Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Kisulita @ 2017 07 11, 13:47)
<p>O aš kažką lyg ir jaučiu krūtinėje  mastau.gif Bet taip vos vos ir tik kartais užeina toks kaip deginimo jausmas, gal truputį tempimo jausmas  unsure.gif  Gal į gerą šie pojūčiai, nu gal jau šį kart pavyko...</p>

Aš irgi jaučiu. Jau antra savaitė krutinė jautri. Tai vis pasvajoju, o gal smile.gif
Atsakyti

Survagiki, Kisulita - kada darot masini sysiojima ant testuku? As po jusu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 07 11, 14:11)
<p>Survagiki, Kisulita - kada darot masini sysiojima ant testuku? As po jusu  4u.gif </p>

Jei nesulauksiu mm savaitgali, tada darysiu. Nors jau dabar norėtusi biggrin.gif
Atsakyti

O anksčiau nejausdavai jautrumo?

Prieš pradedant planuoti nieko nejausdavau, bet kai pradėjau planuoti, tai ten visokių pokštų buvo, buvo, kad ir krūtinė išdidėdavo  :blink:  :D  Dabar paskutinius du ciklus viskas buvo susitvarkę, jokių pojūčių nebuvo kaip ir prieš pradedant planuoti  :)  Na, o ši kart vėl lyg ir kažkas jaučiasi, bet nejautri krūtinė, tik labai retai toks neįprastas jausmas krūtinėje būna, lyg deginimo ar kažkas pan., nemoku paaiškinti  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi jaučiu. Jau antra savaitė krutinė jautri. Tai vis pasvajoju, o gal smile.gif

Man jau kelios dienos krutine skauda, taip is sonu daugiau, jauciu as, kad ja turiu, bet ai... bijau prisisvajot, nelaukiu mmm, o tada bus matyt ;) 

O ankščiau būdavo kažkokių panašių pojūčių prieš mm?  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 07 11, 14:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Survagiki" data-cid="71716403" data-time="1499771182"><div><p>Aš irgi jaučiu. Jau antra savaitė krutinė jautri. Tai vis pasvajoju, o gal vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="beladona" data-cid="71716398" data-time="1499770995"><div><p>Man jau kelios dienos krutine skauda, taip is sonu daugiau, jauciu as, kad ja turiu, bet ai... bijau prisisvajot, nelaukiu mmm, o tada bus matyt ;) </p></div></blockquote><p> </p><p>O ankščiau būdavo kažkokių panašių pojūčių prieš mm?  bigsmile.gif </p>

Būdavo bet ne taip anksti. Būdavo savaitė prieš mm, o dabar dvi savaitės prieš mm prasidėjo jautrumai.
Atsakyti

Survagiki, Kisulita - kada darot masini sysiojima ant testuku? As po jusu  :4u:​ 

Nežinau, lyg ir ankstoka, šiandien dar tik 10 dpo  :)  Labai nenoriu vėl tos vienos juostelės pamatyti, tai net nežinau, nesinori iš vis testuotis  :unsure:  Apps'as sako, kad jau poryt galiu darytis ir jeigu kažkas yra, tai jau rodys  :unsure:​ 

Atsakyti

Būdavo bet ne taip anksti. Būdavo savaitė prieš mm, o dabar dvi savaitės prieš mm prasidėjo jautrumai.

Na nėštumo pojūčiai neturėtų taip anksti būti, nes dar apvaisintas kiaušinėlis nebuvo spėjęs nukeliauti ir implantuotis  :)  Bet tikimės geriausio  :4u:​ 

Atsakyti

Dekui, Kisulita :4u:  Siandien dar tik 9 DPO, dar pakentet reikia  :4u:

Tau 9 dpo, o mm numatoma 07.19?  :)  Žinok, turbūt nebus tau taip vėlai mm  :) Ar tu visada turi ilgą L fazę?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 07 11, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Survagiki" data-cid="71716453" data-time="1499772541"><div><p>Būdavo bet ne taip anksti. Būdavo savaitė prieš mm, o dabar dvi savaitės prieš mm prasidėjo jautrumai.</p></div></blockquote><p>Na nėštumo pojūčiai neturėtų taip anksti būti, nes dar apvaisintas kiaušinėlis nebuvo spėjęs nukeliauti ir implantuotis  smile.gif  Bet tikimės geriausio  4u.gif </p>

Aš irgi taip linkusi manyti. Tačiau su vyru myliuka turėjom per jonines ... o visi jautrumai prieš gera savaite pradidėjo smile.gif
Atsakyti

Aš irgi taip linkusi manyti. Tačiau su vyru myliuka turėjom per jonines ... o visi jautrumai prieš gera savaite pradidėjo smile.gif

O kada ovuliacija turėjo būti?

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 07 11, 14:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Survagiki" data-cid="71716486" data-time="1499773438"><div><p>Aš irgi taip linkusi manyti. Tačiau su vyru myliuka turėjom per jonines ... o visi jautrumai prieš gera savaite pradidėjo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kada ovuliacija turėjo būti?</p>

Maždauk 29 diena birželio. Mano ciklas nėra reguliarus visada mėnesines +- 1,2 dienos tai vėluoja tai ankščiau prasideda.
Atsakyti