Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jefimija, parodyk kokį :4u: mano šuo dabar taaaaaip šeriasi, kad verkt norisi.. išsiurbi ir po valandos vėl kilimas plaukų  :oh:  ir baldai visi aplipę.. nafik :(

Pirkau šitą: https://www.lidl-sho...iger/p100205951. Parašysiu atsiliepimus. Kiek žinau, net ir brangiausi robotai nuo gero pasišėrimo, ypač pavilne, dūsta. Bet jeigu leidžiant pasiganyti kas dieną, ar 2x dienoj, tai gal ir išgyventų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 03 liepos 2017 - 11:06

Crazy Bee, liniją matau, tik nežinau, ar for real, ar išdžiūvimo :hmm:  bet laaaabai linkiu ryškėti! Nusipirk dar pigiukų! :D

As manau kad isdziuvimo visgi. Nes pasimate tik isdziuvus. Tik gaila kad tokia ryski ta isdziuvimo linija :(

Kaip gerai, kad mano triušiukas šeriasi tik 2 kartus per metus  :wub:  O dabar kažkaip pamiršo, kad reikia kailiuką pasikeisti, matyt nėra šilumos, tai nesupranta ką jai čia daryti  :D​ 

Mano triusis seriasi istisus metus :oh:

Atsakyti

Suedziau visa tik tak dezute  :blush-anim-cl:  ant saldumynu patrauke. Doroju m&m dabar  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Noriu ir as tokio siurblio   :cry2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 03 liepos 2017 - 11:03

Pas mus tai tik žiurkėnas yra, tai man šuo jau big deal  :D Veiksmas Kaune.

Diena einasi ok, kalytė rami ir nepiktybinė, tik taikosi vis ant sofos ar kilimo prigult, o ne ant mano patiesto patiesaliuko. Dabar pagalvojau, kad juk nežinom, ar neturi kokių parazitų ir pan, tai truputį neramu, reiktų veterinarui tokį šunį rodyti. Buvom išėję po apylinkes prasieit, galvojom, gal vistiek pasitrynus kur aplink gal sutiksim šeimininką, bet rezultato nėr. Paskui tik parėjus vos kojas nuploviau ciuciui, vis taikėsi iš vonios iššokt. 

Dėl skelbimų, internete iškart paskelbiau, ir facebooke. Ieškau, kur dar paskelbti.

[URL=http://www.part.lt/perziura/e31e49bbcdeb1879fc6dd06d86c36dfa751.jpg]e31e49bbcdeb1879fc6dd06d86c36dfa751.jpg[/URL]

Atsakyti

Labai graži šunytė  :wub: Matosi, kad prižiūrėta, tai nemanau dėl parazitų. Nesitiki, kad tokia gerai prižiūrėta būtų išmesta ir palikta likimo valiai  :unsure: 

Bet jeigu neatsiras šeimininkas, tai parodykit veterinarui, bus ramiau patiems. 

Čia kaip su vaikais, kartais augintiniai ateina, kada jiems būna laikas  :4u: 

Atsakyti

Na naujienos tokios, kad ko gero radom šeimininką iš gretimo namo, tik jis toks, kad gaila tą šunį ir beatiduoti. Išėjom vėl į kiemą, šuo puolė prie ten dirbančios šlavėjos. Paklausiau, ar žino kieno šuo, pasakė vardą, kas šeimininkas, kad alkoholikas ir pan. Kiti kaimynai irgi patvirtino, tik sako, gal jūs jos neveskit atgal, nes muša ją  :unsure: Oj jo, dabar tikrai turim bėdą.

Atsakyti

Labai gražus šuniukas  :4u:  Jetau, jeigu šeimininkas muša šuniuką, tai situacija tikrai sudėtinga...  :unsure:​ 

Atsakyti

Na naujienos tokios, kad ko gero radom šeimininką iš gretimo namo, tik jis toks, kad gaila tą šunį ir beatiduoti. Išėjom vėl į kiemą, šuo puolė prie ten dirbančios šlavėjos. Paklausiau, ar žino kieno šuo, pasakė vardą, kas šeimininkas, kad alkoholikas ir pan. Kiti kaimynai irgi patvirtino, tik sako, gal jūs jos neveskit atgal, nes muša ją  :unsure: Oj jo, dabar tikrai turim bėdą.

Kaip baisu  :unsure: bet toks greičiausiai jos ir nepasiges... Neveskit jos atgal. Gaila šuniuko  :4u:​ 

Atsakyti

Tai jei turit galimybes pasilikit sau. Gaila atiduot besirdziam.

Atsakyti

As manau kad isdziuvimo visgi. Nes pasimate tik isdziuvus. Tik gaila kad tokia ryski ta isdziuvimo linija :(

Mano triusis seriasi istisus metus :oh:

Tai dar nenurašyk, kol nėra mm, yra vilties  :)  Tegul tik ryškėja  :4u: 

Tai gal pas tave koks nerealiai didelis pūkų kaluolys?  :D  Nes maniškė tai pūkus keičia žiemos pradžioje ir vasaros pradžioje  :D  Bet jau kai keičia, tai šakės  :oh: Antras triušis iš tų pukų gaunasi  :D  Bet kaip faina tuos pūkus paimti į rankas, tokie minkštučiai, baisiai švelnūs ir malonūs  :wub:​ 

Atsakyti

Tanite, gražios grindys, čia parketas ar laminatas?  :D Gal atsimeni kur pirkot, kiek kainavo?  :D​ 

Atsakyti