Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 97 iki 63

Sveikutes!!! smile.gif Na galeciau pasakyti,kad tikrai imanoma numesti 20 kg. Nes as tai iveikiau smile.gif Aisku man nesiseke taip kaip Cornus ,nes as nesistengiau tapti vegetare, As stengiausi tik kuo sveikiau maitintintis...Todel visi kilogramai man nukrito tik per metus laiko biggrin.gif aisku kuo toliau tuo sunkiau,kaip organizmas priprato prie gaunamo maisto kiekio pradejau sportuot(namuose,lauke)... smile.gif Veliau kada atsalo oras ir atsibodo namai sugalvojau eiti i kluba,bet taip ir nenuejau,nes tapau nestuke.gif smile.gif ir del to tikrai nesigailiu ir nebijau priaugti svorio,nes as zinau,kad jeigu as save iveikiau viena karta iveiksiu ir antra.. ax.gif Ko noreciau palinketi visoms tai kantrybes...,zinau,kad tai jusu tikrai nepaguos,nes ir manes niekada nepaguosdavo... smile.gif bet is visos sirdies galiu palinket stiprybes ir neskubekit!!!
P.S. As sveriau 2004 08 (93 kg.)
2005 01 (84 kg.)
2005 08 (72 kg.) ir po mano angelelio atsiradimo tai ne riba. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi noriu pasigirti kaip numečiau 14 kg.
Visų pirma iš savo meniu išbraukiau miltinius patiekalus ir bulves. Daugiau pradėjau valgyti držovių. Pradėjau lankyti baseiną po 2 kartus į savaitę. Rytais darydavau 5 tibetiečių pratimus, jie dar vadinami jaunystės pratimais.
Ir po kokio pusmečipo visai man pačiai netikėtai pradėjo smirdėti mėsa ir aš jos be jokio vargo išbraukiau iš savo meniu. Kartais vis dėlto valgau paukštieną ir žuvį.
Baseino nebelankau, tik rytais darau mankštą ir vis paderinu maistą. Kartais, jei labai noriu, leidžiu sau suvalgyti ir sumuštinių. Neatsisakau ir šokolado.
Taigi taip numečiau per metus nuo 79 kg iki 65 kg. trumpam buvau numetus iki 61, tačiau greit grįžau prie 65 kg. Manau ,kad pats organizmas pasirinko jam tinkantį svorį.
Atsakyti
Kokie tie pratimai? blush2.gif
Atsakyti
zose: Esi tikra saunuole,kad nepasirinkai greito svorio metimo...vat dabar ir suprasi,kad suvalgius kazko daugiau svoris nepradeda augti,o kad ir pakyla kilogramu kita diena buna viskas kaip buvo...as ta supratau ,nes tikrai ne viena karta kilogramai nukrite greitai tik strykt ir pareidavo pas mane,o viena karta parejo ir sukaupu.Vat tada ir nusprendziau,kad nereikia niekur skubeti,tiesiog laikas tavo didziausias pagalbininkas...Aisku reikia gelezines kantrybes,nes atrodo jau viska suderinus sportas+sveika mityba ,o tavo svoris vis kabo,bet ateina laikas ,kada atrodo nedaug pasikeitei,o zmones tau pradeda sakyti tiek daug komplimentu.Va ta tada ir igauni stiprybes ir noro testi viska toliau...Sekmes jums merginos,nenuleiskit,rankeliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi del Peskutes ir Zoses thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(Cornus @ 2005 11 24, 10:44)
Labai dziaugiuosi del Peskutes ir Zoses  thumbup.gif    thumbup.gif    thumbup.gif  !!!


