Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nemėgsta važiuoti automobilinėje kėdutėje

nori nenori vaikas privalo sedet kedutej,tai gali but ir gyvybes klausimas.
pries metus ivykes ivykis uzsienyje,kai seima vaziavo automobiliu ir ivyko avarija,iskart zuvo visi,tik kudikis sedejes keduteje liko sveikutelis.
maniskiui irgi buvo tarpas kai nenorejo sest keduteje rietesi,mat pora kartu tevukas vezes savo masina be kedes.
bet nieko praejo ir sedi kuo puikiausiai,ir man vairuot geriau nieks nesiduoda po visa masina.
as pirksiu kedutes dar ilgai ir nesuprantu tu tevu kurie net neperka kedutes ,o islaidauja nesvarbiems dalykams doh.gif verysad.gif .
auginkime vaikus saugiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airijos_lietuve @ 2006 08 17, 11:10)
Del klykimo sutinku simtu %. O kai mes dar mamos negalim istverti vaikelio verkimo, mums is kart gaila pasidaro tai jie tuom ir naudojasi  bigsmile.gif

jauciu, kad mano mazule pajuto mamos silpna vieta. siandien baisiai reke, teko sustot ir sypsena veide pas vaika nusvito, pagalvojau, praddeda jau manipuliuot... nu ka, reiks ausu kistukus pirkt, kad atsilaikyt baisiam rekimui. bet, mano nuomone, vaikas privalo sedet kedutej, nes avarijos atveju mama pati gali nuzudyt savo vaika savo kunu...
Atsakyti
Kai nupirkom kedute nuo 9kg. - pries tai mazyteje keduteje buvom labai mazai sedeje. Riksmas buvo neispasakytas. Keleta kartu taip, kol priprato..Nors ir dabar, jei nuotaikos ner, tai klykia toj kedutej, nors tu ka.. doh.gif Kartais, kai vaziuojam kur netoli - pasiimu ant ranku. Zinau, kad blogai. Niekada zmogus nieko blogo nesitiki...
Atsakyti
Turiu 2 vaikus. Keturiu metu dukra praso kad ja greiciau uzsegt, nes zino kad neprisegtiem vaikam pavojinga vaziuot. O penkiu menesiu mazylis is gimdymo namu parkeliavo kedutej, taip iki sio laiko ir vazinejam. Tevai savo kedese, vaikai savo kedutese. Juk sitaip rizikuot vaikais doh.gif
Man kraupu ziuret kaip mieste moteriskes veziojasi savo vaikus, o tie vaikai malasi po masina. Jus ka vaiku nemylit?
g.gif
Atsakyti
Manau cia meile visiskai nieko deta,kiekviena mama myli savo vaika. Pas mus vaikas irgi nesedejo kedutej nuo pat pradziu nuo 2 men nupirkom gera brangia kedute kainavo apie1000lt nes ziurejom visais saugumo sumetimais,bet kai pabandem vazineti joje vaikas reke,isterikavo budavo iki to kad per ta rekima oro trukdavo,rankytes drebeti pradedavo galvodavom pripras bet kai tai tesdavo 3savaites diena is dienos tai zinokit nezinau kokia mama istvers taip kankinti savo vaika? Ir nustojom mes vazineti keduteje ir as nustojau vairuoti,tai vaziudavom visur su viru o mes su vaiku ant ranku ir tai tesesi iki siol,galvojam kad isaugs nupirkom nuo 9kg bet pigesne is turgaus tokia pati situaciaja taip ir vazinejam visur kartu su vyru verysad.gif
Manau nieko niekada nereikia teisti ir jeigu matot masinoje mama su vaiku atn ranku pagalvokite kodel gal visai ne del to kad jinai nemyli savo vaiko????
Atsakyti
mano mazyle,taip pat nenoriai sededavo kedutej doh.gif tai vis ikisdavu koki sausaini ar leda,tai laikinai budavo ramu cool.gif Bet viena diena pamate reklama,kur meraite iskrenta per priekini langa ir klausia kodel iskrtito,o as paskiau,kad del to,jog nesedejo kedutej unsure.gif Pasakiau,kad maziem vaikuciam reikia sedeti keduteje,nes kitaip gali iskristi,taip,kaip ta mergyte verysad.gif Nuo to laiko viskas,sedi ramut ramutele thumbup.gif
Atsakyti
pas mus buvo tokia bėdelė, kuri truko neilgai apie savaitę, bet praėjo, nes šiaip jam važiuoti patinka, o dar sau šone virš kėdutės užsidega sau lempą, ir klauso muzikos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2008 06 17, 09:11)
mano mazyle,taip pat nenoriai sededavo kedutej doh.gif tai vis ikisdavu koki sausaini ar leda,tai laikinai budavo ramu cool.gif Bet viena diena pamate reklama,kur meraite iskrenta per priekini langa ir klausia kodel iskrtito,o as paskiau,kad del to,jog nesedejo kedutej unsure.gif Pasakiau,kad maziem vaikuciam reikia sedeti keduteje,nes kitaip gali iskristi,taip,kaip ta mergyte verysad.gif Nuo to laiko viskas,sedi ramut ramutele thumbup.gif

