Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo 97 iki 63

Mergaitės sveikinu kovojant su savo papildomais kg 4u.gif, bet deja jokie stebuklingi mišiniai ar tabletės jums svorio be papilodmų pastangų nepadės atsikratyti blush2.gif Labai rekomenduoju visosm susitvarkyti mitybą - atsisakyti saldumynų, riboti bulvių suvartojimą, alkoholio, valgyti daugiau daržovių ir pan. Mėsos atsisakyti visiškai nerekomenduoju, kadangi nebegausite taip būtino Fe, kuris tinkamiausiai pasisavina tik su mėsa, jokie papildai jo nepakeis - su Fe trūkumu galite sulaukti plaukų slinkimo bumo, ar net mažakraujystės! doh.gif Geriausias receptas svorio metimui - geležinė valia, sporto klubas - ne aerobika, o rimta treniruočių programa treniruoklių salėje lotuliukas.gif, ir sureguliuota mityba - tai daro stebuklus thumbup.gif
Mano ūgis 172, sverdavau pastoviai apie 60-62 kg, tačiau grožio - "normalus" mano ūgiui svoris nepridėjo, dabar galiu džiaugtis 58 kg ir tai dar ne pabaiga bigsmile.gif
sekmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Netaly @ 2005 12 02, 20:15)
sveika

Galiu pasiulyti gera Arbata, jin  tinka esant viduriu uzketejimui, per dideliam antsvoriui,slaku isvalimui. I sudeti ieina tik zoleles.
Arbata pradzioje vartojama karta i diena, veliau jau du kartus. Galima valgyti viska, bet jei norit geresnio rezultato biski galima prisilaikyti su maistu.

Pati ja vartojau apie 3 menesius, numeciau 12 kg, jau kokius puse metu jos nevartoju ir svoris negrista. Ypac tinka zmonem kai yra didelis perteklius riebalu pilvo srtityje.
Sveikatai nekeiksminga.
Jei noresit platesnes informacijos rasykit nataly@smtp.ru

o kas tai per arbata? kaip vadinas? ?? g.gif
Atsakyti
Labas besiliekninancios!
Cia jumi raso buvusi Cornus ( pamirsau pass smile.gif taigi uzsiregistrinau nauju niku. Atejau cia jumi papasakoti, kaip man sekasi liekneti toliau. Taigi primenu savo istorija, jog gerdama vaistus + nesaikingai valgydama pasiekiau 97 kg. Tuomet man buvo 22. Supratusi svorio problema ( sveikatos irgi) ryzausi naujam savo gyvenimo etapui: sveika gyvensena ( mityba, judejimas ). Vegetarizma pasirinkau del etiniu priezasciu ( nors mano lankytame jogos klube, moterys, pasirinkusios sia mityba irgi atsikrate daug kg).
Turiu pasakyti, kad pradzioje sekesi sunkiai, nes buvau megeja cipsu, sokoladu ir siaip visokiu sarmarmar produktu smile.gif Bet noras buti sveikai ir graziai - nugalejo, taip emiausi pertvarkyti savo mitybos iprocius. Tokios KAIP DIETOS, nesilaikiau, nes zinau griztamaji poveiki ir tt.
Pradejau nuo to, jog ryte atsikelus ir issivalius dantis ( bei liezuvi) isgerdavau vandens, daznai su isspausta puse/visa citrina. Po puses h ( kol issimaudai, atsimerki ir tt) pusryciai. Pusryciams valgydavau gana daug, bet sveikai.pvz: ( tik zinoma, ne viska viena ryta)
1. jokio cukraus
2. koses ( dazniausiai dribsniu) - grikiai
3. naturalus jogurtas + dribsniai
4. nusipirkau sulciu spaudimo masinele - tai iv. sultys, tiek vaisiu, tiek darzoviu
5. vaisiai su uzpilu, kad ir jogurto

