Crazy Bee, liniją matau, tik nežinau, ar for real, ar išdžiūvimo
bet laaaabai linkiu ryškėti! Nusipirk dar pigiukų! 
Kokie šaunuoliai, kad laikinai priglaudėte, o nepalikote gatvėje
Galvojau siūlyt nuvežti į vet. kliniką pažiūrėti ar yra čipukas, bet neveislinių dažniausiai nečipuoja šeimininkai 
Bandykit kreiptis į gyvūnų prieglaudas, paklausti ar niekas nepasigedo ir nesikreipė ieškodami, jie savo tinklalapiuose leidžianir skelbimus patalpinti apie rastus gyvūnus
ir aš galvojau siūlyt kreiptis į prieglaudas-jie pasidalina skelbimais, daugiau žmonių pamatys. 5 koja, tautmilės prieglaudėlė, sos gyvūnai..
Nebūtinai vyresnio, dažnai būna, kad draugiški šuniukai prie beveik visų žmonių bėga
Sužinoti ar vyresnio amžiaus gyvūnas dar galima nuspręsti iš gyvūno apimčių, ar labai nupenėtas
Kažkodėl mėgsta pamaitinti vyresnio amžiaus žmones savo gyvūnus 
Suprantu, kad nesinori gyvūno taip gauti netikėtai, nei laukta, nei pasiruošta naujam šeimos nariui
Tikėkimės, kad greit atsiras šeimininkai 
Gal galima šuniuko foto?
parodyk mums nuotrauką, tikrai
kur čia veiksmas vyksta? 
Ir kaip eina diena su šuniuku? 
Aš irgi iš laimės šokinėčiau radusi šuniuką
Man vienas iš geriausių vaikystės prisiminimų yra gyvūnų laikymas.
Bet tikrai, išsiuntinėkit visoms prieglaudoms nuotrauką su aprašymu, nors ir ne pas juos gyvūnėlis, jie tikrai pasidalins. Gal kažkas ašaras lieja namuose.
Dėl plaukų - šiandien turi atvažiuoti užsakytas grindų robotas
šitas nebrangus, tai pranešiu, ar esu patenkinta, galėsit įsigyti, tai ir plaukų problemos nebeliks 
Jefimija, parodyk kokį
mano šuo dabar taaaaaip šeriasi, kad verkt norisi.. išsiurbi ir po valandos vėl kilimas plaukų
ir baldai visi aplipę.. nafik 
Nu kur jau pozityvus mastymas
kur psichologinis nėštumas ir jo psichozė? Gal tau mano marianas priminti?
Man kiaušides sudiegia, praėjus pro kūdikių rūbelių skyrių parduotuvėse, o kur čia dar pilvas...
net garsiai nusijuokiau
kiaušidės net susitraukia