Sveikos
. Noreciau prie jusu prisijungti
Labas, na junkis, neuzrakinta juk
Labas, mergiotės
crazy bee, gal sulaukei mm? Dar kartosi testuką?
kisulita, šiandien prg pridavei? Lauksim gerų rezultatų!
tanite, (jei tik nemaišau), gal gadinai jau nt?
Aš šį savaitgalį į mergvakarį važiuoju. Labai nenoriu, kompanija nesmagi, bet gamtoj bus. Tai tikiuos gero oro ir tiesiog gražių vaizdų
kisulita, šiandien prg pridavei? Lauksim gerų rezultatų!
Taip, kraujukas priduotas Tik rezuptatai bus pirmadienį vakare arba antradienį
Bet lauksim, įdomu ką parodys, bet nuojauta sako, kad turbūt nebus labai geri rezultatai, nors aišku ta mano nuojauta - patikimumo nerasta
Sveikos..
As pasirodau kaip jaunas menulis atsiprasau bet kai nera upo daug, tai nesinori negatyvo nesti i tema..
Tuputi skaiciau, eh gaila crazybee kad baltas testas, galvojau jau ir tau atejo svente...
Aquobona- vakar gadinau, o siandien pramuse
bet bent atostogos bus ramios ir su pampersu kaip kupidonui nereiks lakstyt...
Bet va uztat dabar galvoju ar nerekt KT gerti, kad sureguliuoti cikla pries IVF?
ir vel kuriam laikui nusikeltu...
Del kt pries IVF tai siaip paprastai gyd turi pasakyt ar reikia ar ne, priklauso nuo tavo protokolo. Taip savavaliskai negerciau...tau sekantis ciklas jau bus su ivf?
Pas mane fronte nieko naujo, teka sava vaga viskas, sis ciklas buvo ilgas 37 d kad jau galvojau vel prasideda nesamones, paprastai 30-31 d kaip priklauso.nu matysim kaip bus kiti..rugpj pradzioj uzsirasem pas gyd, nuspresim ka daryt toliau...
Siand dar tokia liudna diena mano babute laidoja lt, pasimire
na bet jau amzius buvo ir sjrgo paskutine savaite, tai kaip ir tikejimes...bet vistiek liudna..ir neisejo man gryst dabar.. dar eisim veliau i savo kapinaites zvakuciu uzdegt, jau lygiai 2 m.praejo po to mano kosmaro, nzn kur laikas praleke, taip viskas greit..
Sveikos..
As pasirodau kaip jaunas menulis
atsiprasau bet kai nera upo daug, tai nesinori negatyvo nesti i tema..
Pas mane fronte nieko naujo, teka sava vaga viskas, sis ciklas buvo ilgas 37 d kad jau galvojau vel prasideda nesamones, paprastai 30-31 d kaip priklauso.nu matysim kaip bus kiti..rugpj pradzioj uzsirasem pas gyd, nuspresim ka daryt toliau...
Siand dar tokia liudna diena
mano babute laidoja lt, pasimire
na bet jau amzius buvo ir sjrgo paskutine savaite, tai kaip ir tikejimes...bet vistiek liudna..ir neisejo man gryst dabar.. dar eisim veliau i savo kapinaites zvakuciu uzdegt, jau lygiai 2 m.praejo po to mano kosmaro, nzn kur laikas praleke, taip viskas greit..
Užuojauta dėl netekčių
Jeigu nėra noro būti temutėje, tai nieko baisaus, visoms turbūt užeina toks momentas, kai norisi skirti laiko daugiau sau ir nėra laiko pabūti temoje O blogo upo nebijok įnešti, tam ir yra tema - ir varge, ir džiaugsme
Sveikos..
Tuputi skaiciau, eh gaila crazybee kad baltas testas, galvojau jau ir tau atejo svente...
Del kt pries IVF tai siaip paprastai gyd turi pasakyt ar reikia ar ne, priklauso nuo tavo protokolo. Taip savavaliskai negerciau...tau sekantis ciklas jau bus su ivf?
Labas
Uzuojauta...
Jooo tikejaus ir as kad pagaliau ir man nusisypsojo laime-deje...
Oi, ne, as niekad nesu gerusi KT tai net neisivaizduoju kokius ir kada reiktu naudot, tiesiog speju, kad gali reikti, nes sunku turetu but nuspet O kai sitaip grybauja ciklas. As tik kita menesi eisiu vizitui, tai nezinau kada prades IVF. Teoriskai vizito metu turetu buti mmm.
Grange, didele uzuojauta. Ar serga, ar tiketasi, ar netiketai - vistiek visada skaudu vienodai stipriai.
Nezinau, ka reiks rasyt i nelaukianciu sarasiuka. Ar programeliu duomenis, ar palikt klaustukus. Kazkaip nemanau, kad si menesi as ka nors seksiu ar stebesiu. Nelabai ko norisi, vilciu daug irgi nededu. Gal pailset laikas. Sakem tiesiog stengsimes nepamirst viens kitu "pasidziaugt", reik Preseed isnaudot, nes 3 menesius tik tinkamas naudot. Tai vienintelis planas - isnaudot viska, kas like
Sveikos. Na šiandien visgi pasidariau testuką. Pigutis, tai labai pasitikėjimo nekelia, bet lyg vaiduokliuoja. Bandžiau nufotkint, bet nieko nesimato nuotraukoj. Na tikrai laaaabai neryškus tas vaiduoklis, tai dar gal ir akys apgauna. Reikės nusipirkti kokį normalesnį testą ir pakartot kitą dieną.