Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Sveikos 4u.gif

as cia sitoj temelej nauja, dar visos perskaityt nespejau, bet su laiku iveiksiu, pazadu lotuliukas.gif

pries pora metu man irgi dare kraujo tyrimus ir sake kad autoimuninis tiroiditas, bet dar nebuvo labai issivystes, tai vaistu gert nereikejo. ir sake kad kas metus reiketu pakartoti tyrimus ir tada ziuret, bet as biski uzsileidau ir nebebuvau pas endokrinologe jau pora metu blush2.gif dabar man cia parekomendavo viena privaciai, nes i poliklinika tai 3 menesius laukt reikia doh.gif ir sake, kad jei nori but gudra ir sutaupyt vieno vizito pinigus, tai reik ateiti iskarto su tyrimu rezultatais blush2.gif ir tada iskarto ir ziuretu kas ir kaip, o ne tik kad paimtu pinigus ir uzrasytu kokius tyrimus pasidaryt rolleyes.gif
tai va, Jusu kaip zinanciu besidaranciu tyrimus noreciau pasiklausti, kokius hormoninius tyrimus reikia pasidaryti? blush2.gif kiek girdejus esu, tai pigiausiai daro Vilniuj Traku gatvej, ar teisybe? ir kiek mazdaug kainuotu tie tyrimai?
ir ar reikalinga echoskopija?

aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2007 10 10, 19:27)
Sveikos  4u.gif

as cia sitoj temelej nauja, dar visos perskaityt nespejau, bet su laiku iveiksiu, pazadu  lotuliukas.gif

pries pora metu man irgi dare kraujo tyrimus ir sake kad autoimuninis tiroiditas, bet dar nebuvo labai issivystes, tai vaistu gert nereikejo. ir sake kad kas metus reiketu pakartoti tyrimus ir tada ziuret, bet as biski uzsileidau ir nebebuvau pas endokrinologe jau pora metu  blush2.gif  dabar man cia parekomendavo viena privaciai, nes i poliklinika tai 3 menesius laukt reikia  doh.gif ir sake, kad jei nori but gudra ir sutaupyt vieno vizito pinigus, tai reik ateiti iskarto su tyrimu rezultatais  blush2.gif ir tada iskarto ir ziuretu kas ir kaip, o ne tik kad paimtu pinigus ir uzrasytu kokius tyrimus pasidaryt  rolleyes.gif
tai va, Jusu kaip zinanciu besidaranciu tyrimus noreciau pasiklausti, kokius hormoninius tyrimus reikia pasidaryti?  blush2.gif  kiek girdejus esu, tai pigiausiai daro Vilniuj Traku gatvej, ar teisybe? ir kiek mazdaug kainuotu tie tyrimai?
ir ar reikalinga echoskopija?

aciu uz pagalba  4u.gif

Sveika.
Kiek as zinau, pigiausiai tyrimus atlieka AIDS laboratorijoje Vilniuje, Vytenio g.
Padaryti siulyciau ATPO, FT4 ir FT3. Kaina visu triju butu apie 50 lt. Bet gali is anksto paskambinti ir patikslinti kainas 2337925,2330111.
Echo daryt ar nedaryt - daktares sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 11 spalio 2007 - 11:08
QUOTE(romantikė @ 2007 10 11, 12:05)
Sveika.
Kiek as zinau, pigiausiai tyrimus atlieka AIDS laboratorijoje Vilniuje, Vytenio g.
Padaryti siulyciau ATPO, FT4 ir FT3. Kaina visu triju butu apie 50 lt. Bet gali is anksto paskambinti ir patikslinti kainas 2337925,2330111.
Echo daryt ar nedaryt - daktares sprendimas.

