Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikkolo negalesiu susitikt. Guliu su dukra infekcineje.

Atsakyti

Kas nutiko?

Atsakyti
Oje, Sun 4u.gif
Atsakyti

Pempe, atostogauju.

Vrine, neseniai skaičiau Marquezo 100 metų vienatvės, visai užkabinus buvo.

Ar esat kas buvę baby shower (kūdikio laukimo) šventėj? Kokios dovanos ten nešamos?

Atsakyti

Daratėja, ar nenuplaukei?

Sveika ir gyva aš :)

Šnd Klaipėda gyvena įprastą ir normalų gyvenimą  :D

Vakar išleidau vaikus į mokyklą, iki darbo dar daug laiko buvo. Įlindau į fb ir nesuprantu kas vyksta  :laugh:  Nuotraukos siaubingos, aš pasižiūriu per langą, pora balų kieme ir viskas. Nu nieko nesuprantu  :laugh:  Atvažiavo kolega pasiimti mane (kartu važiuojam į drabą), vat tada ir prasidėjo "linksmybės".... nžn pro kur važiuoti, nes beveik visose gatvėse vandens OMG kiek. Visur panika, suirutė, kamščiai... vien žo jausmas ir vaizdai siaubingi buvo....

Bet vakare  viskas jau buvo sutvarkyta :)

Atsakyti
Sveikos,
nelyja smile.gif ir nesninga:) ir nešlapdribiauja smile.gif

Sunfl. kas nutiko? virusiukas?

Cartman, nzn ką ten neša, mūsų kaime dar nėra populiaru tokios šventės tai nesu ir buvusi. Na nebent pas pacankes kokias gal būna, bet nesu nei mačiusi nei girdėjusi savųjų tarpe ...na tik žvaigždžių -per žurnalus smile.gif
už knygos rekomendaciją ačiū. Užsirašiau smile.gif
Atsakyti

Sekmadienį uošvis vyro klausė kada vaikio gimtadienį darysim. Sako: šeštadienį. Tai, oi negalėsiu, medžioju. Šiandien skambina anyta: tai kada gimtadienį darysit? Sakau: šeštadienį. Tai: oi negalėsim turbūt, medžioja. Nu ir nereik, jei medžioklė svarbiau.

Lauke šviečia saulė ir lyja. Laukiam vaivorykštės  :)​ 

Atsakyti

Pikkolo, nefaina :unsure:

gerai, paklausiu tada kitaip, jei niekas nedalyvavot. Ką pirktumėt dovanų tokiais šventei - iš esmės dovana turi būti arba būsimam kūdikiui arba mamai, bet susieta būtent su mamyste (ar kažkas tokio)?

Atsakyti
Pikkolo, na ir gerai - tegu eina kada nori, o tu tada nesi įpareigota juos atvaišinti ir kitaip palinksminti smile.gif aš taipvz žinau kad uošviai ateis tikrąją gimimo dieną, tai ir nesiūlau- ateikit tada ir tada smile.gif draugams ir saviems kitiems pasakau- kad eikit dažniausiai dažniausiai savaitgalį (ir tai tik jei jie paklausia kada ateit) , o visų į vieną pulką sukviesti neturiu noro/vietos ir puotos kelti tokios nežadu smile.gif
Pvz vyro brolis su panele (nu su sugyventine) vis pabrėžia- kad jų nepakviečiam tomis progomis... bet mes nieko nekviečiam- o jei jie neparodo noro niekad ateit tai jų bėda. Kviesim tik ant jubiliejų smile.gif

Sunflower, tikiuosi jums ten tik koks rotas/noras?
Atsakyti

Tai kad vaikis anksti eina gulti, o kadangi yra dirbančių (uošvis, moša su vyru, vyras), tai darbo dieną niekaip. O sekmadienį mano mamos gimtadienis, ją jau draugės kažkur vesis. Tai irgi atkrenta. 

Atsakyti

Dukrai ausies uzdegimas

Atsakyti
Sveikos

aš tai nelabai, nakti išbudau, vos spejau iki tualeto, vėmiau toliau negu mačiau ir be pabaigos, ir mam veme nesuprantu kas čia mums atgulejau iki piet lyg jau akyse šviesiau bet kaip kvapai visokie nervina...fui busena
Atsakyti