Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Nezinau, ka reiks rasyt i nelaukianciu sarasiuka. Ar programeliu duomenis, ar palikt klaustukus. Kazkaip nemanau, kad si menesi as ka nors seksiu ar stebesiu. Nelabai ko norisi, vilciu daug irgi nededu. Gal pailset laikas. Sakem tiesiog stengsimes nepamirst viens kitu "pasidziaugt", reik Preseed isnaudot, nes 3 menesius tik tinkamas naudot. Tai vienintelis planas - isnaudot viska, kas like :D

Tai atskaičiuok 14 dienų nuo tos dienos, kurią manai, kad buvo O ir rašyk į sąrašiuką  :) 

Planas geras :D  Gal nieko nebeskaičiuojant bus lengviau, atsipalaiduosit ir pailsėsit  :4u:​   

Atsakyti

Sveikos. Na šiandien visgi pasidariau testuką. Pigutis, tai labai pasitikėjimo nekelia, bet lyg vaiduokliuoja. Bandžiau nufotkint, bet nieko nesimato nuotraukoj. Na tikrai laaaabai neryškus tas vaiduoklis, tai dar gal ir akys apgauna. Reikės nusipirkti kokį normalesnį testą ir pakartot kitą dieną.

Oo, vaiduokliukas  :bigsmile:  Bandyk po kelių dienų pakartoti su kokiu patikimesniu testuku  ir kelk nuotrauką, kad galėtume akis paganyti  :D​ 

Atsakyti

Aš su nerinu laukiu savo tyrimo rezultatų, sakė, bus vakare, tai neaišku iki kada man čia laukti reikės  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš su nerinu laukiu savo tyrimo rezultatų, sakė, bus vakare, tai neaišku iki kada man čia laukti reikės  :hmm:​ 

Kokioj klinikoj dareisi? Kažkaip labai ilgai laukti. Praneš laišku ar reikės skambintis?

Atsakyti

Sveikos, merginos :)

grange, didelė užuojauta. Kaip sunku netekti artimo.. laikykis! Ir rodykis čia su visom mintim, kokios sukasi galvoje! 

tanite! Vaiduokliuuukas! Smagu :) laukiam nuotraukos :)  

Aš irgi gadinau testukus. 6dienį išvažiuojant vienas pigutis kažkoks išsiliejo, tai gal brokuotas buvo. Bet nu vooos voooos matėsi ten antra juostelè.. šiandien pigutis baltas :D ryt sugadinu paskutinį turimą ir vsio, daugiau nepirksiu. 

Ir dabar taip galvoju, kad vasarą, kol LT esam, dar planuosiu su ot, bkt ir panašiai. O nuo rudens, jei reiks, galvoju irgi biškį atleist vadžias.. nes maniškis kai su darbu daug keliauja, aš matau, kad ov bus, man spirga tada, kad reik dirbt, o jo nėra. Ir nervai lygioj vietoj :) 

Mergvakaris buvo prastas, grįžau suirzus ir dar save kaltindama, kad turbūt visiem matėsi, kad man nesmagu ir gadinau dar kitiems nuotaiką..

kisulita, kur tu čia darei tyrimus? Labai ilgai laukt..

simona, kaip pas tave viskas?

Atsakyti

Kokioj klinikoj dareisi? Kažkaip labai ilgai laukti. Praneš laišku ar reikės skambintis?

Jie praneša sms žinute, kad tyrimas atliktas ir galima prisijungus tinklalapyje matyti atsakymą  :) 

kisulita, kur tu čia darei tyrimus? Labai ilgai laukt..

Dariausi klinikoje Antėja  :) 

Na taip, iš tiesų ilgai laukti  :unsure:  O jau taip nekantru  :)​ 

Atsakyti

tanite! Vaiduokliuuukas! Smagu :) laukiam nuotraukos :)  

Nu va, neturiu ką rodyti, nes nieko nesimato fotkėj. Reikės nusipirkt šiandien testuką ir ryt pakartosiu, nes žinau, kad turėdama testą neišlauksiu iki mmm dienos. 

Atsakyti

Labas

ech.... už labai jau nelauktas mmm  :4u: 

Sveikos. Na šiandien visgi pasidariau testuką. Pigutis, tai labai pasitikėjimo nekelia, bet lyg vaiduokliuoja. Bandžiau nufotkint, bet nieko nesimato nuotraukoj. Na tikrai laaaabai neryškus tas vaiduoklis, tai dar gal ir akys apgauna. Reikės nusipirkti kokį normalesnį testą ir pakartot kitą dieną.

vaiduokliiiiiiiiis...na na na, ryte iš ryto laukiam nuotraukos  :rolleyes: 

laukiam!nenusiteik blogiausiam  :4u: 

simona, kaip pas tave viskas?

na testai Tavo  visgi neaiškūs  :D dar gi vities yra kol mmm nėra  :4u: 

Pas mane reikalai atrodo normlūs. vakar gryžom po atostogų, pagaliau namie :D gerai kad dar turiu kelias diens patinginiaut, ketvirtadieny į darbą, tai jau taip tyyyyngiu....

šiandien einu kontroliniam echo - žiūrės ar auga žirnis ir ar gal jau girdėsiu šidrelę  :wub: 

grange-liūdni žinia  :(  užuojauta ... :4u:​ 

Atsakyti

Jie praneša sms žinute, kad tyrimas atliktas ir galima prisijungus tinklalapyje matyti atsakymą  :)

Dariausi klinikoje Antėja  :)

Na taip, iš tiesų ilgai laukti  :unsure:  O jau taip nekantru  :)​ 

Aha, dėl antėjos žinau, kad galima sistemoj matyti ir el. paštu atsiunčia. Dariausi pas juos kelis tyrimus, tai man visada gana greitai atsakymai ateidavo.

Atsakyti

Aha, dėl antėjos žinau, kad galima sistemoj matyti ir el. paštu atsiunčia. Dariausi pas juos kelis tyrimus, tai man visada gana greitai atsakymai ateidavo.

Na žiūrint kada priduodi tyrimus. Jei po  11 vl ryto -tai data laukti reikia pora dienų, bet jei iš pačio ryto - tai būna arba tos dienos vakare, arba kitą dieną.Aš visus tyrimus darausi Antėjoj. 

Atsakyti

Na žiūrint kada priduodi tyrimus. Jei po  11 vl ryto -tai data laukti reikia pora dienų, bet jei iš pačio ryto - tai būna arba tos dienos vakare, arba kitą dieną.Aš visus tyrimus darausi Antėjoj

Aš pora kartų esu pridavusi po 12 val, ir bent dalies tyrimų rezultatų sulaukdavau tą pačią dieną, o likusių kitos dienos rytą. Gal tiesiog man taip pasitaikė, bet tikrai nereikėdavo laukti dviejų dienų. Čia Kaune.

Atsakyti

laukiam!nenusiteik blogiausiam  :4u:

Na mano labai silpnos mm, tai gal dėl per mažo prg nepriauga reikiamo storio gleivinė ir dėl to mm tokios  :D  :hmm:  Na net nežinau, kai nėra atsakymo su skaičiukais, tai prasideda interpretacijos  :D​ 

Atsakyti