QUOTE(Edituke777 @ 2008 02 06, 16:00)
Aciu mamulia, jau visai nusiraminau
Klausyk, gal esi girdejusi apie klinika "Motina ir Vaikas". Kaip suprantu, jie ten viska priziuri, net ir hormonus sutikrina. As vis galvoju kaip cia ir kur geriau. Siaip man ten labai patinka, as visada ten lankausi del moterisku priezasciu. Dabar kai paskutini karta buvau israse vitamino E pagerti, kad pastoti greiciau sektusi. Tai gal ten ir skydliauke ziuri. Ar geriau dar reiketu pas endokrinologa nueiti. Kaip tu manai? O kur tu gimdei?
Fainai tau, turi dvi mergytes. Mano svajone. Nors aisku svarbiausia kad sveikas vaikutis gimtu ir viskas. O trecio dar nesinori? Broliuko sesutems?

Fainai tau, turi dvi mergytes. Mano svajone. Nors aisku svarbiausia kad sveikas vaikutis gimtu ir viskas. O trecio dar nesinori? Broliuko sesutems?

Gimdžiau Lietuvoje, Vilniuje. Tiesą sakant, vaistų tuomet dar nevartojau, tad būsiu blogas patarėjas, kaip derint nėštumą ir vaistus. Kiek domėjausi, stebint gydytojui neturi būti jokių problemų tai suderinti. O broliuko norėčiau, bet kol kas nėra gandro, luris atneštų