Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

nusprendziau nusipirkti toki :lol: gal pilva nesiojant jis ims ir is tikro atsiras :lol:

https://www.aliexpre...00017.2.YmkNVr#

Geras  :D​ 

Atsakyti

Geras  :D​ 

bandziau ieskot nestumo testu pigiuku, bet meta tik tuos pilvus :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 02 liepos 2017 - 18:45

bandziau ieskot nestumo tertu pigiuku, bet meta tik tuos pilvus :lol:

Tai prie šito pilvo galėtų pridėti ir pripieštų NT su II, nereiktų piešti pačioms  :D​ 

Atsakyti

merginos kur perkat pigiukus NT :hm: kazkada pirkau ir nebepamenu is kur :oh:

Atsakyti

Crazy Bee, matosi, bet nezinau, ar ruzava, man tokiu daug ant pigiuku buna. Nenori kokio rimtesnio apciurksti?

Hm, su tuo pilvu ideja nebloga gal :hmm:  Cia kaip nesenai perskaiciau - nezinau kaip isverst. Tokai kaipo terapija, kaipo nusiteikimas, kad galvot, elgtis taip, kad jau nescia, mazdaug - prisikvieti mintimis, nusiteikimu, nu prisisneki zodziu :D Tai gal gautusi? :D

Atsakyti

Hm, su tuo pilvu ideja nebloga gal :hmm:  Cia kaip nesenai perskaiciau - nezinau kaip isverst. Tokai kaipo terapija, kaipo nusiteikimas, kad galvot, elgtis taip, kad jau nescia, mazdaug - prisikvieti mintimis, nusiteikimu, nu prisisneki zodziu :D Tai gal gautusi? :D

Greičiau tiesus kelias į beprotystę. Kai per daug įsitikina, kad yra nėščia, tada atėjus laikui "gimdyti", apima sveiką protą paralyžuojanti panika. Visais kūdikių, ar net išgrobimo iš gimdos atvejais, buvo būtent toks pats fantazijos procesas... 

Atsakyti

Crazy Bee, matosi, bet nezinau, ar ruzava, man tokiu daug ant pigiuku buna. Nenori kokio rimtesnio apciurksti?

tai vat ir nezinau. lauksiu dar. neturiu kitokio. irdar palauksiu. arba ateis mmm arba ne :)

jo jo, prisigalvoji, paskui atsiduri ten kur sienos minkstos.... ::D

Atsakyti

merginos kur perkat pigiukus NT :hm: kazkada pirkau ir nebepamenu is kur :oh:

Matosi II juostelė  :clap:  Tegul tik ryškėja  :4u: 

Pigiukus Lietuvoje pirkau iš testukai.lt, dar berods būna testai.eu  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 02 liepos 2017 - 21:12

Greičiau tiesus kelias į beprotystę. Kai per daug įsitikina, kad yra nėščia, tada atėjus laikui "gimdyti", apima sveiką protą paralyžuojanti panika. Visais kūdikių, ar net išgrobimo iš gimdos atvejais, buvo būtent toks pats fantazijos procesas... 

Tai ne iki tiek :D Sakau, man su vertimais nekazka. Ten labiau pozityvaus mastymo variantas. Nors aisku, pilna visokiu, kad isitiki ir jau paslo pajechalo - tiesiai i minksta kambariuka :D

Atsakyti

Tai ne iki tiek :D Sakau, man su vertimais nekazka. Ten labiau pozityvaus mastymo variantas. Nors aisku, pilna visokiu, kad isitiki ir jau paslo pajechalo - tiesiai i minksta kambariuka :D

bet kaip zinoti kada perzengei riba? kvailiosi kvailiosi su ntikru pilvu ir bam viena diena.....

nesuprantu... vakar buvom zemuogiauti, uodai sukandziojo, o man niezeti pradejo tik siandien. ir tik pavakari. ir kyla tokie spuogai   :huh2:  o ant delno isvis didelis ir skauda, nes dalnas patines 

Atsakyti

Oi ne, ne su netikru pilvu, tikrai ne :D Cia jau butu  tas filmas su Lindsay Lohan :D

Tai dazniausiai biski veliau ir pradeda nieztet ir kilt. Retai kada is karto. Ten kazkoks baltymas sukelia. Pabandyk karsta vonia/pakaitinta sauksta, pagelbsti. Kritiniu atveju - antialerginiai. Ai, dar sako actas padeda, bet man nelabai. Psilobalsam - jeigu dar toks Lietuvoj egzistuoja - budavo superinis daiktas nuo buzhiu, dilgeliu ir saules.

Atsakyti

Oi ne, ne su netikru pilvu, tikrai ne :D Cia jau butu  tas filmas su Lindsay Lohan :D

Tai dazniausiai biski veliau ir pradeda nieztet ir kilt. Retai kada is karto. Ten kazkoks baltymas sukelia. Pabandyk karsta vonia/pakaitinta sauksta, pagelbsti. Kritiniu atveju - antialerginiai. Ai, dar sako actas padeda, bet man nelabai. Psilobalsam - jeigu dar toks Lietuvoj egzistuoja - budavo superinis daiktas nuo buzhiu, dilgeliu ir saules.

Bet man niekada praejus tiek laiko nekildavo. Daugiau kaip para praejo ir va niezti. Ai praeis, miegodama nesikasysiu gal ir praeis.

Atsakyti