Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Na žiūrint kada priduodi tyrimus. Jei po  11 vl ryto -tai data laukti reikia pora dienų, bet jei iš pačio ryto - tai būna arba tos dienos vakare, arba kitą dieną.Aš visus tyrimus darausi Antėjoj. 

Aš pora kartų esu pridavusi po 12 val, ir bent dalies tyrimų rezultatų sulaukdavau tą pačią dieną, o likusių kitos dienos rytą. Gal tiesiog man taip pasitaikė, bet tikrai nereikėdavo laukti dviejų dienų. Čia Kaune.

Man turbūt reikia laukti dėl to, kad tyrimą dariausi šeštadienį, gal laboratorijos nedirba pas juos šeštadieniais  :hmm:​  

Atsakyti

Mano prg 44,74 nmol/l  :)  Kaip suprantu, čia viskas gerai, ane? Liuteininės fazės normos 10,62 - 81,28 nmol/l, tai per viduriuką esu  :) 

Atsakyti

Mano prg 44,74 nmol/l  :)  Kaip suprantu, čia viskas gerai, ane? Liuteininės fazės normos 10,62 - 81,28 nmol/l, tai per viduriuką esu  :)

Aš šiaip nesigaudau tose normose, bet jeigu nurodytos tokios ribos, tada tikrai manau viskas ok.

Atsakyti

Puikiai!!

Atsakyti

Aš šiaip nesigaudau tose normose, bet jeigu nurodytos tokios ribos, tada tikrai manau viskas ok.

Aš irgi nesigaudau, bet kažkada kažkuri minėjo, kad pastojimui turi būti daugiau nei 30, tik nepamenu kokiu matavimo vienetu  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš irgi nesigaudau, bet kažkada kažkuri minėjo, kad pastojimui turi būti daugiau nei 30, tik nepamenu kokiu matavimo vienetu  :hmm:​ 

jep, jei atitinka normas nurodytas -puiku  :4u: 

buvau echo, mačiau žirnį savo ir plaka jau širdelė  :wub:  :wub:  :wub: per savaitę labai paaugęs, klausiau gydytojos, gal kartais netyčia du mato, sakė nea, tik vienas  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

buvau echo, mačiau žirnį savo ir plaka jau širdelė  :wub:  :wub:  :wub: per savaitę labai paaugęs, klausiau gydytojos, gal kartais netyčia du mato, sakė nea, tik vienas  :D  :D  :D​ 

Jey, širdutė jau girdėti  :wub:  Tai gali po truputį pratintis prie susiplanavusių temutės  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 10, 15:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71714909" data-time="1499686314"><div><p>Aš irgi nesigaudau, bet kažkada kažkuri minėjo, kad pastojimui turi būti daugiau nei 30, tik nepamenu kokiu matavimo vienetu  hmm.gif </p></div></blockquote><p>jep, jei atitinka normas nurodytas -puiku  4u.gif </p><p></p><p>buvau echo, mačiau žirnį savo ir plaka jau širdelė  wub.gif  wub.gif  wub.gif per savaitę labai paaugęs, klausiau gydytojos, gal kartais netyčia du mato, sakė nea, tik vienas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Valio wub.gif sveikinam wub.gif
Papildyta:
As tai laukiu sedziu pas gine, kazin ar kas ten pas mane pagerejo....
Atsakyti

Jetus  :wub:  Lai auga žirnis sau sveikas ir laimingas mamos pilvely  :wub: 

Atsakyti

As tai laukiu sedziu pas gine, kazin ar kas ten pas mane pagerejo....

Brūkštelk po vizito, parašyk ką sakė  :)​ 

Atsakyti

Kisulita, geras tavo prg! 

Simona, sveikinimai dabar jau tvirti  :wub:  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 07 10, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Janima" data-cid="71714960" data-time="1499689273"><div><p>As tai laukiu sedziu pas gine, kazin ar kas ten pas mane pagerejo....</p></div></blockquote><p>Brūkštelk po vizito, parašyk ką sakė  smile.gif </p>

Siaip sako kad viskas ok, paime tepineli. Treciadieni ats ;)
Atsakyti