Sunflowers, bjauri liga. Sveikit.
Lyžuka, gal užvalgėt ko?
Jei pradejo leisti antibiotikus, tai nenores isleisti kol kurso nebaigsit. O kodel vaziavot i ligonine, o ne pas seimos gydytoja ejot? Staigiai nakti skausmas uzejo?
Su dukra irgi esu gulejus, bet tada sestadieni pradejo jai skaudet, tai nelauksi juk iki pirmadienio. Mes i 3-ia tada vaziavom ir isleido tik kai antibu kursa baige.
Jei pradejo leisti antibiotikus, tai nenores isleisti kol kurso nebaigsit. O kodel vaziavot i ligonine, o ne pas seimos gydytoja ejot? Staigiai nakti skausmas uzejo?
Su dukra irgi esu gulejus, bet tada sestadieni pradejo jai skaudet, tai nelauksi juk iki pirmadienio. Mes i 3-ia tada vaziavom ir isleido tik kai antibu kursa baige.
Sake jei nekils temperatura, su geriamais isleis. Kazkokia pieva laikyt tik tam kad vaistus reik suleist. Vaistus mes ir namie galim pabaigt gert.
Nakti uzejo staigiai skaudet
Sunfl. O tai su ausų uždegimu į infekcines ligonines guldo ? Nu įdomiai...
Lyžuka laikykis. Įžvelk gėrį - iškrovos dienų nereiks mėnesį laikytis ☺☺
man vakare irgi negerai....kepiau bulvių ant alyvuogių aliejaus su kefyru ir dar buvo grybų bet anų aš nevalgiau. Tai pilvas irgi suragavo ir kasą skauda. Kaltę verčiu alyvuogių aliejui nes paprasto neturėjau....arba paprasčiausiai kai senai valgiau keptų bulvių tai neįtiko.. na bus matyt kokia ta naktis bus ☺☺
sveikatos negaluojancioms
Cartman, paprastai tos kas daro baby shower, turi ir baby list pasidare parduotuvej. arba pas ta, kuri organizuoja. nera taip?
nes kitaip rizikuojat sunest panasiu ar tu paciu daiktu. nu pvz du dekiukus, kelias tas pacias knygas,
ar kokiu migduku,buteliuku , nors tie gali ir praverst keli. nebent pasitart su ateinancioms, jei znai, kas ka perka, ar bendra koki didesni daikta susidejus.
arba cekis is vaiku prekiu parduotuves, kad mama pati issirinktu.
pampersai visada sueina, BET bus taip, kad netiks tokie, bers, ir bus ss negales naudot.
kokie seilinukai su savaites dienom faini buna, tokie daiktai susinaudoja.
Grange, Lietuvoj neegzistuoja parduotuvėsė dovanų sąrašai ir tos tradicijos šventimo nėra pernelyg
Plius dabar baby showeris, paskui (kadangi ten MB vieno iš geriausių draugų žmona) gimus vaikui aišku palankynos bus, vėl reiks eit su dovana, tai galvoju dabartinei šventei gal reiktų kokios mažesnio kalibro dovanos
Grange, Lietuvoj neegzistuoja parduotuvėsė dovanų sąrašai ir tos tradicijos šventimo nėra pernelyg
Plius dabar baby showeris, paskui (kadangi ten MB vieno iš geriausių draugų žmona) gimus vaikui aišku palankynos bus, vėl reiks eit su dovana, tai galvoju dabartinei šventei gal reiktų kokios mažesnio kalibro dovanos
tai galvojau kad bent Vilniuj gal yra...
patogu siaip.
atsiras su laiku..
nu taip, jei ir paskiau eisit, tai tada reiktu kazko mazesnio.
pati nert/megzt nemoki? irgi faina dovana ranku darbo.
as tai pirkciau seilinukus tada, kokius linksmus. ir dar kazka, jei per mazas "kalibras"
arba rinkinukai indukai buna, lekstute, bliudelis koks, nu cia jau velesniam laikui, bet kai prades duot maista, bus naudinga