Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Po darbo eisiu benuko ieškoti rožinio  :)  Poryt matyt neišlauksiu, nors reiktų, nes hcg didėja kas dvi dienas  :D

Žinok mano testai labai skiriasi ryškumu, nors dariau paros skirtumu. Nežinau, ar rasi rožinį, nes man rods kažkoks deficitas jų. O šitas OneStep kokio jautrumo?

Atsakyti

mergos, trečia diena vemiu, šiandien skrandis visiškai neveikia, per kelias dienas - maisto keli kąsniukai, mano ginė atostogauja....ką daryt????? jėgu nėra, sėdžiu kaip tortas ir meldžiuos kad tik daugiau nevemt..................

Jergau, kaip aš bijau tokios savijautos. Viena vertus, džiugu, kad atrodo viskas gerai vystosi, kita vertus labai sunku ištverti. Jeigu negali visai skysčių gerti, žinok lėkčiau į priėmimą lašinės susilašint. Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Kas keisčiausia, kad ankščiau gk būdavo aukštai ir visas minkštas, ir balti testai, dabar gk žemai, kietokas, galvojau tikrai nepavyko ir va ką testas rodo, na kažkaip man nepatikimas dalykas tas gk  :D

maziau ciupinek ten :D

nors as pamenu kai pastojau, man pirmas turbut pozymis buvo kad kazkas ne taip, kai dejaus progesterona kad viskas atrode taip "atvira" ir aukstai.. tuo metu nezinojau as nieko apie gk kokioj padety turi but. tuo atveju man sutapo, o daugiau visada tikrinau ir irgi buvo zemai, tai jau is kart man galvoj kad nepavyko. nu ir taip budavo.. nu bet ir testai negiami budavo, aisku. 

galejau geriau ir nesuzinot kaip turi but, nes dabar ir kiekvienu kartu zinau kad ziuresiu kaip ir kas, nors negerai, nereikia ten lyst.  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 13 liepos 2017 - 09:40

Roziniu benuku neber, vakar buvau benu, sake neber prekyboj :( tai nusipirkau melyna... tegu laukia sekmadienio. O gal maximoj koki pigiuka siandien paciupsiu ir ryt ryte apsysiosiu, eina sau kaip dziaugiuos del Kisulitos  :wub: 

Atsakyti

Kusulita-WOW, matosi kuo puikiausia, linkiu ryškėti ....  :4u:  :wub:

P.S klausei del breketų dėjimo- 15d nusimato vizitas pas orto, nežinau, žiūrėsiu ką gydytoja sakys.... aš lb nenoriu jų...

mergos, trečia diena vemiu, šiandien skrandis visiškai neveikia, per kelias dienas - maisto keli kąsniukai, mano ginė atostogauja....ką daryt????? jėgu nėra, sėdžiu kaip tortas ir meldžiuos kad tik daugiau nevemt..................

Tai jeigu nenori ir žinai, kad bus labai didelis diskomfortas, tai ir nesidėk kol kas, susidėsi vėliau  :) 

Net nežinau ką daryti, jeigu taip bloga, gal reiktų į priimamajį  :hmm: 

Žinok mano testai labai skiriasi ryškumu, nors dariau paros skirtumu. Nežinau, ar rasi rožinį, nes man rods kažkoks deficitas jų. O šitas OneStep kokio jautrumo?

Tikiuosi, kad pavyks rasti, nors čia netoliese esanti Benu tokiam užkampyje, tai gali ir nebūti  :unsure:  Tas One Step gal 25 jautrumo, net nežinau, niekur neparašyta, bet čia tie pigiukai, tai tikrai nebus jautrūs  :)​ 

Atsakyti

maziau ciupinek ten :D

nors as pamenu kai pastojau, man pirmas turbut pozymis buvo kad kazkas ne taip, kai dejaus progesterona kad viskas atrode taip "atvira" ir aukstai.. tuo metu nezinojau as nieko apie gk kokioj padety turi but. tuo atveju man sutapo, o daugiau visada tikrinau ir irgi buvo zemai, tai jau is kart man galvoj kad nepavyko. nu ir taip budavo.. nu bet ir testai negiami budavo, aisku. 

galejau geriau ir nesuzinot kaip turi but, nes dabar ir kiekvienu kartu zinau kad ziuresiu kaip ir kas, nors negerai, nereikia ten lyst.  :B

Aš tai dažniausiai ir netikrinu, nes man nepasitvirtino šis būdas, bet kai tas keistas deginimo/tempimo jausmas krūtinėje po truputį atsirasdavo, tai pasitikrinau - ir tada, aj ne, čia vėl prisigalvoju požymių  :D​ 

Atsakyti

Roziniu benuku neber, vakar buvau benu, sake neber prekyboj :( tai nusipirkau melyna... tegu laukia sekmadienio. O gal maximoj koki pigiuka siandien paciupsiu ir ryt ryte apsysiosiu, eina sau kaip dziaugiuos del Kisulitos  :wub:

Nu va, nepasisekė, nebėra rožinių, ką dabar daryti  :hmm:  Gal reikės Norfoje tą tipo 10 miu nusipirkti  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu va, nepasisekė, nebėra rožinių, ką dabar daryti  :hmm:  Gal reikės Norfoje tą tipo 10 miu nusipirkti  :hmm:​ 

Nu aš irgi nusivylus buvau, kai neradau. Bet ir mėlynas gerai suveikė  :)​ 

Atsakyti

Nu aš irgi nusivylus buvau, kai neradau. Bet ir mėlynas gerai suveikė  :)​ 

Na aš irgi ieškosiu alternatyvų  :)  Kaip baisu, kad ryt testukas bus baltas  :unsure:​ 

Atsakyti

Man mėlynas Benukas labai puikiai parodė, kad laukiuosi :) Nors ir nėra labai jautrus, bet antrą juostelę (nors ir neryškią) puikiai parodė ir kažkaip nebekilo klausimų, laukiuosi ar ne :)

Simona02, man Borjomi bent kažkiek nuimdavo pykinimą. Taip pat vis kramsnodavau ką nors, kokias barankytes, džiovintus obuolius ir pan. Bandyk imbierines pastiles kokias gal nusipirkti, sako, imbieras mažina pykinimą. O šiaip labai užjaučiu dėl tokios būsenos, dieną-naktį kankinausi iki 14 savaičių... Vyras man prieš einant miegoti suruošdavo lauknešėlį - lėkštę su įvairiomis užkandomis (alyvuogės, barankytės, sumuštinukai kokie maži, vaisiai, dar kas nors), kad naktį nuo pykinimo atsibudusi turėčiau iš karto kažką po ranka.
Beje, Olandijoje akušerės nuo pykinimo ir vėmimo rekomenduoja Coca-colą, pamėgink, gal ir tau tiks :4u: 

Atsakyti
Och pabiro teigiamu testuku bigsmile.gif Sveikinu, merginos!
Atsakyti

Na aš irgi ieškosiu alternatyvų  :)  Kaip baisu, kad ryt testukas bus baltas  :unsure:​ 

Nu tik jau! nebus baltas!!! 

Atsakyti