Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mergaites, o melyna benuka daret kuri neatejus dar mmm dienai ? parode ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 13 liepos 2017 - 10:14

Mergaites, o melyna benuka daret kuri neatejus dar mmm dienai ? parode ?

Beladona, mano mėlyni vienas diena iki mmm, kitas mmm dieną.

0114b1c060bbb380d27c8e87e9e65293676.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 13 liepos 2017 - 10:27

Nu tik jau! nebus baltas!!! 

Aš irgi tikiuosi, kad viskas bus gerai  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 07 13, 11:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="beladona" data-cid="71719200" data-time="1499933612"><div><p>Nu tik jau! nebus baltas!!! </p></div></blockquote><p>Aš irgi tikiuosi, kad viskas bus gerai  smile.gif </p>

Man regis dar vieną nėštukę tuoj sveikinsim smile.gif
Atsakyti
Ryskekit wub.gif
Simona, sesuo kola gurgsnodavo... o jei labai bloga vaziuok i priemima lasaliniu 4u.gif
Atsakyti

Kisulita, wow, kad čia net nebe vaiduoklis irgi  :wub: Ryškėk :wub: 

Smagu, kad tiek daug pabiro teigiamų NT! Kas sekanti?  :yahoo:​ 

Atsakyti

Na tai ką, visos žiūriu žemagrindės, aš turbūt aukščiausia su 175 :D Dabar sveriu daugiausiai nei esu kada nors svėrusi - 75, tai pradėjau sportuoti, prižiūrėti, ką valgau. Pačiai nesmagu jau :) 

Atsakyti

Kisulita, nu koks tau cia vaiduoklis dar :D Tyliai sveikinu.

Joa, skaitau, kikenu, sakau saviskiui - vaisingas menuo supermamkese :D Tai tas sypt.

Uzkurtas traukinukas, tai visos visos prasom lipti, tualetas prie iejimo - nuzymim NT ir vaziuojam :D

Nuo pykinimo ir paprasto man anksciau coca cola padedavo, dabar ne beveik, per saldi. Tai pabandyk, jei nepades - Lietuvoj jei yra Fantos citrinines, tik su ledukais ja gurksnot, irgi kartais padeda. O siaip tikrai Borzomi, Yasentuki - ir pykinima nuima, ir drusku kazkiek sugrazina. Ai, dar vienas keistokas budas, nezinau ar kam pades, as geriu jei pykina/kai labai karsta ir pykina - vanduo su citrinos sultim ir vos vos druskos. Ne vieno tiek, kad jaustusi, po vos vos. Geris zinokit. Ir skrandi nuramina, ir sirdis nesikalatoja (kaip kad buna kai karsta arba daug vemi).

Jefimija, as tikras zemagrindis taksas :D Trumpom kojom ir ilgoku liemeniu :D Au au au :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 13 liepos 2017 - 16:14

07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite mato vaiduokliuką
07.15 - Survagiki nelaukia mmm
07.15 - Kisulita mato II

07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
07.30 - Guzikas nelaukia mmm
​07.31 - Jefimija nusiteikusi darbingai ir nelaukia mmm

Atsakyti

Jefimija, as tikras zemagrindis taksas :D Trumpom kojom ir ilgoku liemeniu :D Au au au :D

Aš mielai pasiskolinčiau to liemens, nes iš manęs tik kaklas ir kojos :D 

Atsakyti

Pasidalinciau visai :D Ale su kablais arba platformom visai normaliai, tik dabar del svorio nesiot negaliu, nes tie kablai su visom kojom i uzpakali sulenda :D Nu nieko, greit jau ,greit... :D

Atsakyti

Kisulita, nu koks tau cia vaiduoklis dar :D Tyliai sveikinu.

Joa, skaitau, kikenu, sakau saviskiui - vaisingas menuo supermamkese :D Tai tas sypt.

Uzkurtas traukinukas, tai visos visos prasom lipti, tualetas prie iejimo - nuzymim NT ir vaziuojam :D

Taip taip, ir tau jau reiktų į traukinuką  :D​ 

Atsakyti