Nu va, jeigu pas abi 10 cd teigiamas ot, tai abi trumpą ciklą turėsim
Beveik visada kb, na ne tokios kaip prieš pradedant planuoti, kai net varvekliai būdavo, bet yra
Šį ciklą buvo pilna vandeningų, bet normalių kb pasigedau 
Kad man turbūt būtų daugiau streso jeigu nieko nesekčiau ir nematuočiau, nes tada vis galvočiau ar pavyko užtaikyti per O ir ar iš vis ta O buvo
O kad nestebėt iš vis, na čia gal taip pavyktų nusprendus nesisaugoti ir kada bus, tada bus, nes nebūtų taip, kad jau rimtai norisi 
Kai su vyru vis taip iškeliaujate, kaip bus, kai turėsim kūdykį, kartu su juo keliausit ar jau tu liksi Lietuvoje? 
Kai tokie audringi pms Guzikui, tai bus smagiausia, jeigu pastojus atvirkščiai, jokių požymių nesijaus
Važiuotume kartu su vaiku, kažkaip kol kas neatrodo didelė problema.. su šuniu važiuot man daugiau bėdų
nu vaiko tik daiktų teigubai daugiau. Bet žiūrėsim.. dauguma draugų su vaikais taip va keliaudavo dėl darbų. Nu su dviem jau sunkiau, bet vienas, manau, tikrai neužlaikytų manęs vienos lietuvoj 
Simona, kaip laikaisi?
Ar praėjo tepliojimas?
prie jūros, tikėkimės, ramiai poilsiauja 
na taip gaujasi 
kažkaip identiškai šį ciklą mes
man ot teigiamas buvo 6dienį, o grafikas ov parodė pirmadienį.. niekad negalvojau, gal taip. Galvodavau, kad sekanćią dieną po teigiamulo būna 
Man visad budavo jei ciklas nugrybaudavo ir uzsitesdavo, tai kita menesi ateidavo anksciau, o dabar jau va du ciklus is eiles nesamones vyksta.
Taip bandysim vel. Gal si karta pasiseks...
Manes gal irgi taip neveiktu, bet vien kabinete sedim, ji daznai uzklausia visko kaip ten buna, daznai pasakoja apie savo nestuminius pojucius.
Fu koks oras! Siemet kazi vasaros bus ar ne? 
Aš tikiuosi, kad susitvarkys orai.. nes į miestą variau su botais ir rudenine striuke. Marazmas kažkoks