Ta reklama tikrai padėjo turbūt ne vienam thumbup.gif Mano sūnelis taip pat nesėdėdavo kėdutėj, o kai pamatė reklamą ir dar kartą paaiškinom kodėl taip mergaitei atsitiko, tai dabar visada sėdi kėdutėj ir segasi diržą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2008 10 08, 20:22)
Ta reklama tikrai padėjo turbūt ne vienam  thumbup.gif  Mano sūnelis taip pat nesėdėdavo kėdutėj, o kai pamatė reklamą ir dar kartą paaiškinom kodėl taip mergaitei atsitiko, tai dabar visada sėdi kėdutėj ir segasi diržą  thumbup.gif

Gerai,kad vaikas pakankamai didelis suprasti ta reklama,tada dar ir susitarti gali.Na o tokiam metu pipirui paaiskink tu g.gif .Sodinam per prievarta,pastoivus klykimai,ilgai niekur negalim vaziuoti.Jei kazkur reikia vaziuoti pora val,taikom tuo metu kai jam reika miegoti
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 05 30, 00:25)
nori nenori vaikas privalo sedet kedutej,tai gali but ir gyvybes klausimas.
pries metus ivykes ivykis uzsienyje,kai seima vaziavo automobiliu ir ivyko avarija,iskart zuvo visi,tik kudikis sedejes keduteje liko sveikutelis.
maniskiui irgi buvo tarpas kai nenorejo sest keduteje rietesi,mat pora kartu tevukas vezes savo masina be kedes.
bet nieko praejo ir sedi kuo puikiausiai,ir man vairuot geriau nieks nesiduoda po visa masina.
as pirksiu kedutes dar ilgai ir nesuprantu tu tevu kurie net neperka kedutes ,o islaidauja nesvarbiems dalykams doh.gif  verysad.gif .
auginkime vaikus saugiai 4u.gif

aš irgi taip manau ir žinau kraupesnę istoriją-kaip mama ir močiutė su vaiku (3mėn ant rankų) važiavo automobiliu... avarija... ir dabar ta mama turi savo vaiko kapelį... močiutė ir mama,nors sužalotos,bet visgi gyvos,invalidėmis neliko...o važiavo į netoliese esančią polikliniką verysad.gif močiutė buvo pėmusį vaiką ant rankų,nes jis na,nemėgo kėdutės...
Pati vaikų neturiu,ko gero ta istija būt taip ir praėjus ir pasimiršus (apie nelaimę rašė spaudoj kelis sakinius), gal et nebūčiau sutelkus dėmėsio,bet tai buvo kaip ir plius minus pažįstami žmonės....
Atsakyti
Gyvenu JAV ir neteko matyti vaiku ne automobilinese kedutese. Norite pasakyti, kad vaikai cia kitokie ir visiems jiems patinka sedeti? lotuliukas.gif Paprasciausiai tevu poziuris i tai kitoks. Vaiko saugumas svarbiau. thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, kaip gali nesėdėt? g.gif Mano tiek keturmetis tiek metų dukrytė sėdi savo kėdutėse, nes nuo gimimo taip yra ir žino, kad kitaip ir būt negali... Na pazyzia kartais, bet tik todėl, kad važiuot nusibosta o ne dėl to, kad prisegti...
Atsakyti