Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labai pritariu Kisulitai.. savo šeimoj turiu atvejį, kai šuo buvo pirktas vaikui. Ir vaikas ant šuns jojo, tiesiogine prasme, ir mažą dar į vonią yra įmetus, a la gi smagu pasimaudyt :) na, šuo yra vaikui žaislas. Ir tokiu atveju arba šuo yra itin kantrus, ir leidžiasi arba gudriai vengia vaiko, arba ilgainiui ginasi nuo vaiko, ko pasekoje kyla agresijos problema.

Ir dėl išlaikymo-pinigų man pačiai išeina daug. Tai šampūno reikia, vaistų nuo erkių, papildų, maisto.. apsirgo-pas vetus kainos kosminès. Nu žodžiu :) aš už tai, kad šuo būtų suaugusio žmogaus atsakomybė, pasvertas pirkinys ir parinktas pagal tą žmogų, kuris jį prižiūrès :)

Viską kuo puikiausiai suprantu ir galvoju lygiai taip pat, todėl ir nenorėjau tos šunytės pasilikti, nes tai per daug būtų skubota ir neapgalvota. Juolab, kad mes nežinojom to šuns būdo, prie ko jis pratintas ir pan. Šiandien matėm vedžiojo su pavadėliu tas žmogus. Dabar tik turim šuniuko daiktų namie - pavadėlį, maisto, bliūdelį, palučių  :D Apipirko vyras tą pačią valandą.
Dėl finansinių dalykų, irgi labai gerai pastebėta, nes juk ne tik maitint reikia, bet ir kitaip prižiūrėti, gydyti, skiepyti ir pan. Atsimenu kaip draugai pasakojo apie veterinaro paslaugų kainas, kai jų šuo susirgo.  :bijau2: 

Dėl to, kad vaikams tai daugiau kaip žaislas tikrai teisinga mintis. Maniškis jau nėra mažiukas, gražiai elgiasi, bet kai mažesnis buvo, kol dar nejautė savo judesių jėgos, oj buvo nukentėjus pas tėvus esanti kalytė. Po to neprisileido nė iš tolo. Dabar jau vėl draugė, nes žino, kad nenuskriaus. Bet tai tik tiek, visa priežiūra ant suaugusių pečių. 

Na su vyru svarstom, tikrai jokių skubotų sprendimų ir jokių užgaidų tenkinimų. Jeigu pirksim, tai tikrai ne dėl vaiko norų (ir taip vienturtėlis išlepintas tiek mūsų, tiek senelių), o dėl to, kad visai šeimai norėsis gyvūno namuose.
Aš dabar labiau ties leliuko klausimu norėčiau susitelkus būti   :rolleyes: 

Atsakyti

Laba diena! 

Mano fronte nieko naujo :) apart to kad is didelio noro jau ir zuvis smirda :lol: bet pagal tai kaip pradejo mausti pilva, tai speju, kad tuoj pramus...

Man tai tik naujos kolegės kvepalai baisiai smirdi  :wacko: Sėdžiu langą atsidarius, nes nu negaliuuuuu. Bet čia man ne pms'iniai - nėštuminiai jautrumai, to tiesiog uoslė jautri. Tikiuosi galvos nepradės skaudėt.

Atsakyti

Ir dėl išlaikymo-pinigų man pačiai išeina daug. Tai šampūno reikia, vaistų nuo erkių, papildų, maisto.. apsirgo-pas vetus kainos kosminès. Nu žodžiu :) aš už tai, kad šuo būtų suaugusio žmogaus atsakomybė, pasvertas pirkinys ir parinktas pagal tą žmogų, kuris jį prižiūrès :)

kisulita, ar pridavei PRG? :) 

Man jau kiek triušytė kainuoja, tai jau įsivaizduoju kiek šuo kainuotų  :blink:  Ir pritariu, kad gyvūnu turi rūpintis suaugęs žmogus  :) 

Prg šeštadienį lėksiu priduoti  :D  Labai įdomu ką parodys tyrimo atsakymai  :unsure:​ 

Atsakyti

As kazkokia be jegu... Taaaaip tyyyngisi dirbti.  Vakar visa diena prabinbinejau, siandien irgi nera meiles darbui...  :unsure:​ 

Atsakyti

Dabar tik turim šuniuko daiktų namie - pavadėlį, maisto, bliūdelį, palučių  :D Apipirko vyras tą pačią valandą.