hm...paziurejau aids centro puslapi, tai raso kad ju laboratorija Kauno gatvej g.gif
o TTH(ar TSH) daryt nereikia? as cia pasiskaitinejau temelej, tai rodos ir sita daznai darosi mamos g.gif echo, tai matyt pasidarysiu, nes visviena pirma kart eisiu pas ta gydytoja, tai matyt nores ir echo paziuret ax.gif

as cia labiau i autoimuniniu tiroiditu serganciasias kreipiuos 4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2007 10 11, 16:52)
hm...paziurejau aids centro puslapi, tai raso kad ju laboratorija Kauno gatvej  g.gif
o TTH(ar TSH) daryt nereikia? as cia pasiskaitinejau temelej, tai rodos ir sita daznai darosi mamos  g.gif  echo, tai matyt pasidarysiu, nes visviena pirma kart eisiu pas ta  gydytoja, tai matyt nores ir echo paziuret  ax.gif

as cia labiau i autoimuniniu tiroiditu serganciasias kreipiuos  4u.gif

dekui  4u.gif

Sorry, praleidau viena is pagrindiniu tyrimu - TTH drinks_cheers.gif Ji dazniausiai ir daro, tu teisi.
O laboratorija yra Vytenio ir Kauno g sankryzoje, kur Odos ir veneros ligu dispanseris.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 10 11, 18:15)
Sorry, praleidau viena is pagrindiniu tyrimu - TTH  drinks_cheers.gif Ji dazniausiai ir daro, tu teisi.
O laboratorija yra Vytenio ir Kauno g sankryzoje, kur Odos ir veneros ligu dispanseris.

aciu 4u.gif
dabar man jau viskas aisku ax.gif paziurejau zemelapyje kur yra ta vytenio ir kauno sankryza, tai pasirodo man visai netoli nuo universiteto, tai antradieni pries paskaitas ir nuzingsniuosiu priduot tyrimu ax.gif o per kiek laiko buna rezultatai?
tai, kaip supratau, man reik pasidaryt TTH, FT4 ir APTO? ar dar ir FT3 prigriebt prie to paties?
dar ir i echo reik uzsirasyt doh.gif
Atsakyti
aš kaip kontrolį pasidarau TSH ir dar FT4 (bet ne visada)
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2007 10 11, 18:35)
aciu  4u.gif
dabar man jau viskas aisku  ax.gif  paziurejau zemelapyje kur yra ta vytenio ir kauno sankryza, tai pasirodo man visai netoli nuo universiteto, tai antradieni pries paskaitas ir nuzingsniuosiu priduot tyrimu  ax.gif  o per kiek laiko buna rezultatai?
tai, kaip supratau, man reik pasidaryt TTH, FT4 ir APTO? ar dar ir FT3 prigriebt prie to paties?
dar ir i echo reik uzsirasyt  doh.gif

FT4 daromas prie hipofunkcijos, o FT3 prie hyper. Nezinau i kuria puse tavo skydliauke linkusi "nebedirbti".
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 10 11, 19:11)
FT4 daromas prie hipofunkcijos, o FT3 prie hyper. Nezinau i kuria puse tavo skydliauke linkusi "nebedirbti".

na ir prie hipo daromas FT3 wink.gif kartais ir to trūksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 11 spalio 2007 - 19:03
QUOTE(romantikė @ 2007 10 11, 19:11)

na man sake kad pas man lyg tas autoimuninis tiroiditas (tipo savi antikuniai eda sava skydliauke) ir su laiku ji nebepajegs gaminti tiek hormonu kiek reikia, tai matomai FT4 labiau reiktu daryt ax.gif
Atsakyti
O kaip laikosi mūsų nėštukės Mičiko ir Saulyčiukas????
Kaip sveikatėlės?
Atsakyti
Noriu pasigirti, kad gydytojai rado sumazejusi ATPO smile.gif buvo 119, o dabar tik 24, t.y. normos ribose! Ilgiau pavartojus thyroxina, pasirodo, viskas gali pasikeisti i gera.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2007 10 16, 13:58)
Noriu pasigirti, kad gydytojai rado sumazejusi ATPO smile.gif buvo 119, o dabar tik 24, t.y. normos ribose! Ilgiau pavartojus thyroxina, pasirodo, viskas gali pasikeisti i gera.. 4u.gif

WOW thumbup.gif o man daktare vis sako, kad tai neimanoma...
Atsakyti