Aciu Linax,
Tikiuosi, kad man tp padidins doze ir viskas eis tik geryn..
O jums plaukai ėmė slinkt pradėjus gert harmonus, ar iki geriant?
Sveikos,
Man plaukai slinko pries pradedant gert hormonus, o dabar nors ir geriu puse tableteles , bet plaukai nebeslenka
Man plaukai slinko pries pradedant gert hormonus, o dabar nors ir geriu puse tableteles , bet plaukai nebeslenka

QUOTE(Maja maja @ 2007 03 14, 09:45)
Na matai jei reikalo daktarai nematys gali ir nedidinti, kaip minėjau plaukų slinkimas jiems nepakankama priežastis būna (na bent jau mano atveju buvo), pas mane šiaip hormonų rodikliai prasti buvo. Na bet tikėkimės viskas pas tave susitvarkys

Vita, o plaukai pas mane pradėjo slinkti dar gerokai iki vaistų vartojimo. Pradejus gerti kaip tik mažėjo slinkimas, dabar geriu po 1,5 tabl ir tfu tfu tfu tikrai neslenka. Matyt susinormalizavo hormonai, nes jie turi labai didelę įtaką plaukam, odai ir kt.
PLAUKAI SLENKA DEL HORMONU NEPAKANKAMUMO, PRADEJUS JUOS VARTOTI TEORISHKAI TURETU NEBESLINKTI. MAN SITUACIJA PAGEREJO PE MENESIO VARTOJIMO, BET VISISHKAI NESUSITVARKE. IR NAUJI NEATAUGA!
Klausiu todėl, kad nepastebėjau kad man slinktų plaukai... Bet kad labai sausi, tai faktas...
Mano hormonai kaip ir ribose, bet dar yra kažkokie mazgeliai tik jie sumažėjo. Dozės nepadidino. Tik liepė dar pagerti vitaminų A ir E dėl rankų odos. Sakė turėtų susitvarkyti. Plaukai vis dar slenka, tik pastebimai mažiau. Anksčiau ir pagalvė būdavo plaukuota, ir ant rūbų plaukų daugiau nei ant galvos.
Kaip jau kažkas minėjo, pradėjo augti nauji tokie pasišiaušę. Atrodo tikrai juokingai, bet vis jau geriau kad auga.
O dėl svorio, tai nieko naujo. Sakė nenorėk kad viskas iš kart, bet su tokiais hormonų tyrimais kaip šiai dienai, tai bent jau neturėtų didėti. O aš jau ir taip savo valgymus apmažinau, bet matyt dar nepakankamai.
Dėl plaukų slinkimo tai aš dar geriu vitaminus, ir dar skalauju su vaistažolių nuovirais.
Įtariu reikia laiko kol viskas grįš į savo vėžes.

Kaip jau kažkas minėjo, pradėjo augti nauji tokie pasišiaušę. Atrodo tikrai juokingai, bet vis jau geriau kad auga.
O dėl svorio, tai nieko naujo. Sakė nenorėk kad viskas iš kart, bet su tokiais hormonų tyrimais kaip šiai dienai, tai bent jau neturėtų didėti. O aš jau ir taip savo valgymus apmažinau, bet matyt dar nepakankamai.

Dėl plaukų slinkimo tai aš dar geriu vitaminus, ir dar skalauju su vaistažolių nuovirais.
Įtariu reikia laiko kol viskas grįš į savo vėžes.
QUOTE(Saron @ 2007 03 14, 14:33)
Sutinku, tikrai kad reikia laiko

Na, man jau puse metu problema su plaukais, netekau puses ju. Manau, per tiek laiko, parinkus tinkama doze, viskas turejo jau susitvarkyti.. o dabar - tik kruva pinigu i mezoterapijas, visokius tepalus, losjonus ir gydytoju konsultacijas..
Visiškai
ima siutas, kai plaukai palieka galvą. O dar jei tų plaukų ir taip buvo ne per daug
O kas pikčiausia, kad ten kur nereikia jie vistiek auga ir nė motais jiem tie hormonai.

O kas pikčiausia, kad ten kur nereikia jie vistiek auga ir nė motais jiem tie hormonai.
QUOTE(Saron @ 2007 03 15, 13:44)
...O kas pikčiausia, kad ten kur nereikia jie vistiek auga ir nė motais jiem tie hormonai.