Gal buvo tiesiog susilaikę kaklely ar dar kas, bent jau man tokia išvada peršasi. Susisieksi su gydytoja, manau turėtų vistiek priimti apžiūrėti.
merginos - rudos išskyros - jaučiu ne kažką....?! kraujo nėra, tik patepliojimas, vakar dar ėmė gimdos kaklelio tyrimą...blyn ginė dirba tik nuo 12 val negaliu paskambint....
Man buvo, tai echo žiūrėjo sakė uzsilikusio kraujo buvo dar, svarbu ne šviežias kraujas. Gulimas režimas ir laselines visa savaite, nes kaip.ir gresiantis buvo
Pas gine paskambink ar nueik.
Lucci, siandien mes likimo drauges
As skaiciavau nuo abrazijos dienas, nes persileidimas gerokai anskciau buvo, tada prie 35 reik pridet dar 18 - 53 dienos... vaje vaje....
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite nelaukia mmm
Janima, stabdot planavimą?
</p></div></blockquote><p>Šį mėn saugotis liepė dėl išrašytų antibiotikų. Žodžiu mano gine israsius buvo žvakutes,o ši gine sakė su zvakutem nieko nepadarysi,normaliu vaistų antibu išrašė pora ten kažkokių. Tai po mm kartot tyrimą. </p><p>Tai matai laukiu aš tavęs vis

Haha kaip malonu, kad lauki

Labai į galą ciklo nuovargis ir prasta nuotaika paėmė, o gal jau pervargau. Beeeet pagaliau atostogos!

Ten labai liūdnai susiskaitė

Ramiau dabar ;) ilsekis!
Ten, liūdna buvo skaitant Bet linkiu kuo didžiausios sėkmės ir nepamiršk pasirodyti temoje su gerom naujienom
O aš pasidariau šiandien tyrimus hormonų, atsakymai turbūt tik pirmadienį bus, tai teks dar luktelėti Ech...
Ten, ar lankysies dažnai, ar tik retkarčiais - mes su tavim, tikim ir viliamės kartu. Ateis laimė ir į tavo daržą, bus tavo moliūgėlis arba cukinija
Man jau pareina noras MYŽT!!!
Ne tik, kad vakar laksčiau ir laksčiau apstoviai pilna pūsle (iš kur???), tai šiandien jau pusiau prabudus galvoj svarsčiau, ar dar likę pigių testų, ar reiktų nusipirkt, kažkaip jau traukai apvaryt. Priklausomybė, nekitaip
Vakar katė labai keistai elgėsi. Nu jos visos vakar kažkaip nesveikai mano meilės ištroškę buvo, bet viena tokia pas mus nuo nuotaikos priklauso, ar nori pasikutent, o vakar visą dieną vis kvietė ant lovos kartu pasivartyt ir davaaaai... Masažus man daryt visur kur įmanoma, glaustytis ir kas keisčiausia - į papilvę galva baksnot, vos ne bandyt sulįst. Galvojau, gal po megztiniu nori pasišildyt, kilstelėjau - nea, į pilvą bum bum galva, dar pliką plotą pataikė šlata nosim ir ūsais, tai taip užkuteno Pasirodo miegojo prie manęs prisispaudus naktį. Žodžiu, paranormal cativity.
Va, parėjo mano TTH, tai 1,64 mIU/l Kiti trys dar vykdomi