Pikkolo negalesiu susitikt. Guliu su dukra infekcineje.
Kas nutiko?

Pempe, atostogauju.
Vrine, neseniai skaičiau Marquezo 100 metų vienatvės, visai užkabinus buvo.
Ar esat kas buvę baby shower (kūdikio laukimo) šventėj? Kokios dovanos ten nešamos?
Daratėja, ar nenuplaukei?
Sveika ir gyva aš
Šnd Klaipėda gyvena įprastą ir normalų gyvenimą
Vakar išleidau vaikus į mokyklą, iki darbo dar daug laiko buvo. Įlindau į fb ir nesuprantu kas vyksta Nuotraukos siaubingos, aš pasižiūriu per langą, pora balų kieme ir viskas. Nu nieko nesuprantu
Atvažiavo kolega pasiimti mane (kartu važiuojam į drabą), vat tada ir prasidėjo "linksmybės".... nžn pro kur važiuoti, nes beveik visose gatvėse vandens OMG kiek. Visur panika, suirutė, kamščiai... vien žo jausmas ir vaizdai siaubingi buvo....
Bet vakare viskas jau buvo sutvarkyta
nelyja

Sunfl. kas nutiko? virusiukas?
Cartman, nzn ką ten neša, mūsų kaime dar nėra populiaru tokios šventės tai nesu ir buvusi. Na nebent pas pacankes kokias gal būna, bet nesu nei mačiusi nei girdėjusi savųjų tarpe ...na tik žvaigždžių -per žurnalus

už knygos rekomendaciją ačiū. Užsirašiau

Sekmadienį uošvis vyro klausė kada vaikio gimtadienį darysim. Sako: šeštadienį. Tai, oi negalėsiu, medžioju. Šiandien skambina anyta: tai kada gimtadienį darysit? Sakau: šeštadienį. Tai: oi negalėsim turbūt, medžioja. Nu ir nereik, jei medžioklė svarbiau.
Lauke šviečia saulė ir lyja. Laukiam vaivorykštės
Pikkolo, nefaina
gerai, paklausiu tada kitaip, jei niekas nedalyvavot. Ką pirktumėt dovanų tokiais šventei - iš esmės dovana turi būti arba būsimam kūdikiui arba mamai, bet susieta būtent su mamyste (ar kažkas tokio)?

Pvz vyro brolis su panele (nu su sugyventine) vis pabrėžia- kad jų nepakviečiam tomis progomis... bet mes nieko nekviečiam- o jei jie neparodo noro niekad ateit tai jų bėda. Kviesim tik ant jubiliejų

Sunflower, tikiuosi jums ten tik koks rotas/noras?
Tai kad vaikis anksti eina gulti, o kadangi yra dirbančių (uošvis, moša su vyru, vyras), tai darbo dieną niekaip. O sekmadienį mano mamos gimtadienis, ją jau draugės kažkur vesis. Tai irgi atkrenta.
Dukrai ausies uzdegimas
aš tai nelabai, nakti išbudau, vos spejau iki tualeto, vėmiau toliau negu mačiau ir be pabaigos, ir mam veme nesuprantu kas čia mums atgulejau iki piet lyg jau akyse šviesiau bet kaip kvapai visokie nervina...fui busena