Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Na jeigu pasiėmė pats, tai gal kažkiek tas šuniukas ir rūpi. Juolab kad turėsite jį "ant radaro", jeigu netoliese gyvenat. 

Vaikui tai tikiu, kad trauma  :unsure:​ 

Nu tas pats toks, kad ėjo pro šalį ir pamatė. Ne tai kad ten išbėgo laukan tekinom, ka oj mano šuniukas ir pan. Adresą žinom, jeigu kas, imsimės veiksmų.

O vyrukas ištvers, daug kalbėjom apie tai, manau suprato. Tik čia jo svajonė buvo, tai žinoma, kad labai susikrimto. 

Atsakyti

O vyrukas ištvers, daug kalbėjom apie tai, manau suprato. Tik čia jo svajonė buvo, tai žinoma, kad labai susikrimto. 

O gal kita koki namini gyvuneli gali tureti? Maniskis irgi labai norejo sunkiuko, tai as kaskart klausiu ar vedziotu lietui lyjant, sningant, kai tamsu. Kai uz lango bjaurus oras, primenu, kad ir tokiu oru reiktu vedzioti. Tai dabar jau nelabai nori :D

Atsakyti

O gal kita koki namini gyvuneli gali tureti? Maniskis irgi labai norejo sunkiuko, tai as kaskart klausiu ar vedziotu lietui lyjant, sningant, kai tamsu. Kai uz lango bjaurus oras, primenu, kad ir tokiu oru reiktu vedzioti. Tai dabar jau nelabai nori :D

Tai va ir galvojam su vyru. Šunis aš ir vyras esam tik pas tėvus turėję vaikai būdami, voljeruose. Nei ten daug vedžioti, nei plaukus namuose iš kampų valyti. Prieš susilaukiant vaiko aš labai norėjau vižlo, kas dabar man sunkiai suvokiama, nes šiaip aš nesu iš tų aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojų. Kita vertus, turint šunį esi priverstas bent tuos 2-3 kartus dienoj išeit ne 2 minutėm į lauką. Svarbiausia išsirinkti savo charakteriui tinkančią veislę. Katės mano būdui labiau tinka, tik kad mes šeimoje gana skirtingi, mano vyriokai aktyvesni. Tik kad vaikui čia daug užgaidos ir noro, vos ne dėl žaidimo, kas man nepatinka, nes tai didelė atsakomybė. 

Atsakyti

Jauciu toks robotukas labiau pritaikytas ten kur plaukuociu nera. Pas mus jau po vienos dienos padustu nuo puku kamuoliuku :lol:

Dilema- noriu buti pikta (kazkodel), bet neturiu del ko pykti. Ka daryyyyt?

Mano triušė tai matyt pultų tą robotuką  :D 

Sudėtinga dilema ir turbūt dažnai tokia iškyla per pms  :D  O gal ir per nėštumą, kai hormonai siautėja?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Nu tas pats toks, kad ėjo pro šalį ir pamatė. Ne tai kad ten išbėgo laukan tekinom, ka oj mano šuniukas ir pan. Adresą žinom, jeigu kas, imsimės veiksmų.

Nu va, pasiėmė... Belieka tikėtis, kad gerai elgsis.

Atsakyti

Tai va ir galvojam su vyru. Šunis aš ir vyras esam tik pas tėvus turėję vaikai būdami, voljeruose. Nei ten daug vedžioti, nei plaukus namuose iš kampų valyti. Prieš susilaukiant vaiko aš labai norėjau vižlo, kas dabar man sunkiai suvokiama, nes šiaip aš nesu iš tų aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojų. Kita vertus, turint šunį esi priverstas bent tuos 2-3 kartus dienoj išeit ne 2 minutėm į lauką. Svarbiausia išsirinkti savo charakteriui tinkančią veislę. Katės mano būdui labiau tinka, tik kad mes šeimoje gana skirtingi, mano vyriokai aktyvesni. Tik kad vaikui čia daug užgaidos ir noro, vos ne dėl žaidimo, kas man nepatinka, nes tai didelė atsakomybė. 

