Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Hm, gal jis dirba keliose vietose?.. O kiek kainuoja konsultacija Eiveniu g.? Reikia internete patyrineti, gal cia koks kitas gydytojas? Idedu BMP nuoroda, ten vat parashyta, kad Vygandas Shidlauskas, endokrinologas..

Taip tas pats Vygandas Šidlauskas. Ir tikrai nereikėjo mėnesio laukti.

man irgi neseniai nustatė tiroiditą. norėčiau paklaust, nesjūs daugiau patyrusios, labiau suliga susigyvenusios. ar galima pastoti ir pagimdyti sveiką vaiką. turint šią ligą? mano gydytojas kažką miglotai apie galimus apsigimimus kalbėjo...

Man aiškino, kad galima ir pastoti ir pagimdyti sveiką vaiką, tik reikia prieš pastojant pasikonsultuoti ir paderinti dozes, dažniau gal teks lankytis pas endokrinologą. Kiek supratau, tai sergant šia liga yra sunkiau pastoti ir didesnė persileidimų rizika.
Aš jau daugiau 2.gif neplanuoju, tai šią informaciją tik praleidau pro ausis.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2007 01 04, 17:48)
Taip tas pats Vygandas Šidlauskas. Ir tikrai nereikėjo mėnesio laukti.
Man aiškino, kad galima ir pastoti ir pagimdyti sveiką vaiką, tik reikia prieš pastojant pasikonsultuoti ir paderinti dozes, dažniau gal teks lankytis pas endokrinologą. Kiek supratau, tai sergant šia liga yra sunkiau pastoti ir didesnė persileidimų rizika.
Aš jau daugiau 2.gif neplanuoju, tai šią informaciją tik praleidau pro ausis.

turiu vieną dukrą, vyras jau pasvaičioja ir apie sūnų, aš pati irgi nieko prieš, bet kažkaip nejauku buvo palikę po gydytojo aiškinimų - būtent ta baisioji pusė labiausiai smegenyse įstrigo. smile.gif ačiū už nuraminimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 01 04, 14:33)
labux visoms.  smile.gif 
man irgi neseniai nustatė tiroiditą. norėčiau paklaust, nesjūs daugiau patyrusios, labiau suliga susigyvenusios. ar galima pastoti ir pagimdyti sveiką vaiką. turint šią ligą? mano gydytojas kažką miglotai apie galimus apsigimimus kalbėjo...

Man ir gydytojas sakė, kad kai pastosiu, būtinai turėsiu hormonus gerti ir toliau, kad nenaudočiau vaikučio. Tada viskas bus OK.
Atsakyti
O kur ta privati klinika Eiveniu gatveje tiksliau, gal kas adresa galit parashyti?.. Ir kiek konsultacija kainuoja?.. tel nr?... Aciu!
Atsakyti
O kur ta privati klinika Eiveniu gatveje tiksliau, gal kas adresa galit parashyti?.. Ir kiek konsultacija kainuoja?.. tel nr?... Aciu!

Adresas Kaune V.Lašo 1/ Eivenių 19 (kampinis namas priešais klinikas) tel. jei neklystu 330302. Yra intern. adresas www.jusuklinika.lt, tik ten apie endokrinologą kažkodėl neužsimenama. Dirba jis I ir IV.
O tikslių įkainių neatsimenu.
Už echoskopiją, konsultaciją, pilną kraujo tyrimą ir kraujo mėginio iš skydliaukės paėmimą suplojau 210 Lt.
Atsakyti
Sveikos!
uzsukau su viltimi sulaukti patarimo.
jau kuris laikas jauciu kakle tartum nenuryjama kamuoli, be kantrybes kazkokia darausi ir dar kai anksciau man kaklas budavo plateja sonuose, tai dabar zemai taip...
ar cia nepanasu, jog reiktu mazinti doze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 01 19, 23:11)
Sveikos!
uzsukau su viltimi sulaukti patarimo.
jau kuris laikas jauciu kakle tartum nenuryjama kamuoli, be kantrybes kazkokia darausi ir dar kai anksciau man kaklas budavo plateja sonuose, tai dabar zemai taip...
ar cia nepanasu, jog reiktu mazinti doze? g.gif

Siaip tai tu gal su gydytoju pasikonsultuok
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas girdėjote apie privačių klinikų koncultacijų pigimą, nes bus dalinai kompensuojama iš ligonių kasų. Kaip ten bus su endokrinologu ir visais hormonų tyrimais? Gal ir mums bus pigiau ax.gif Bliamba, skaudu nuo atlyginimo kas kartą po 200lt nusukt blush2.gif
Atsakyti
aš irgi vis tyliai apie tai pasvajoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Teoriškai tai turėtų atpigti, bet kažin ar tada nesusidarys eilės ir prie privačių endokronologų? g.gif
Atsakyti
[quote=Maja maja,2007 01 03, 10:28]
Ta gydytoja ir ishejo dirbti i stacionara. Pas ja konsultuotis nebegalima daugiau, del to ir uzsirashiau pas kita, gyd. Markauska, pas ji dar nebuvau, taigi, nieko ir sakyti negaliu..

Sveikutes
O as jau kuris laikas lankausi klinikose pas gyd. Markauska, kol kas nenuvyle, toks atrodo rupestingas, tik kad reikia labai jau ilgai eilej laukti (3 men). Man jau metai laiko kaip nustate tiroidita ir mazga skydliaukeje, dabar nuolat kartoja tyrimus, reguliuoja tiroxino dozes.
Atsakyti
Pas Markauska uzsirashiau ir ash, bet tik kovo menesiui..
Atsakyti