Man jau kyla minčių testuotis
Ech ta nekantri prigimtis. Dar palauksiu kokias 3-4 dienas.
Laukiam kartu man siandien 38CD, bet lauksiu iki savaites galo, jei nieko ir toliau nevyks
Laukiam kartu
man siandien 38CD, bet lauksiu iki savaites galo, jei nieko ir toliau nevyks
Man tai tik 22 CD. Tavo vietoj kantrybę jau seniai būčiau išmetus per balkoną O nenori kokio normalesnio testuko nusipirkti? Nes kaip supratau pigučiai vaiduokliuoja dažnai tau.
Man tai tik 22 CD. Tavo vietoj kantrybę jau seniai būčiau išmetus per balkoną
O nenori kokio normalesnio testuko nusipirkti? Nes kaip supratau pigučiai vaiduokliuoja dažnai tau.
Praeita menesi kasdien gadinau testus kai velavo 7dienas, tai si karta ramu. Kazkaip visai nera noro, kazkokia ramybe.
O kokie normalesni? Benuku ieskojau, bet neradau (nors man ir jie yra vaiduikleve ir net ryskeje).
Žiurkėnas jam buvo įdomus kokią savaitę. Pas draugus mergaitės turėjo, susižavėjęs buvo, paskui jų žiurkėnė žiurkėniukų atsivedė ir vieną mums padovanojo. Šiaip liūdna žiurkėnui vienam, jis daugiau laiko namely praleidžia, nei laksto (tiksliau laksto naktį, kai mes miegam), tai vaikui trūksta veiksmo, nepažaisi jau su tokiu. Būna paleidžiam namie tokiam plastikiniam burbule lakstyt, tai lekia jis tiesiu taikymu link narvelio iš kito buto galo. Protingas
Dėl priežiūros, kai paraginam, tada prisideda. Savu noru tikrai neitų nei maisto įpilt, nei narvelio tvarkyt. Na sakykim mums padeda, kai paprašom.
Man jau kyla minčių testuotis
Ech ta nekantri prigimtis. Dar palauksiu kokias 3-4 dienas.
![]()
Ir aš jau spirgu.. bet labai bijau neigiamo, tai irgi dar turbut bandysiu palaukti kiek pas Tave dpo?
Na ir oras... Ryt į darbą dėsiuos kokį vilnonį megztuką, nes darbe baigiu nušalti visas galūnes
Vasara mat
![]()
Nuu, apsirengei šilčiau?
Praeita menesi kasdien gadinau testus kai velavo 7dienas, tai si karta ramu. Kazkaip visai nera noro, kazkokia ramybe.
O kokie normalesni? Benuku ieskojau, bet neradau (nors man ir jie yra vaiduikleve ir net ryskeje).
Dėl tų normalesnių nepatarsiu, nes pati bandžiau tik pigučius. Nepatyrus aš visai tame reikale.
Isbere mane visas veidas nusetas, o dar keli spuogai ir tokie skausmingi
Jau nusibodo i wc lakstyt jau atrodo kad JAU, o ten nieko nera, bet gi dar ir sysiu tada uzsimanai. As tiek negeriu kiek sysioju!
Labas Soweluu! As jau nepamenu ar geriau vitaminus bet seip geriu kai atsimenu (o atsimenu retai).
Mane kažkodėl dvynukai gazdintu
Aš pati nesu didelė, tai net neįsivaizduoju kur jie tilptu
Tai patys dvynukai mažesni būtų, kad susitalpintų, tai sutilptų
Dėl priežiūros, kai paraginam, tada prisideda. Savu noru tikrai neitų nei maisto įpilt, nei narvelio tvarkyt. Na sakykim mums padeda, kai paprašom.
Na bent jau paprašytas padeda, irgi neblogai
Nuu, apsirengei šilčiau?
Jap, šilti storesni džinsai, ilgarankovė bliuskutė ir šiiiltas megztukas
Sveikos. Jau kokį mėnesį paskaitau jus
Nedrįstu rašyti, kadangi dar nėra planuose trečio vaikelio..jis tik širdyjeLabai noriu ir tikiuosi..
Saugomės nutrauktu aktu, bet prieš porą mėn. jau galvojau testą daryti, nes lyg ir buvo kažkas užkibę (jaučiau požymius), bet mėnesinės prasidėjo. Tai va ir dabar tikiuosi netyčiuką pasigauti. Vyras kaip ir nori, bet dar ne dabar
Ar geriat vitaminus kažkokius prieš planavimą?
Sveika prisijungus Linkiu neužsibūti, kai pradėsit mėginti
Aš jau daugiau nei metus geriu folio rūgštį, prieš tai gėriau vieną, dabar jau tik vitaminų kompleksą Pregnacare apie 5 mėn. geriu
Isbere mane
visas veidas nusetas, o dar keli spuogai ir tokie skausmingi
Jau nusibodo i wc lakstyt
jau atrodo kad JAU, o ten nieko nera, bet gi dar ir sysiu tada uzsimanai. As tiek negeriu kiek sysioju!
Vat todėl labai padeda bt matavimas, jeigu pakilus, aišku kad mm nebus, jeigu nukrito, vsio, ryt pareis Ir nereikia kankintis
Isbere mane
visas veidas nusetas, o dar keli spuogai ir tokie skausmingi
Jau nusibodo i wc lakstyt
jau atrodo kad JAU, o ten nieko nera, bet gi dar ir sysiu tada uzsimanai. As tiek negeriu kiek sysioju!
Labas Soweluu! As jau nepamenu ar geriau vitaminus
bet seip geriu kai atsimenu (o atsimenu retai).
Ir mane kaio berti pradėjo
Tai patys dvynukai mažesni būtų, kad susitalpintų, tai sutilptų
Na bent jau paprašytas padeda, irgi neblogai
Jap, šilti storesni džinsai, ilgarankovė bliuskutė ir šiiiltas megztukas
Sveika prisijungus
Linkiu neužsibūti, kai pradėsit mėginti
Aš jau daugiau nei metus geriu folio rūgštį, prieš tai gėriau vieną, dabar jau tik vitaminų kompleksą Pregnacare apie 5 mėn. geriu
Vat todėl labai padeda bt matavimas, jeigu pakilus, aišku kad mm nebus, jeigu nukrito, vsio, ryt pareis
Ir nereikia kankintis
![]()
Nesušalai? aš žiopla nusipirkau folio 800mg.. galvoju ar spjaut ir naują pirkt, ar dalint per pusę tabletę, ar kas antrą dieną gert
Ir mane kaio berti pradėjo
![]()
![]()
Nesušalai?
aš žiopla nusipirkau folio 800mg.. galvoju ar spjaut ir naują pirkt, ar dalint per pusę tabletę, ar kas antrą dieną gert
![]()
Aš kitos formos folio gėriau, ne tą, kur pas mus vaistinėse pardavinėja. Siunčiausi iš iherb. https://www.iherb.co...ggie-Tabs/63828Dabar kurį laiką negėriau, pasidariau tyrimą, kad netoli viršutinės ribos man buvo, nenorėjau viršint. Tada gėriau kartu su geležim dėl mažakraujystės. Dabar vėl pradėsiu, nes kokius pora mėnesių nenaudojau. Tu nepergyvenk dėl tos dozės, nes tikrai ne viskas pasisavinama.