Laba,man tik labai ydomu per kiek laiko Tu numetei 30 kg. Juk,tam reikia laiko ir labai daug ryzto... thumbup.gif
Atsakyti
Tai kokie tie Tibetiečių pratimai? Labai jau smalsu ax.gif
Atsakyti
Aš negaliu pasigirti tokiais laimėjimais. Atėjau čia ieškoti minčių, kaip numesti svorį nesilaikant badavimo dietų. O mano istorija štai kokia:
Ilga laiką mano svoris svyravo nuo 60 iki 63 kg. Tačiau šią vasarą jis staiga ėmė augti. Turiu minty, kad per vieną mėn. priiaugo iki 70. Sunerimau, nes manau, kad maitinuosi pakankamai sveikai: pusryčiams avižų, miežių, grikių ar ryžių košės virtos ant vandens, puodelis žalios arbatos. Jau seniai nevalgau mėsos su bulvėmis, o ir mėsą valgau labai retai, nebent šiek tiek vištienos ar veršienos. Visiškai nevalgau duonos.Sportuoju tris kartus per savaitę. Vakarienei išgeriu tik puodelį lieso kefyro ar suvalgau šiek tiek salotų, obuolį. Aišku, kartais suvalgau kokį saldainį ar pyragaiti, blush2.gif bet tai darau tik ryte. Tai štai, svoris nekrenta. Nežinau, gal tai kokios sveikatos problemos? Prarandu viltį, tiesą sakant. gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolkaPolka: 25 lapkričio 2005 - 12:04
To JolkaPolka --> kai man pradejo staigiau augti svoris, kreipiausi del skydliaukes. Sita liauka reguliuoja tokius dalykus kaip svoris, plaukuotumas, prakaitavimas. Pasidariau tyrimus kraujo ir tt = viskas ok su skydliauke. Gal vaistus kokius geri? Pabandyk kazka pakeist valgiarastyje, nors pries ziema organizmas turi kazkiek priaugt kg ( salta ir tt).
To Peskute --> Visa savo sveika gyvenimo buda pradejau nuo Sv. Velyku ( simboliska, tiesa?). Ryzto reikejo. Kartais vakarais buvo beprotiskai sunku, taip noredavosi konors nesveiko smile.gif . Dabar jau tai taip "iauge i krauja" kad beveik nebegalvoju apie derinimus ir pan., kazkaip intuityviai pasirenku ka valgyt. Jei nebuciau numetus svorio, nezinau kuo cia butu baigesi, tiesiog sveikata slubavo. Dabar jau tikrai daugiau valgau, net ir skanestus visokius ( pvz. hematogenas smile.gif Ir valgau gana riebiai ( sviesto begalinai daug prisikraunu i kose)..
Atsakyti
Oi ir as noreciau nors ir negreitai bet visam laikui atsikratyti koki 10kg.
Va pries kokius 2 men. buvau nusprendus laikytis dietos. Per 2 sav. numeciau 3 kg. bet greit praradau valia blush2.gif ir tie 3kg, grizo i savo vieta.
Zinau kad reikia atsisakyti visu tu negeru dalyku: pyragaiciu, cipsu, alkoholio, picu, mesainiu ir t.t. bet ilga laika be ju pasijauciu nelaiminga (visas pasaulis valgo o man negalima cry.gif ).
Dar gerai zinau, jog reikia, tiesiog butina judeti, bet juk kai prisedi ant sofkutes siltai apsimuturiuoji antklode kur tau noresis keltis ir daryt visokius pratimus.

O as pavyzdziui noreciau sokti kokius siuolaikinius sokius. Tik kad tokiu storuliu niekas nepriima, o aerobikos ir jogos sporto klubuose jau taip igryso... doh.gif
Atsakyti
Na nezinau,kodel tu manai,kad storiuliu niekur nepriima?Paprasciausiai pasiteirauk,vienur kitur ir manau kazkur atsiras kur galesi pajudeti.Siaip is patirties sakau,kad namuose tai gali daryti be jokiu problemu jeigu tu tai megsti.As po valanda isstriksedavau.Svarbiausia man budavo garsi ir gera muzika,kai nebuvo salta lekdavau i lauka,turejau nusipirkus sokdyne,stadione pabegiojus keletas suoliuku tai vieni juokai.As nemoku pasakyt kaip as gerai jausdavausi po sporto ir vesaus duso.Budavo taip lengva....Aisku praeina laiko ir kazka turi keist,nes pabosta,bet viena supratau gyvenime....Viskas imanoma,nors tai suprast reikejo tikrai nemazai pastangu ir laiko... Sekmes,merginos!!!
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2005 11 26, 16:49)
Oi ir as noreciau nors ir negreitai bet visam laikui atsikratyti koki 10kg.
Va pries kokius 2 men. buvau nusprendus laikytis dietos. Per 2 sav. numeciau 3 kg. bet greit praradau valia  blush2.gif  ir tie  3kg, grizo i savo vieta.
Zinau kad reikia atsisakyti visu tu negeru dalyku: pyragaiciu, cipsu, alkoholio, picu, mesainiu ir t.t. bet ilga laika be ju pasijauciu nelaiminga (visas pasaulis valgo o man negalima  cry.gif  ).
Dar  gerai zinau, jog reikia, tiesiog butina judeti, bet juk kai prisedi ant sofkutes siltai apsimuturiuoji antklode kur tau noresis keltis ir daryt visokius pratimus.

O as pavyzdziui noreciau sokti kokius siuolaikinius sokius. Tik kad tokiu storuliu niekas nepriima, o aerobikos ir jogos sporto klubuose jau taip igryso...  doh.gif



Tai rinkis pilvo šokius doh.gif Ten apvalumai - privalumas
Atsakyti