QUOTE(nenaudele @ 2006 08 24, 14:48)
Seniai skaitau jūsų pasisakymus abiejose skydliaukės temose.Man taip pat hipofunkcija.2000 m. išoperavo dalį skydliaukės(liko 3g vienoje pusėje),taip pat 2 didžiulius auglius,turinčius savą kraujotaką.Iki to laiko nebuvau nieko girdėjusi apie skydliaukę ar pan.Endokrinologų rankose atsidūriau netyčiom,kai sutinau ir echoskopija parodė cistą antinksčiuose.Bet antinksčiai dar ir dabar palikti ramybėje,nes ėmėsi mano skydliaukės,ekstra operacija,nes punkcijos ir kiti tyrimai rodė,kad augliai piktybiniai.Ačiū dievui operacijos metu paaiškėjo,kad vėžio nėra.Mane išrašė namo,jokių hormonų neskyrė.Jaučiausi tragiškai.Visada pavargusi,o ir svoris.Jau prieš operaciją per kokius 3 mėn. priaugau apie 20 kg,o dirbau tą patį darbą,ir valgiau taip pat.Taip iš normalios 31m moters(168/66)virtau drambliu,sveriančiu 83-85 kg.Nuvažiavus į Kauno klinikas.endokrinologė(net pavardės neprisimenu)aprėkė,ko čia važinėju ir trukdau,tipo jau išoperuota ir sveika.Laimė,kad G.Kazanavičius atsidarė savo kliniką,gavau iš jo laišką ir nuvažiavau.Tad dabar aš jau oo kiek metų gydausi ir vargstu.Visko būna.Jau atrodo gerai,hormonai normoj...nevažiuoju kokį laiką,ir vėl pablogėja.Dabar vėl pradėjo augti svoris siaubingai.Per dieną pasunkėju 3-5kg,ryte1-2 kg lieka.Tai praeitą savaitę nulėkiau pas GK,padarė tyrimus.Ir paskyrė tiroksino,kaip visada 100 mg,o naujai išrašė Thybon ir metformin.Gal kuri gėrėte tokią kombinaciją?Ar susitvarkė svoris,nes jai taip augs ir toliau,tai greitai sversiu šimtą ar daugiau,kol susprogsiu.Atrodau kaip apsirijėlė.Jau net kompleksą įsivariau,valgau ir jaučiu baisią kaltę,lyg kokia nusikaltėlė būčiau.Prieš 2 metus gėriau Reductil,tai labai turėjau didelį efektą,svoris nukrito iki 74 kg.Ir nepriaugau iki šios vasaros.Bet bijau jį gerti,nes tada gėriau 3 mėnesius ir mečiau,nes jaučiau siaubingą kartumą burnoje.Nu,nepykit,kad tiek daug parašiau.Laikykitės visos,jūs dar tokios jaunutės,apie vaikučius svajojate.Tikiuosi,kad viskas jums gerai.Aš prieš jus visiška senė 37 metų,ir vaikinai jau mano paauginti.Laikykitės panelės,viskas bus OK 

Labas

Nenaudele,as geriau thybona su metmorfinu.Nukrito turputi svoris.Tik trumpai as ji geriau-menesi,ne LT esu