Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Trinu savo komentarą  :D  Atsakymas atėjo kol rašiau klausimą  :)

Jeigu 29 d. O, tai buvo myliukų arčiau tos dienos? :) Nes nuo joninių spermiukai vargiai ar išgyventų taip ilgai  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 11 liepos 2017 - 14:19

Maždauk 29 diena birželio. Mano ciklas nėra reguliarus visada mėnesines +- 1,2 dienos tai vėluoja tai ankščiau prasideda.

Bet tarpas 5 dienos, kažin ar vaisingos dienos per jonines buvo  :unsure: Mano mmm beje irgi būna pasiblaško diena ar dvi šen ar ten, bet aš jas laikau reguliariom, nes vistiek daugiau mažiau žinau, kada gali prasidėti. 

Atsakyti

Mano mmm beje irgi būna pasiblaško diena ar dvi šen ar ten, bet aš jas laikau reguliariom, nes vistiek daugiau mažiau žinau, kada gali prasidėti. 

Ech, kaip pavydžiu, mano mm tai turbūt nuo mėnulio fazių priklauso, nebežinau kokio ilgio galės būti kitą ciklą, nes pradėjus planuoti labai išsiderino  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 07 11, 15:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Survagiki" data-cid="71716520" data-time="1499774777"><div><p>Maždauk 29 diena birželio. Mano ciklas nėra reguliarus visada mėnesines +- 1,2 dienos tai vėluoja tai ankščiau prasideda.</p></div></blockquote><p>Bet tarpas 5 dienos, kažin ar vaisingos dienos per jonines buvo  unsure.gif Mano mmm beje irgi būna pasiblaško diena ar dvi šen ar ten, bet aš jas laikau reguliariom, nes vistiek daugiau mažiau žinau, kada gali prasidėti. </p>

Buvo ir arčiau ir po ovuliacijos smile.gif Joninės pats vėliausias reikalas smile.gif
Atsakyti

Kaip tu laikasi? :)

Primink, kelinta tau savaitė? :)

jau bėga 8 svaitėlė  :) 

vieną dieną geriau-kitą blogiau....vakar visai gerai buvo -net ir darže paravėjau, šiandien siaubingai sunku - gyvenu tik vaisiais ir daržovių salotom, ką vakar valgiau, jau net pažiūrėt į tą pusę negaliu. Vieną minutę noriu, kitą - jau pykina ir šlykštu...jėgų ir noro pastoviai nėra, gulėčiau visą dieną lovoj, ir gulėčiau....bet vis kaip nors pratrauksiu gi kelis likusius mėnesius, nebedaug ir liko, tik 7  :lol:  :lol:  :lol: 

aš jau čia retesnis svečias, tik paskaitinėju jus, kartais apčiaudau apčyyyyyy :angel_not: , vasarinukų temoj jau man kaip ir priklauso bendraut, bet be jūsų labai jau nuobodu  :rolleyes: 

dar kartelį visoms AČIŪ už sveikinimus ir linkėjimus  :wub:  

Atsakyti

Tau 9 dpo, o mm numatoma 07.19?  :)  Žinok, turbūt nebus tau taip vėlai mm  :) Ar tu visada turi ilgą L fazę?  :)​ 

Kisulita, ivedziau 07 19 paskaiciavusi cikla 26 dienu, bet pagal BKT matau kad OV buvo 10 CD, tai speju mmm turetu atgarmet 07 16 ar 07 17. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 11 liepos 2017 - 15:12

jvieną dieną geriau-kitą blogiau....vakar visai gerai buvo -net ir darže paravėjau, šiandien siaubingai sunku - gyvenu tik vaisiais ir daržovių salotom, ką vakar valgiau, jau net pažiūrėt į tą pusę negaliu. Vieną minutę noriu, kitą - jau pykina ir šlykštu...jėgų ir noro pastoviai nėra, gulėčiau visą dieną lovoj, ir gulėčiau....bet vis kaip nors pratrauksiu gi kelis likusius mėnesius, nebedaug ir liko, tik 7  :lol:  :lol:  :lol:

aš jau čia retesnis svečias, tik paskaitinėju jus, kartais apčiaudau apčyyyyyy :angel_not: , vasarinukų temoj jau man kaip ir priklauso bendraut, bet be jūsų labai jau nuobodu  :rolleyes:

Ot, tie nėštumo džiaugsmai  :D  Tai svarbiausia išlaukti kol nebereikės į darbą, tada galėsi namie sau visą dieną gulinėti  :D 

Beje, ar dėsies breketus apatiniam žandikauliui?  :D​ 

Atsakyti

Kisulita, ivedziau 07 19 paskaiciavusi cikla 26 dienu, bet pagal BKT matau kad OV buvo 10 CD, tai speju mmm turetu atgarmet 07 16 ar 07 17. 

Tai tryse galėsim kooperuotis kada testukus darysimės  :D​ 

Atsakyti

Tanite!! JEJ!!! Net ne vaiduoklis, grazus sviesiai rausvas bruksniukas! :yahoo: :wub: Dabar tik ilsetis ir sveikai maitintis, kaip sako :)

Kalu apytiksliai 31d, ziuresim, jeigu labai ryski O kals, tai pataisysiu.

07.11 - aquabona nelaukia mmm

07.12 - Tanite mato vaiduokliuką

07.15 - Kisulita nelaukia mmm

07.19 - beladona nelaukia mmm

07.22 - Zuiza nelaukia mmm

07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm

07.28 - Janima nelaukia mmm

07.30 - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti
Aš irgi nelaukiu mėnesiniu 7.15 smile.gif
Atsakyti

Aš irgi nelaukiu mėnesiniu 7.15 smile.gif

07.11 - aquabona nelaukia mmm

07.12 - Tanite mato vaiduokliuką

07.15 - Survagiki nelaukia mmm

07.15 - Kisulita nelaukia mmm

07.19 - beladona nelaukia mmm

07.22 - Zuiza nelaukia mmm

07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm

07.28 - Janima nelaukia mmm

07.30 - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti

Kokia smagi liūtis...  :blink:  Ir kaip tik prasidėjo, kai ėjau namo, net skėtis nepadėjo  :oh:  Bandžiau slėptis po medžiu, bet mažai naudos iš to tebuvo  :D  Tai pabėgėjau iki artimiausio pastato ir palindau po stogu, kai aprimo, daviau į kojas ir parlėkiau namo, kaip jausdama, nes po to dangus iš vis prakiuro pliaupti  :blink:​ 

Atsakyti