Trinu savo komentarą Atsakymas atėjo kol rašiau klausimą
Jeigu 29 d. O, tai buvo myliukų arčiau tos dienos? Nes nuo joninių spermiukai vargiai ar išgyventų taip ilgai
Maždauk 29 diena birželio. Mano ciklas nėra reguliarus visada mėnesines +- 1,2 dienos tai vėluoja tai ankščiau prasideda.
Bet tarpas 5 dienos, kažin ar vaisingos dienos per jonines buvo Mano mmm beje irgi būna pasiblaško diena ar dvi šen ar ten, bet aš jas laikau reguliariom, nes vistiek daugiau mažiau žinau, kada gali prasidėti.
Mano mmm beje irgi būna pasiblaško diena ar dvi šen ar ten, bet aš jas laikau reguliariom, nes vistiek daugiau mažiau žinau, kada gali prasidėti.
Ech, kaip pavydžiu, mano mm tai turbūt nuo mėnulio fazių priklauso, nebežinau kokio ilgio galės būti kitą ciklą, nes pradėjus planuoti labai išsiderino
Kaip tu laikasi?
Primink, kelinta tau savaitė?
jau bėga 8 svaitėlė
vieną dieną geriau-kitą blogiau....vakar visai gerai buvo -net ir darže paravėjau, šiandien siaubingai sunku - gyvenu tik vaisiais ir daržovių salotom, ką vakar valgiau, jau net pažiūrėt į tą pusę negaliu. Vieną minutę noriu, kitą - jau pykina ir šlykštu...jėgų ir noro pastoviai nėra, gulėčiau visą dieną lovoj, ir gulėčiau....bet vis kaip nors pratrauksiu gi kelis likusius mėnesius, nebedaug ir liko, tik 7
aš jau čia retesnis svečias, tik paskaitinėju jus, kartais apčiaudau apčyyyyyy , vasarinukų temoj jau man kaip ir priklauso bendraut, bet be jūsų labai jau nuobodu
dar kartelį visoms AČIŪ už sveikinimus ir linkėjimus
jvieną dieną geriau-kitą blogiau....vakar visai gerai buvo -net ir darže paravėjau, šiandien siaubingai sunku - gyvenu tik vaisiais ir daržovių salotom, ką vakar valgiau, jau net pažiūrėt į tą pusę negaliu. Vieną minutę noriu, kitą - jau pykina ir šlykštu...jėgų ir noro pastoviai nėra, gulėčiau visą dieną lovoj, ir gulėčiau....bet vis kaip nors pratrauksiu gi kelis likusius mėnesius, nebedaug ir liko, tik 7
![]()
![]()
aš jau čia retesnis svečias, tik paskaitinėju jus, kartais apčiaudau apčyyyyyy
, vasarinukų temoj jau man kaip ir priklauso bendraut, bet be jūsų labai jau nuobodu
Ot, tie nėštumo džiaugsmai Tai svarbiausia išlaukti kol nebereikės į darbą, tada galėsi namie sau visą dieną gulinėti
Beje, ar dėsies breketus apatiniam žandikauliui?
Tanite!! JEJ!!! Net ne vaiduoklis, grazus sviesiai rausvas bruksniukas!
Dabar tik ilsetis ir sveikai maitintis, kaip sako
Kalu apytiksliai 31d, ziuresim, jeigu labai ryski O kals, tai pataisysiu.
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite mato vaiduokliuką
07.15 - Kisulita nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
07.30 - Guzikas nelaukia mmm
Aš irgi nelaukiu mėnesiniu 7.15
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite mato vaiduokliuką
07.15 - Survagiki nelaukia mmm
07.15 - Kisulita nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
07.30 - Guzikas nelaukia mmm
Kokia smagi liūtis... Ir kaip tik prasidėjo, kai ėjau namo, net skėtis nepadėjo
Bandžiau slėptis po medžiu, bet mažai naudos iš to tebuvo
Tai pabėgėjau iki artimiausio pastato ir palindau po stogu, kai aprimo, daviau į kojas ir parlėkiau namo, kaip jausdama, nes po to dangus iš vis prakiuro pliaupti