Isvis atsisakiau gyvuliniu riebalu - liko tik viskas kas is pieno. Naudoju arba alieju ( labai retai saulegrazu). Jei kepu alyvuogiu aliejuje tai idedu sviesto, taip sumazeja kartais per astrus skonis ir kvapas. Labai daug valgau darzoviu ( virtos, keptos). Megstu baisiai suri..
pries kiekviena valgyma 10-20 isgeriu vandens ( per diena apie 2-2,5 l susidaro)
Vakare nevalgau ( max iki 20 h). Stengiuos maziau druskos, bulviu. Nors tikrai galiu pasakyti, kad valgau gana riebiai ( dau surio uzsivarvinu ant darzoviu) - tai nebuvo kliutis numest tiek kg. Veido oda paskaistejo ( meciau rukyt, rukiau 8 metus smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif
I tualeta einu reguliariai, apie 3 kart dienoj. Geriu zoleliu arbatas, sportuoju ( joga) . Gyvenimo kokybe tikrai pagerejo, visom prasmem.
Turiu tokia minti, kad jumi cia receptus surasyti, ka gamindavausi pvz vakarienei ir kai nesinori mesos. Jeigu kam idomu, parasykit.

Atsakyti
Labai būtų įdomu sužinoti tavo meniu.Būk gera parašyk.
Atsakyti
O man butu idomu suzinoti per kiek laiko tiek svorio pavyko numesti bigsmile.gif beje, ir ugi savo isduok mirksiukas.gif
Atsakyti
Meniu ir patiekalus ir as labai labai noreciau suzinoti, nes paskutiniu metu organizmas paprasciausiai atmetineja viska,kas riebu ir labiausiai-kiauliena blink.gif

aciuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 31 rugpjūčio 2006 - 15:46
Labas, Skruzdele,

Iš ties įspūdingai atrodo tavo liniuotė. Sveikinu pasiekus tokių rezultatų. Mane tik "baltas" pavydas ima blush2.gif O šaunuolė esi,kad nesilaikei jokių dietų, o tiesiog pradėjai sveikai maitintis. thumbup.gif

Būtų išties įdomu sužinoti tavo receptus, nes mano fantazija jau atšoko dėl daržovių. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš ir aš noriu receptų sužinoti,nes jau atsibodo tas pats per tą patį bigsmile.gif
Atsakyti
Skruzdele,esi Saunuole!!!
Taigi kur Tavo receptukai?Visos nekantraudamos laukiam ju....! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip matau Skruzdele rašė liepos gale,o dabar jau rugsėjis įpusėjo.gal jinai jau pamiršo,juk tada turbūt taip ir nieks nebeatsakė.Gal merginos pasidalinkime savo receptais gathering.gif Vistiek turbūt kiekviena turite,visos svajojame sveikai maitintis,juk ne veltui čia užsukome.Galime pafantazuoti ir paeksperimentuoti umn.gif .
Pvz.kaip ruošiu žuvį:cielą išdarinėtą žuvį įtrinu prieskonias,kokiais tik patinka,apdedu krapais,tarkuotom morkom,jei ruošiu skumbrią tai ir čiasnako.Suvinioju į foliją ir į orkaitę.30 min ,valgau tik su daržovėm.
essen.gif Galima ir gamtoje išsikepti.

Papildyta:
QUOTE(moshke @ 2006 08 31, 17:45)
Meniu ir patiekalus ir as labai labai noreciau suzinoti, nes paskutiniu metu organizmas paprasciausiai atmetineja viska,kas riebu ir labiausiai-kiauliena blink.gif

aciuu 4u.gif

Man irgi taip būdavo,ėsdavo rėmenį,jeig neužvalgydavau darydavosi bloga.Nuo naujų pradėjau sveikai maitintis,na žinoma ir nemažai sugriešinu,o kiauliena tai fee schmoll.gif .Tai dabar jokiu problemų ir penkių kilų kaip nebūta cool.gif
Atsakyti
Auuuuu Skruzdele,kur dingai?
Atsakyti
QUOTE(Late @ 2006 09 15, 14:58)
Auuuuu Skruzdele,kur dingai?

Manau ,kad mes jos taip ir nesulauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peskute: 18 rugsėjo 2006 - 11:16