pikkolo,kaip darei zuvi?
Sutarkavau morką, bulvę, žuvį supjausčiau. Užpyliau vandens, dar žirnelių įmečiau ir gavosi kad viriau 15 min, nes vandens daugokai užpyliau. Vaikiui ir sau dar grietinėlės užpyliau, o dukrai taip daviau. Pastovėjus sutirštėjo, tai vyrui jau ne sriuba buvo.
Sunflowers, tai kokią 11.00 toj kavinėj kur vagos knygyne Megoj galim susitikt (jei pažinsiu tave).
Sutarkavau morką, bulvę, žuvį supjausčiau. Užpyliau vandens, dar žirnelių įmečiau ir gavosi kad viriau 15 min, nes vandens daugokai užpyliau. Vaikiui ir sau dar grietinėlės užpyliau, o dukrai taip daviau. Pastovėjus sutirštėjo, tai vyrui jau ne sriuba buvo.
Sunflowers, tai kokią 11.00 toj kavinėj kur vagos knygyne Megoj galim susitikt (jei pažinsiu tave).
Ok. Dar susirasysim del susitikimo gerai. Jei viskas ok, butinai susitiksim.
Liuks. Pabendrausiu su suaugusiu žmogum
Liuks. Pabendrausiu su suaugusiu žmogum
👍
ko jūs?
aš dirbu

šnd reiks plaukus dažytis...žilė lenda. Kaip nervina tas kas 3 sav dažymas tai neklauskit...
ai Pempe, pasirodo Tauragėj laimingiausi žmonės LT gyvena, skaitei straipsnį? na pozytiviausi ar kaip ten. Pirma mintis- vien tik tave "pažįstu" iš to krašto- tai ryškiai nesutikti negaliu...

ai, vakar įveikiau Silvą Rerum

Na, panos, kaip susitikimas, įvyko

Vrine, neskaičiau straipsnio, kur jis buvo?
Sakai laimingi

Man ir žilė lenda, irgi taip pat- mėnesio jau neišlaikau, o jauna nooooriu būūūūt

V-Rine menkės file buvo. Vyras gegužę Norvegijoje prižvejojo.
Pempe trečiadienį, ne šiandien susitiksim.
Matėt kas Klaipėdoj šiandien dėjosi? Pusė miesto plaukė. Negalėjau patikėti kai pažįstamas į FB nuotraukas ryte įdėjo. Delfyje yra ir video. Žiauru
Daratėja, ar nenuplaukei??
Vrine, kaip tau Silva Rerum?
Mačiau vakar, per TV "Silvos" autorė šnekėjo, tokia savotiškai įdomi.
Cartman, o tu jau darbą turi? Ar dar atostogauji?
Geros knygos. Sakau dabar po jų kitos tokios tuščios ir lengvos atrodo...tik ta schema kuri buvo 4 knygos pabaigoj galėjo būt purmojoj ☺☺☺☺☺ nes sąžiningai - tikrai tą giminystę nebe visų suvedžiau beskaitydama. Būt buvę paprasčiau. Prasčiausia man 4 pasirodė. Pirmoji kol įpratau tokį stilių vargau ☺ antra ir tečia super. Ketvirtoji truputį prailgo.... beje iš kolegų kas ima skaityt tos padeda...sakė negali 😊
Rekomenduokit man dabar kokią gerą knygą. Atvira pasiūlymams nes nieko neturiu planuose.