Mano mazesnis buvo

Aš šian pas ginę savo ėjau. Nunešiau tyrimus, norėjau, kad pažiūrėtų, ar geltonkūnis yra. Tai išėjau apimta dvejopų jausmų
pikta, kad nelabai nusimano tam tikrai klausimai ir pyksta, kad daug klausinėju. Jos akimis tyrimai normos ribose, vadinasi viskas puiku
Iš kitos pusės gera tą optimizmą girdėt. Anatomiškai viskas puiku, geltonkūnis yra, ov įvykus, viskas gražu, gleivinė puiki. Sako irgi, atsipalaiduok ir kibs
nu žiūrėsim
Kaip tave suprantu... Man irgi labai nepatinka tas "viskas normos ribose", nes jeigu viskas gerai, tai kodėl tas pilvukas vis neauga
Tai norisi kažkokio medicininio paaiškinimo, norisi kažko imtis daugiau, o ne tik kiekvieną mėnesį bandyti ir tikėtis
Man irgi ne viena gydytoja sakė atsipalaiduoti ir pavyks, tai gal čia visa ir esmė Bet nežinau kaip jos tą atsipalaidavimą supranta, nes nėra taip, kad maniakiškai galvočiau apie pastojimą ir apie nieką kitą, gyvenu kaip gyvenau, tik pasitestuoju, kad O pagaučiau ir kelis kartus per ciklą bt matuoju, kad atsekčiau pakilimą po O ir nukritimą prieš mm
O kad iš vis negalvoti, neskaičiuoti kuri cd, dpo ir nesekti O neįmanoma, gi nesu kvaila, ir neskačiuodama žinau kurioje ciklo stadijoje esu ir gi matau kaip išskyros kinta, tai nežinau ar įmanoma iš vis negalvoti
Tai va, iš manęs naujienos tokios : nubėjau pas pavaduojančią ginę, maloniai priėmė, pažiūrėjo ecjo, žiurniukas vietoj, ačiū D nesugalvojo tarp kojų palandžiot - greičiausia būčiau atsisakiusi...Ginė nuramino, kad teplioja rudai labai dažnai neštukes, ypač pirmą trimestrą....Receptą išrašė, bet nepatarė gert, nes riba labai norma, nuokrypis neštumo metu normalus, sako manau nieko čia nereikia gert...Bet receptą išrašė, jei labiau pradėtų tepliot... Sako gydytoja pagalvokit, jei gamta atmeta tarkim dėl apsigimimo, o jūs paimat ir sustabdot kraujavimą ir vaisius lieka.... Tai va, jaučiu kad kol kas aš jo negersiu. Pakyrė 10 dieną ateiti po atostogų, žiūrės echo ar auga žirnis ir gal jau matysiu širdelę
Nu ziurek, Simona, gal viskas ir gerai gi bus. Nebutu pirmas kartas, kai gines skalambyja "persileidimas", ziuredamos tik i mmm data, o ne ovuliacijos.
07.04 - Jefimija nelaukia mmm
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
Jo, panos, mano pms dar ne tokie buna. Sakiau, senbuves jau zino, kad pozymiai man nieko nereiskia. Geriausia buvo, kai viena menesi kazkas panasaus i neryskia linea negra atsirade buvo.
Vakar pramuse migrena, tai tik unksciau ir prasiau mane pribaigt. Paskutine turima kodeino iskaliau, nemiegojau visa nakti, atsibudus skauda biski vel, tai pusryciam paracetamolis. Vakare biski tepe, tai dar kazkokios vilties buvo, bet jau atsibudus tamsus kraujas varvena. Pilvo tai dar neskauda, tik kazkur kiauside ir nugara labai slyksciai tempia. Vis ta viltis, kad cistos salinasi ir po to bus geriau. Reiks gp paprasyt ultragarso, kad paziuret, kas ant ju darosi.