Iš tiesų, šuo labai didelė atsakomybė  :)  Ir reikia ne tik psichologiškai būti pasiruošus, bet ir finansiškai, nes gyvūnai kainuoja...  :unsure:  Vet paslaugos, žaislai, visokie priedai ir ypač maistas (premium kokybės), o gyvūnui, kaip ir šeimos nariui visada norisi tik geriausio  :) 

Mums gan dažnai draugai palieka šuniuką kokiai savaitei ir ilgiau, kai patys kur nors išvaro, tai jau patirties turiu  :D 

Atsakyti
Sveikos beplanuojančios smile.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, tikiuosi priimsit. Prieš metus susituokėm su vyru, taigi jau metas pagalvoti apie vaikus smile.gif Be to abu jų labai norim smile.gif. Jau birželio mėnesį bandėm, bet pirmas kartas tai kaži ar užkibs, bet šį mėnesį keliaujam į Ispaniją paatostogauti, kaip tik bus vaisingos dienos, taigi kibsim į darbus smile.gif
Atsakyti

Sveika prisijungus, linkiu neužsibūti  :4u:​ 

Atsakyti

Iš tiesų, šuo labai didelė atsakomybė  :)  Ir reikia ne tik psichologiškai būti pasiruošus, bet ir finansiškai, nes gyvūnai kainuoja...  :unsure:  Vet paslaugos, žaislai, visokie priedai ir ypač maistas (premium kokybės), o gyvūnui, kaip ir šeimos nariui visada norisi tik geriausio  :)

Mums gan dažnai draugai palieka šuniuką kokiai savaitei ir ilgiau, kai patys kur nors išvaro, tai jau patirties turiu  :D

Labai pritariu Kisulitai.. savo šeimoj turiu atvejį, kai šuo buvo pirktas vaikui. Ir vaikas ant šuns jojo, tiesiogine prasme, ir mažą dar į vonią yra įmetus, a la gi smagu pasimaudyt :) na, šuo yra vaikui žaislas. Ir tokiu atveju arba šuo yra itin kantrus, ir leidžiasi arba gudriai vengia vaiko, arba ilgainiui ginasi nuo vaiko, ko pasekoje kyla agresijos problema.

Ir dėl išlaikymo-pinigų man pačiai išeina daug. Tai šampūno reikia, vaistų nuo erkių, papildų, maisto.. apsirgo-pas vetus kainos kosminès. Nu žodžiu :) aš už tai, kad šuo būtų suaugusio žmogaus atsakomybė, pasvertas pirkinys ir parinktas pagal tą žmogų, kuris jį prižiūrès :) 

lucci, pradėjau rašyt ir net nežinau, ką parašyt tuo klausimu. Juokas geriau nei ašaros :) gal yra naujienų dėl Tavo tyrimų?

crazy bee, gal kokių naujienų Tavo fronte? :)

kisulita, ar pridavei PRG? :) 

survagiki, labas :4u:

Atsakyti

Laba diena! 

Mano fronte nieko naujo :) apart to kad is didelio noro jau ir zuvis smirda :lol: bet pagal tai kaip pradejo mausti pilva, tai speju, kad tuoj pramus...

Atsakyti
Aš irgi iš to didelio noro viską jaučiu biggrin.gif Ir pilve kažkokie jutimai ir krutinė jautresnė. Bet gali būti artėjančių mm simptomai. Taigi lieka laukti. Beto turiu problemų su skydliauke, geriu tiroksina. Kaži nebus dėl to sunkiau pastoti? Gal susidūrėt kuri su tuo?
Atsakyti
QUOTE(Survagiki @ 2017 07 04, 07:41)
Sveikos beplanuojančios smile.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, tikiuosi priimsit. Prieš metus susituokėm su vyru, taigi jau metas pagalvoti apie vaikus smile.gif Be to abu jų labai norim smile.gif. Jau birželio mėnesį bandėm, bet pirmas kartas tai kaži ar užkibs, bet šį mėnesį keliaujam į Ispaniją paatostogauti, kaip tik bus vaisingos dienos, taigi kibsim į darbus smile.gif

Greito susiplanavimo 4u.gif
Atsakyti