiu tyrimų rezultatų ir ... ir nežinau ką darysiu...skambint ginei į polikliniką tada  :hmm: nesuprantu tų neščiųjų preoritetų - skaitau kai kur kad guldo į ligoninę, kitas palieka likimo valiai...įdomiai...

Gal man tą duphaston pagert, kaip pirmą kart ginė rekomendavo? aš nebežinau....na, palauksiu tyrimų rezultatų...

Mačiau, nu jau chebra su valtim prisifilmavę  :D  eina sau, bet kiek žmonėm rūpesčių ir problemų  :blink:

MB vis klausinėja kaip aš...jis nervinasi labiau nei aš... šiandien mažių palikom pas senelius, sakėm abu vakare ramiai kokį filmą pažiūrėsim :rolleyes: tik paprašiau manęs neguost, nes jei pradės guost-pradėsiu raudot balsu .. o aš to visai nenoriu, tai jis mane labai supranta... 

Nu kaip gerai.. hormonų tyrimai man labai su klaustuku, tik ten viduj pas mane viskas gerai :D

Kada Tavo tyrimų atsakymai? Gerai, kad mažiuką palikot seneliams. Tau reikia ramybės :) ir pritariu-man guodimas irgi ašaras sukelia. Tiesiog reikia, kad būtų šalia ir palaikytų, kad ir kas nutiktų :) turiu nuojautą, Simona, kad viskas bus gerai! Pateplios ir praeis. Ir auginsi tuoj pilvuką :4u:

Tanite, ir Tu vilnietė? Eina sau, kaip kepina dabar :D norėćiau prie ežero su šaltu alum :D

Atsakyti

Tanite, ir Tu vilnietė? Eina sau, kaip kepina dabar :D norėćiau prie ežero su šaltu alum :D

Nea, aš Kaune. Bet jau ir pas mus karšta.

Atsakyti

Sakė šiandien vakare arba rytoj iš ryto atsakymai.

Kaip aš paniškai bijau eit į WC ... :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 29, 16:47)
<p>Sakė šiandien vakare arba rytoj iš ryto atsakymai.</p><p></p><p></p><p>Kaip aš paniškai bijau eit į WC ... doh.gif </p>

Nebijok eit, kad pusle nespaustu ;) kaip tik reikia db daug vandens gert ;)
Atsakyti

Nebijok eit, kad pusle nespaustu ;) kaip tik reikia db daug vandens gert ;)

Aš supratau, kad bijo, jog kraujo nepamatytų  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2017 06 29, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Janima" data-cid="71700323" data-time="1498753949"><div><p>Nebijok eit, kad pusle nespaustu ;) kaip tik reikia db daug vandens gert ;)</p></div></blockquote><p>Aš supratau, kad bijo, jog kraujo nepamatytų  unsure.gif </p>

Tai ir as taip supratau smile.gif tik sakau kad pusles spaudimas irgi nera gerai smile.gif
Atsakyti

Simona, dar nera atsakymu?

Guzikas siandien zaidzia zaidima "apvemk visus namus". Ryte uzkandau - supykino, nevalgius - pykina. Sese nusiprause duse su duszele zalios arbatos (mano pacios, patinka man jin siaip), as uzejau - man dvokia pigiu vyrisku dezodorantu, kur tokie labai labai stipriai tvoskia per kilometra. Tai vietoj tulika apsikabinau. Brrrrrrr. Grindis plausiu grynu vandeniu, bijau valikli net uzuost. Jautri uosle ir pms - ne draugai :unsure:

Atsakyti

Guzikiuk, o tau visada per pms taip? Nes man tai čia į kitus požymius panašiau  :D​ 

Atsakyti

Labas, kol kas matau kad atlikta tik HCG 24264,8.

Na skaičius nemažas, tai čia turbūt gerai  :hmm:​  kiti tyrimai dar vykdomi. 

Atsakyti