Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tanite, sveikinimai! Smagu labai! Ar darėt kažką kitaip? :) primink, kiek laiko bandėt? Ryškėk!

kisulita, dar nepramušė, bet pilvą jau skauda.. nt tušti. Kažkaip liūdna, kad ir vėl nepavyko. Ir neramu jau. 

Oo sveikinu su teigiamu testuku!
Aquabona, kodėl mergvakaris nevykęs buvo?
Aš jau po atostogų, bet noriu vėl atostogaut, ką daryt? biggrin.gif

Kompanija buvo nefaina, maisto nebuvo visai, piktybiškai buvo nupirkta kiauliena, kai aš du mėnesius derinant maistą sakiau, kad kiaulienos nevalgau.. tiesiog, nejaukiai, nesmagiai. Norėjosi namo visą laiką..

Vėl eik atostogų! :D

Atsakyti

Tanite, sveikinimai! Smagu labai! Ar darėt kažką kitaip? :) primink, kiek laiko bandėt? Ryškėk!

kisulita, dar nepramušė, bet pilvą jau skauda.. nt tušti. Kažkaip liūdna, kad ir vėl nepavyko. Ir neramu jau. 

Kompanija buvo nefaina, maisto nebuvo visai, piktybiškai buvo nupirkta kiauliena, kai aš du mėnesius derinant maistą sakiau, kad kiaulienos nevalgau.. tiesiog, nejaukiai, nesmagiai. Norėjosi namo visą laiką..

Vėl eik atostogų! :D

Nieko kitaip nedarėm, tik dažniau gal myliukai buvo. Rytais nesigaudavo, tai kaip įprastai. Ir dabar trečias mėnuo bandymų.

Gaila dėl tų tokių nesutarimų per mergvakarį. Moteriška kompanija neretai būna tikras širšių lizdas, kai bet kokia kitokia nuomonė yra prilyginama nežinia kam ir viskas daroma priešingai, lyg norint įgelti. Apmaudu, suprantu.

Atsakyti

Čia mes moterytės matom, o maniškis net nesuprato, kad yra kažkas, nes galvojo, kad turi šviesti iš tolo  :lol: 

Galėtų po kelias nėštukes kas mėnesį, juk visos tik to ir tenorim.  :) 

Maniškis irgi griebia ir išmeta neigiamą testą, net nebando ieškoti vaiduokliukų kaip aš  :D  Sako, nesąmonė tie vaiduokliai, turi matytis normaliai  :lol: 

Iš tiesų galėtų daugiau čia mūsų apsivaikuoti, ypač senbuvėms reiktų čia vienai po kitos su teigiamais testukais rodytis  :)​ 

Atsakyti

Ech, kodėl tie nt vis tušti  :frusty: 

Na kol nėra mm, yra vilties  :)  Pamenu mano vienai draugei vėluojant mm (pastojo netyčia) testukas dar labai neryškia juostelę rodė, tai ji išmetė testą galvodama, kad neigiamas, bet kai jau mm nepasirodė ilgiau, kartojo ir bac, staigmena  :D​ 

Atsakyti

Tanite  - jeeee, super, ryškėk  :wub:​ 

Atsakyti

Tanite  - jeeee, super, ryškėk  :wub:​ 

Kaip tu laikasi? :)

Primink, kelinta tau savaitė? :)

Atsakyti

Tanite, super, čia net prožektoriaus nereikia :D ryškėk!

Atsakyti
Kaži kaip čia man bus, mm turėtų prasidėti 15-16 dieną. Bet labai nesitikiu, visgi 1 bandymų mėnuo smile.gif Beja sveikinu jau nėštukes! Baltas pavydas smile.gif
Atsakyti

Kaži kaip čia man bus, mm turėtų prasidėti 15-16 dieną. Bet labai nesitikiu, visgi 1 bandymų mėnuo smile.gif

Oo, mano irgi numatoma mm diena 15, gal abi ir nesulauksim  :friends: 

Na ir kas, kad pirmas, nemažai kam pavyksta ir iš pirmo, tai visko gali būti :)  O jeigu ir nepavyks,  tai pirmas bandymas dar, nieko baisaus, reikia stengtis per daug nenusiminti  :)​ 

Atsakyti

O aš kažką lyg ir jaučiu krūtinėje  :mastau: Bet taip vos vos ir tik kartais užeina toks kaip deginimo jausmas, gal truputį tempimo jausmas  :unsure:​  Gal į gerą šie pojūčiai, nu gal jau šį kart pavyko...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 11 liepos 2017 - 12:48

O aš kažką lyg ir jaučiu krūtinėje  :mastau: Bet taip vos vos ir tik kartais užeina toks kaip deginimo jausmas, gal truputį tempimo jausmas  :unsure:​  Gal į gerą šie pojūčiai, nu gal jau šį kart pavyko...

O anksčiau nejausdavai jautrumo?

Atsakyti

Man jau kelios dienos krutine skauda, taip is sonu daugiau, jauciu as, kad ja turiu, bet ai... bijau prisisvajot, nelaukiu mmm, o tada bus matyt ;) 

Atsakyti