Bet panašu, kad vyras tai nori šuniuko  :D Turim draugų porą, kur vyras labai norėjo šuns, dabar turi du ir pats beveik visada prižiūri, išveda, rūpinasi skiepais, maistu ir vet. reikalais ir matosi, kad jam čia ne kančia  :)  Neseniai susilaukė vaikučio, tai aš vis stebiuosi, kaip gerai jie  susitvarko  :hmm:  :D

Tai gal ir tavo vyras taip pasistengtų? :D​  

Atsakyti

Bet panašu, kad vyras tai nori šuniuko  :D Turim draugų porą, kur vyras labai norėjo šuns, dabar turi du ir pats beveik visada prižiūri, išveda, rūpinasi skiepais, maistu ir vet. reikalais ir matosi, kad jam čia ne kančia  :)  Neseniai susilaukė vaikučio, tai aš vis stebiuosi, kaip gerai jie  susitvarko  :hmm:  :D

Nu žiurkėno narvą jis valo, tai gal ir šunį prižiūrėtų  :D Jeigu ir grindis kasdien siurbtų, kuo labai abejoju, tai gal ir pasirašyčiau. Arba reikės veislę žiūrėt, kur šėrimasis minimalus, nes nu negaliu pakęsti visur besimėtančių plaukų. Jau aš visur plaukus mėtau  :D Pas brolį juodas labradoras, tai ojeeeej :bijau2: Aš truputį paranojikė šiuo atžvilgiu (arba ne truputį  :geda: ).

Atsakyti

Nu žiurkėno narvą jis valo, tai gal ir šunį prižiūrėtų  :D Jeigu ir grindis kasdien siurbtų, kuo labai abejoju, tai gal ir pasirašyčiau. Arba reikės veislę žiūrėt, kur šėrimasis minimalus, nes nu negaliu pakęsti visur besimėtančių plaukų. Jau aš visur plaukus mėtau  :D Pas brolį juodas labradoras, tai ojeeeej :bijau2: Aš truputį paranojikė šiuo atžvilgiu (arba ne truputį  :geda: ).

Atsakyti

Nelabai supratau, kodėl 2 žinutės atsirado  :hmm:​ 

Atsakyti

Aj, man irgi iš pradžių irgi kažkaip atrodė tas kailis kažkokia tragedija, bet nustebau, kad įpratau  :D  Nors aišku ir kailiuko maniškė ne tiek daug ir palieka, jeigu kasdien būtų pilna kailio, tai nežinau ar ir aš galėčiau šaltais nervais į tai žiūrėti  :D  

Jau dabar pilna šieno, visi namai pilni, nes užsikabina už rūbų ir išsinešioja po namus, bet nesunku apsitvarkyti, jau tiek dėl kiškutės tai pasistengiam  :wub: 

Atsakyti

Mane tai šian visą rytą pykino :D :D

Dėl plaukų galėčiau rekomenduoti dvi veisles :D šnauceriai (yra trijų dydžių, nuo mini iki maksi) ir erdelio/valo (maksi/mini) terjerai. Esu auginus šnaucerį, nes mama irgi neeeeeekentė plaukų :D tai nuvarai į kirpyklą, sutvarko sunį ir jokių plaukų ir kvapo namie kokius 3-4mėn. Kai atauga, jau mėto pavienius plaukus vėl :D erdelio/valo terjerai žinau irgi nesišeria, nesmirda, tik į kirpyklą reik nuvest kas kažkiek laiko. 

Na o toliau charakterį laaaabai rinkitės :) :) 

Vyras nekalba dabar, po kalytės tos, kad nu o gal, davai, jamam šunį? :D

Atsakyti

Vyras nekalba dabar, po kalytės tos, kad nu o gal, davai, jamam šunį? :D

Vyras ne, tik sūnus vakar ištisai dejavo, kad nu jau ryt tai turėsit pirkt, šiandien irgi. Vis kartojo, kad jam jokio linksmumo gyvenime nebebus be šuniuko. Gerai tas mano penkiametis manipuliuot moka  :D​ 

Atsakyti

Vyras ne, tik sūnus vakar ištisai dejavo, kad nu jau ryt tai turėsit pirkt, šiandien irgi. Vis kartojo, kad jam jokio linksmumo gyvenime nebebus be šuniuko. Gerai tas mano penkiametis manipuliuot moka  :D​ 

Vat, nebebus linksmumo gyvenime be šuniuko  :D  Rimta priežasties įsigyti šuniuką  :D​  

Atsakyti