Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos :)

Atejau pasiguosti ir papykti ant savo ciklo  :bash:  praeita menesi bandziau gi vitaminu c nutolinti mmm, kad atostogaut ramiai galeciau, tai jos velavo 7d (ciklas buvo 37d vietoj 30), si menesi vel grybauja (nevartoju vitamino c),  tai sandien jau 34CD :oh:  ta diena kai teoriskai turejo ateit mmm tai ir migrena kaip ir priklauso buvo ir krutine atleido, o ju ne kvapo! 

Dar salia to prisikabino pusles uzdegimas! 

Buvau pas gine echoskopijai, israse tuo paciu siuntima i santariskes del ivf.

Gi as turiu sviezia nestuke darbe. Tai taip smagu stebeti kaip ji iesko nestumo pazymiu  :D  

Kad susiyvarkytų mm, turbūt reikės kelių ciklų, bent jau man po to kai buvo viskas išsiderinę  :) 

Kaip smagu, kad siuntimą gavai dėl ivf, planuojate vėl mėginti?  :) 

Pas mane irgi darbe yra nėštukių, bet manęs kažkaip neveikia nėštukės, labiau maži vaikiukai  :D​ 

Atsakyti

Kad susiyvarkytų mm, turbūt reikės kelių ciklų, bent jau man po to kai buvo viskas išsiderinę  :)

Kaip smagu, kad siuntimą gavai dėl ivf, planuojate vėl mėginti?  :)

Pas mane irgi darbe yra nėštukių, bet manęs kažkaip neveikia nėštukės, labiau maži vaikiukai  :D​ 

Man visad budavo jei ciklas nugrybaudavo ir uzsitesdavo, tai kita menesi ateidavo anksciau, o dabar jau va du ciklus is eiles nesamones vyksta.

Taip bandysim vel. Gal si karta pasiseks...

Manes gal irgi taip neveiktu, bet vien kabinete sedim, ji daznai uzklausia visko kaip ten buna, daznai pasakoja apie savo nestuminius pojucius.

Fu koks oras! Siemet kazi vasaros bus ar ne? :hm:

Atsakyti

Nu va, jeigu pas abi 10 cd teigiamas ot, tai abi trumpą ciklą turėsim  :D  Beveik visada kb, na ne tokios kaip prieš pradedant planuoti, kai net varvekliai būdavo, bet yra  :D  Šį ciklą buvo pilna vandeningų, bet normalių kb pasigedau  :)

Kad man turbūt būtų daugiau streso jeigu nieko nesekčiau ir nematuočiau, nes tada vis galvočiau ar pavyko užtaikyti per O ir ar iš vis ta O buvo  :)  O kad nestebėt iš vis, na čia gal taip pavyktų nusprendus nesisaugoti ir kada bus, tada bus, nes nebūtų taip, kad jau rimtai norisi  :)

Kai su vyru vis taip iškeliaujate, kaip bus, kai turėsim kūdykį, kartu su juo keliausit ar jau tu liksi Lietuvoje?  :)

Kai tokie audringi pms Guzikui, tai bus smagiausia, jeigu pastojus atvirkščiai, jokių požymių nesijaus  :D 

Važiuotume kartu su vaiku, kažkaip kol kas neatrodo didelė problema.. su šuniu važiuot man daugiau bėdų :D nu vaiko tik daiktų teigubai daugiau. Bet žiūrėsim.. dauguma draugų su vaikais taip va keliaudavo dėl darbų. Nu su dviem jau sunkiau, bet vienas, manau, tikrai neužlaikytų manęs vienos lietuvoj :D

Simona, kaip laikaisi?  :)  Ar praėjo tepliojimas?  :) 

prie jūros, tikėkimės, ramiai poilsiauja :)

Vat, šiandien tik pakilo bt, tai 1 dpo, o 7 dpo bus šeštadienį  :oh:  Gal žinote kliniką, kur galėčiau šeštadienį prg tyrimą atlikti?  :hmm: Pas mane kažkaip įdomiai, po teigiamo ot bt pakyla po dviejų dienų, 10 cd vakare buvo teigiamas ot, o šiandien 13 cd ryte bt pakilus   :huh2: Tai gaunasi, kad mano O įvyksta 48 val. po teigiamo ot, ane? :)  

na taip gaujasi :)

:D kažkaip identiškai šį ciklą mes :D man ot teigiamas buvo 6dienį, o grafikas ov parodė pirmadienį.. niekad negalvojau, gal taip. Galvodavau, kad sekanćią dieną po teigiamulo būna :)

Man visad budavo jei ciklas nugrybaudavo ir uzsitesdavo, tai kita menesi ateidavo anksciau, o dabar jau va du ciklus is eiles nesamones vyksta.

Taip bandysim vel. Gal si karta pasiseks...

Manes gal irgi taip neveiktu, bet vien kabinete sedim, ji daznai uzklausia visko kaip ten buna, daznai pasakoja apie savo nestuminius pojucius.

Fu koks oras! Siemet kazi vasaros bus ar ne? :hm:

Aš tikiuosi, kad susitvarkys orai.. nes į miestą variau su botais ir rudenine striuke. Marazmas kažkoks

Atsakyti

Ai tiesa, Kisulita, Synlab 6dieniais tikrai dirba :) 

Atsakyti

Apsysiojau testa. Sedziu, ziuriu ir nesuprantu, ar cia isdziuvimo juosta ar cia kas... Toks vos vos vos matomas, nufotkint neiseina (nors MB sako kad matosi foto, bet man visai nesimato), o kuo daugiau fotkini tai atrodo labiau blanksta ta juostele :lol: nebefotkinsiu, kad neisnyktu :lol:  gal visgi tik isdziuvimo juosta, nes 35CD jau turetu gerai matytis, o ir ND si menesi atlikti buvo ne laiku  :geda: 

Prisiragavau braskiu kol pilsciau i maiselius saldymui, suedziau traskuciu kalna... Sedziu ir pikta laukiu kol vista atsils nes VALGYTI noriu  :sad:​  jauciu, cia del to kad NT apsysiojau :hm: ane????

Atsakyti

CB, parnešk testą, apžiūrėsim. Nufotografuok su žiedu  :B​ 

Atsakyti

2d2c0209de938702f9a621840b395ae7547.jpg[/URL]">

de643c20f9d8dc9c7a10a1798744d65f921.jpg[/URL]">

Atsakyti

Nu kad net nereikia nieko tamsinti, puikiai matosi, ir rūžava  :D  :wub:​  Linkiu, kad ryškėtų!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 02 liepos 2017 - 17:36

Nu kad net nereikia nieko tamsinti, puikiai matosi, ir rūžava  :D  :wub:​  Linkiu, kad ryškėtų!

beda tame, kad tik isdziuvus tai pasimate. o ir praeita cikla tokius isdziuvelius maciau. o apsysiojus testa dar karta juostele net ir paryskejo :lol: nu bet laaabai tikiuos, kad cia tikras  :wub:​ 

Atsakyti

Laikau kumščius, kad būtų tikras :) kuri dpo tau dabar? 

Atsakyti

nezinau. teoriskai turetu buti 20DPO, bet kad pas mane nebera jokiu O pozymiu, anksciau is KB galedavau spresti, o dabar ju nebera visai. 

Atsakyti

nusprendziau nusipirkti toki :lol: gal pilva nesiojant jis ims ir is tikro atsiras :lol:

https://www.aliexpre...00017.2.YmkNVr#

Atsakyti