Labas, linkėjimai iš pajūrio oras visiškai nenoks, bet man labiau patinka,nei beprotiškas karštis....pradėjus gerti duphaslton antra diena nebeteplioja tfu tfu tfu
pilvą truputį kartais pamaudžia, bet čia turbūt taip tūri būt...pamenu su pirmuoju tai visą neštumą maudė pilvą...apetitas siaubingas, bijau kad valgau ne už du o už tris
Dėl gyvūnų, jeigu kas tikrai norit ir esat pasiruošusios auginti, tai nepamirškit apsvarstyti ir prieglaudose pamestų gyvūliukų, jie irgi nori antro šanso būti mylimi Veisliniai visada namus ras, nes juos pirko ir pirks, ir niekas jų į gatvę neišmes, tai jeigu norisi šuniuko ar kačiuko, o ne veislės, tai tikrai mėginkit iš prieglaudos
Maniškis irgi jau vis užmeta mintį, kad kačiuko ar šuniuko norėtų, tai nežinau, gal ateityje ir reikės
Labas, linkėjimai iš pajūriooras visiškai nenoks, bet man labiau patinka,nei beprotiškas karštis.... apetitas siaubingas, bijau kad valgau ne už du o už tris
Įsivaizduoju, kad oras ne koks, na bent jau vis tiek poilsis, nuo darbo atitrūkai, aplinką pakeitei
Tai jeigu valgai kaip už tris, tai gal yra tam priežastis Dvynukų giminėje nėra?
Vat, nebebus linksmumo gyvenime be šuniuko
Rimta priežasties įsigyti šuniuką
Na va nėr gyvenimo ir taškas
Dėl prieglaudų, būna ir veislinių ten, tiesiog žmonės neteisingai pasirenka ir paskui negali susitvarkyti. Viena vyro pažįstama kaime gyvena ir turi paėmusi iš prieglaudos borderkolį. Nu gano tas šunelis neįtikėtinai gerai, tokiam tik laukuose lakstyti, ką dabar ir sėkmingai daro.
Simona, ohoho, teoriškai tikimybė dvigubam džiaugsmui tikrai yra
yra
MB iš dvynukų, MB mama iš dvynukų, MB senelis iš dvynukų
Aj, bet iš vyro pusės dynukai įtakos, man atrodo, jog neturi Bet kažkokia tikimybė visad yra, tai gal...
Na va nėr gyvenimo ir taškas
Dėl prieglaudų, būna ir veislinių ten, tiesiog žmonės neteisingai pasirenka ir paskui negali susitvarkyti. Viena vyro pažįstama kaime gyvena ir turi paėmusi iš prieglaudos borderkolį. Nu gano tas šunelis neįtikėtinai gerai, tokiam tik laukuose lakstyti, ką dabar ir sėkmingai daro.
Simona, ohoho, teoriškai tikimybė dvigubam džiaugsmui tikrai yra
Nu va, ir veisliniai, būna nukenčia Tai realiai prieglaudoje galima ir veislinį rasti, tai vien pliusai
Ech, tikrai nėr gyvenimo, jeigu nebus linksmumo Minėjai, kad žiurkėną turit, o vaikas padeda rūpintis ar dar įdomus jam žiurkėnas?
Na ir oras... Ryt į darbą dėsiuos kokį vilnonį megztuką, nes darbe baigiu nušalti visas galūnes Vasara mat
Vyras ne, tik sūnus vakar ištisai dejavo, kad nu jau ryt tai turėsit pirkt, šiandien irgi. Vis kartojo, kad jam jokio linksmumo gyvenime nebebus be šuniuko. Gerai tas mano penkiametis manipuliuot moka
![]()
tikri manipuliacijų meistrai! Yra ko iš vaikų pasimokyt
yra
MB iš dvynukų, MB mama iš dvynukų, MB senelis iš dvynukų
![]()
manrods dvynių geną neša moteris beeeet niekada nežinai!

O senelis tai tb mamos tetis? Jei taip tai yra sansu ir jums

Nu va, ir veisliniai, būna nukenčia
Tai realiai prieglaudoje galima ir veislinį rasti, tai vien pliusai
Ech, tikrai nėr gyvenimo, jeigu nebus linksmumo
Minėjai, kad žiurkėną turit, o vaikas padeda rūpintis ar dar įdomus jam žiurkėnas?
Žiurkėnas jam buvo įdomus kokią savaitę. Pas draugus mergaitės turėjo, susižavėjęs buvo, paskui jų žiurkėnė žiurkėniukų atsivedė ir vieną mums padovanojo. Šiaip liūdna žiurkėnui vienam, jis daugiau laiko namely praleidžia, nei laksto (tiksliau laksto naktį, kai mes miegam), tai vaikui trūksta veiksmo, nepažaisi jau su tokiu. Būna paleidžiam namie tokiam plastikiniam burbule lakstyt, tai lekia jis tiesiu taikymu link narvelio iš kito buto galo. Protingas Dėl priežiūros, kai paraginam, tada prisideda. Savu noru tikrai neitų nei maisto įpilt, nei narvelio tvarkyt. Na sakykim mums padeda, kai paprašom.
Man jau kyla minčių testuotis Ech ta nekantri prigimtis. Dar palauksiu kokias 3-4 dienas.