Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Simona02 @ 2017 06 30, 13:28)
<p>prg 31,17 . mažas,a ne?</p>

Mano mazesnis buvo smile.gif apie 24 gal. Tai manau gal ok? smile.gif
Atsakyti

rašo I trimestras 35.68-286,2.

Paskambinau greitom ginei, sako reiktų pavartot duphaston truputį, tai po pietų bandysiu važiuoti pas jos kolegę, nes ji neberiba. 

Atsakyti

rašo I trimestras 35.68-286,2.

Paskambinau greitom ginei, sako reiktų pavartot duphaston truputį, tai po pietų bandysiu važiuoti pas jos kolegę, nes ji neberiba. 

Na va, ir viskas turėtų būti gerai. Galėsi ramiai atostogų važiuoti ir atsipalaiduot.

Atsakyti

Simona, sveikinu, manau, kad viskas gerai! :4u:

Guzike.. Tau visada tokie pms? Nes ir man čia į pms visai nepanašu :D gal apsysiok testuką?

Atsakyti

Aš šian pas ginę savo ėjau. Nunešiau tyrimus, norėjau, kad pažiūrėtų, ar geltonkūnis yra. Tai išėjau apimta dvejopų jausmų :) pikta, kad nelabai nusimano tam tikrai klausimai ir pyksta, kad daug  klausinėju. Jos akimis tyrimai normos ribose, vadinasi viskas puiku :)

Iš kitos pusės gera tą optimizmą girdėt. Anatomiškai viskas puiku, geltonkūnis yra, ov įvykus, viskas gražu, gleivinė puiki. Sako irgi, atsipalaiduok ir kibs :) nu žiūrėsim :)

Kaip tave suprantu...  :)  Man irgi labai nepatinka tas "viskas normos ribose", nes jeigu viskas gerai, tai kodėl tas pilvukas vis neauga  :)  Tai norisi kažkokio medicininio paaiškinimo, norisi kažko imtis daugiau, o ne tik kiekvieną mėnesį bandyti ir tikėtis  :) 

Man irgi ne viena gydytoja sakė atsipalaiduoti ir pavyks, tai gal čia visa ir esmė  :)  Bet nežinau kaip jos tą atsipalaidavimą supranta, nes nėra taip, kad maniakiškai galvočiau apie pastojimą ir apie nieką kitą, gyvenu kaip gyvenau, tik pasitestuoju, kad O pagaučiau ir kelis kartus per ciklą bt matuoju, kad atsekčiau pakilimą po O ir nukritimą prieš mm  :) O kad iš vis negalvoti, neskaičiuoti kuri cd, dpo ir nesekti O neįmanoma, gi nesu kvaila, ir neskačiuodama žinau kurioje ciklo stadijoje esu ir gi matau kaip išskyros kinta, tai nežinau ar įmanoma iš vis negalvoti  :unsure:​ 

Atsakyti

Na Guzikas pas mus visada turi įdomiausią pms'ą  :D  Neužilgo mm diena, tai greit paaiškės kas čia vyksta  :D​  

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 30, 13:44)
<p>rašo I trimestras 35.68-286,2.</p><p></p><p>Paskambinau greitom ginei, sako reiktų pavartot duphaston truputį, tai po pietų bandysiu važiuoti pas jos kolegę, nes ji neberiba. </p>

Na va kaip gerai!
Atsakyti

Tai va, iš manęs naujienos tokios  :D  :  nubėjau pas pavaduojančią ginę, maloniai priėmė, pažiūrėjo ecjo, žiurniukas vietoj, ačiū D nesugalvojo tarp kojų palandžiot - greičiausia būčiau atsisakiusi...Ginė nuramino, kad teplioja rudai labai dažnai neštukes, ypač pirmą trimestrą....Receptą išrašė, bet nepatarė gert, nes riba labai norma, nuokrypis neštumo metu normalus, sako manau nieko čia nereikia gert...Bet receptą išrašė, jei labiau pradėtų tepliot... Sako gydytoja pagalvokit, jei gamta atmeta tarkim dėl apsigimimo, o jūs paimat ir sustabdot kraujavimą ir vaisius lieka.... Tai va, jaučiu kad kol kas aš jo negersiu. Pakyrė 10 dieną ateiti po atostogų, žiūrės echo ar auga žirnis ir gal jau matysiu širdelę  :wub:​ 

Atsakyti

Mano fronte irgi naujienų yra - vakar, 10 cd, ot ryškut ryškutėlis, tik kb pasigedau, labai negausiai buvo, už tat vandeningų pilna, net įklotai nepadeda  :hmm:  

Trumpas bus šis ciklas  :) 

Atsakyti

Simona, jeigu atmetinėja dėl apsigimimų, joks duphas neišgelbės. O dėl prg trūkumo tikrai gali gleivinės neužtekti. Taigi jeigu pradės teplioti per savaitgalį, išgerčiau tabletę. Nueik pirmadienį vėl prg ir hcg pakartoti. Bus aišku, ar kyla prg. 

Atsakyti

Nu ziurek, Simona, gal viskas ir gerai gi bus. Nebutu pirmas kartas, kai gines skalambyja "persileidimas", ziuredamos tik i mmm data, o ne ovuliacijos.

07.04 - Jefimija nelaukia mmm

07.11 - aquabona nelaukia mmm

07.12 - Tanite nelaukia mmm

07.19 - beladona nelaukia mmm

07.22 - Zuiza nelaukia mmm

07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm

07.28 - Janima nelaukia mmm

??.?? - Guzikas nelaukia mmm

Jo, panos, mano pms dar ne tokie buna. Sakiau, senbuves jau zino, kad pozymiai man nieko nereiskia. Geriausia buvo, kai viena menesi kazkas panasaus i neryskia linea negra atsirade buvo.

Vakar pramuse migrena, tai tik unksciau ir prasiau mane pribaigt. Paskutine turima kodeino iskaliau, nemiegojau visa nakti, atsibudus skauda biski vel, tai pusryciam paracetamolis. Vakare biski tepe, tai dar kazkokios vilties buvo, bet jau atsibudus tamsus kraujas varvena. Pilvo tai dar neskauda, tik kazkur kiauside ir nugara labai slyksciai tempia. Vis ta viltis, kad cistos salinasi ir po to bus geriau. Reiks gp paprasyt ultragarso, kad paziuret, kas ant ju darosi.

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 30, 15:32)
<p>Tai va, iš manęs naujienos tokios  biggrin.gif  :  nubėjau pas pavaduojančią ginę, maloniai priėmė, pažiūrėjo ecjo, žiurniukas vietoj, ačiū D nesugalvojo tarp kojų palandžiot - greičiausia būčiau atsisakiusi...Ginė nuramino, kad teplioja rudai labai dažnai neštukes, ypač pirmą trimestrą....Receptą išrašė, bet nepatarė gert, nes riba labai norma, nuokrypis neštumo metu normalus, sako manau nieko čia nereikia gert...Bet receptą išrašė, jei labiau pradėtų tepliot... Sako gydytoja pagalvokit, jei gamta atmeta tarkim dėl apsigimimo, o jūs paimat ir sustabdot kraujavimą ir vaisius lieka.... Tai va, jaučiu kad kol kas aš jo negersiu. Pakyrė 10 dieną ateiti po atostogų, žiūrės echo ar auga žirnis ir gal jau matysiu širdelę  wub.gif </p>

Ir man atrodo tas prg normalus. Lauk ramiai tos 10 d ;)
Atsakyti