Nusipirkau ameritek NT, paskui tik paskaiciau, kad jie nepatikimi nu bet jau teks sunaudot...
Nusipirkau ameritek NT, paskui tik paskaiciau, kad jie nepatikimi
nu bet jau teks sunaudot...
na aš labi tikiuosi, kad visgi finale pamatysime Tavo II
vakar, šiandien oras pasaka einam į pajurį, nors aš nemėgstu (ir negaliu šiuo metu) degintis, tai grožiuosi gamta ir vaizdais pavėsiuke, o MB su mažium eina maudytis, žaidžia kamuoliu ir pan... Kažkaip graužia sąžinė paskutiniu metu, nes nieko negaliu su vaiku veikt aktyvaus - nei kamuoliu žaist, nei tinklinio, tai vaikas kažkaip net prie MB labiau prisirišes, nes mama pavargus, mama negali, mamai bloga, ....
Lyginant neštumus, tai kol kas abu panašūs. Su abiejais kažkiek pykina, silpnumas, nėra niekam jėgų....Maistą renkuosi pagal kvapą iš išvaizdą
Pagadinau as ta ameritek. Baltas baltas. Nu ka, teks laukti mmm, siandien jau 39CD
Pagadinau as ta ameritek. Baltas baltas. Nu ka, teks laukti mmm, siandien jau 39CD
Nu bliambački.

Mano atostogos jau artėja link pabaigos, pradedu jau bijot tų dienų vienumoje. Taip gera kai daug vyksmo ir susitikimų, nėr kada depresuot. Šiandien dar apie vienus pažįstamus susilaukusius vaikelio sužinojau.. Vyras nė nenorėjo dar vaiko. Ir vis mintys ateina, kad va, jei man viskas būtų buvę ok, tai būtų linksma dabar.. O ir artėjant IVF, daugėja visokių dvejonių, žodžiu matyt pilnatis..
Morkyt, smagu, kad nusprendei vėl prisijungt. Nesmagu, kad kažką rado. Tikiuos nieko rimto. Man nieko panašaus nebuvo, tai negaliu pakomentuot.
Crazy bee, gaila, kad baltas

Labutis!
Ceroc, prisikvietei nedingus aš niekur, tik dažniausiai aš prisijungiu kai visos jau miega, tai tik permetu akim naujienas paskutines ir tiek
CB, aš jau tikėjausi geros atomazgos
Sveikinimai naujoms nėštukėms ir labas naujoms mergaitėms
(atsiprašau, kad ne visas lietuviškas raides naudoju, kažkodėl i klaviatúrą telefono pamiršo kai kurias idėt)
Tai va prasinešu, kad nesilaukiu vis dar. Saugotis nesisaugom, bet skaičiuot nebeskaičiuojam. Viskas eina savo vaga. Kartais ima atrodyti, kad tikrai niekad ir nebebus. Nesenai paskaičiavau kiek jau laiko gandrai neaplanko ir nesupratau, kur tas laikas dingo
Labas rytas!
Kur mano mmm?
net vyras ir vonia nepadeda! Gal pas gine begt, kad ziuretu?
bet kai buvau, sake kad gleivine isvesejusi ir matosi, kad pries mmm atejusi, o tas buvo pries 10d
ir man vis padursto, pamaudzia kairi sona, ten kur mate ta keista cista. Gal cia ji kalta? Uzkimso ir neleidzia prasiverst vulkanaui?
Meiles Vaikai- normalu kad yra dvejoniu, visgi didele ir sunki procedura. Bet kai jau pradedi tao labai greit praeina
EniR- jo, kai pradedi skaiciuot kiek ciklu praeje, liudna darosi, greit laikas bega... Jei viskas butu taip "spragt" ir yra tai mano kleckuciui jau butu 2,5metuku...
Sveikos visos, su saulėtu rytu visas
Nors vėsu, bet bent jau šviesu ir gražu
Ech, ryt jau bus prg tyrimas, kaip nekantru sužinoti rezultatus, nors jie tik pirmadienį bus
Sveikos. Na tikrai, nors šviesiau šiandien, nes jau toookia niūruma ilgą laiką, labai neigiamai veikia. Tikiuosi rytojaus orai irgi nepaves, nes jau persigandus buvau, kad sušalsiu su suknele krikštynose, jau galvojau kokią 'šūbą' traukt dėl viso pikto
Vaikui irgi vis tai sloga, tai pakimsta, tai koks kosulys išlenda. Nusibodo dievaži. Pabumbėjau ir gana
Aš ryt irgi planų turiu Tikėjausi blogų orų, tai nesugalvojau, kad reiktų savo nerealiai gražią suknelę išsikalbti, kurią susipurvinau vos kartą užsivilkusi
Ir ką dabar ryt rengtis, neturiu ką apsirengti
Ech, kada gi bus ką apsirengti