Tanite, ar buvo kokių pojūčių, kitokių nei šiaip per pms prieš mm? Ar nieko nejautei, viskas buvo kaip visada?
Tanite, ar buvo kokių pojūčių, kitokių nei šiaip per pms prieš mm?
Ar nieko nejautei, viskas buvo kaip visada?
Gal tik uoslė jautresnė, pvz kvepalai gerokai stipriau jaučiasi, bet šiaip nieko neįprasto daugiau nejaučiu. Krūtinė jautroka, bet tikrai ne daugiau, nei prieš mmm, pamaudžia pilvo apačią, nuotaika šiaip sau tokia. Man ir su pirmu panašiai buvo, tik nuo maždaug 5 savaičių pykint pradėjo.
Gal tik uoslė jautresnė, pvz kvepalai gerokai stipriau jaučiasi, bet šiaip nieko neįprasto daugiau nejaučiu. Krūtinė jautroka, bet tikrai ne daugiau, nei prieš mmm, pamaudžia pilvo apačią, nuotaika šiaip sau tokia. Man ir su pirmu panašiai buvo, tik nuo maždaug 5 savaičių pykint pradėjo.
Aišku O kelinta maždaug tau dpo?
Aišku
O kelinta maždaug tau dpo?
Teoriškai 13 dpo.
Teoriškai 13 dpo.
Aa, tai netoli numatoma mm diena, dėl to taip gerai ir matyti jau antra juostelė
Ech, kai faina, kas mėnesį po nėštukę
Tanite, sveikinimai !!!
P.s. man pereita karta nestuma irgi melynas benukas parode, nes rozinio negavau pirkti.
P.s.s. pagal nelaukianciu mmm sarasiuka sekanti eileje testuotis esu as
Si cikla matuoju BKT, pradejau nuo 5 ciklo dienos, siaip is smalsumo, paziuret ar vyksta ovuliacija po p, tai pagal BKT ovuliacija ivyko 10 CD, mano trumpi ciklai - buna 24, 26, retai kada 28 dienos. ND darem saziningai, gal bus rezultatu
Aquabona, kodėl mergvakaris nevykęs buvo?
Aš jau po atostogų, bet noriu vėl atostogaut, ką daryt?

P.s.s. pagal nelaukianciu mmm sarasiuka sekanti eileje testuotis esu as
Si cikla matuoju BKT, pradejau nuo 5 ciklo dienos, siaip is smalsumo, paziuret ar vyksta ovuliacija po p, tai pagal BKT ovuliacija ivyko 10 CD, mano trumpi ciklai - buna 24, 26, retai kada 28 dienos. ND darem saziningai, gal bus rezultatu
Tai kelinta šiandien dpo? Laikau špygas už teigiamą
Parnešu sąrašą Kaip pas aquabona reikalai?
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite mato vaiduokliuką
07.15 - Kisulita nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
Tai kelinta šiandien dpo?
Laikau špygas už teigiamą
![]()
Dekui, Kisulita Siandien dar tik 9 DPO, dar pakentet reikia
Oi Kisulita, praleidau tave, sorry ne ne nenoriu be eiles, testuosiuos tik po taves
Aa, tai netoli numatoma mm diena, dėl to taip gerai ir matyti jau antra juostelė
![]()
Ech, kai faina, kas mėnesį po nėštukę
Čia mes moterytės matom, o maniškis net nesuprato, kad yra kažkas, nes galvojo, kad turi šviesti iš tolo
Galėtų po kelias nėštukes kas mėnesį, juk visos tik to ir tenorim.
Beladona, lauksim tavo testukų.