man tai iš vis toks retorinis klausimas, kur mes einame , pasiskaičius tokius straipsnius, taip ir norisi kišt galvą po kaldra

čia tau ar mamai?
girdejau kioskuose pardavineja užsienietiškus žurnalus su išplėštais lapais kur a;lkoholio reklama yra
Visur pardavinėja tokius ir pardėse. Tiesa, maxima jau išvis atsisakė tokių žurnalų. Ir pvz jei vienoj lapo pusėj buvo reklama, o kitoj straipsnis, tai vat ir straipsnio nebėra.
Alkoholio kontrolieriai pasakė, kad žurnalų pardavėjai turėtų su leidėjais susitart, kad mūsų rinkai spausdintų be šitų reklamų. Tai visi jau springsta iš juoko, kaip spaustuvės dėl 50 žurnalų egzempliorių Lietuvai paleis naują liniją
Siaubas 😮
Labas rytas. Vakar darant skydliaukes echoskopa rado guzeli 0.3mm 😮 Sake gydytoja dar nestresuojam 😮
Aš tyriaus po pirmo gimdymo, nes dukrai įtarė hormonų sutrikimus. Tai man tų guzelių labai daug rado, bet visi maži, tai tipo viskas gerai. Tai ir tau viskas bus gerai.
arba reklama per visokius ten tinklapius, kaip tada? pvz per koki rusu odnoklsniki per ten filmus kartais pažiuriu, nu yra ta alko reklama bent kolkas
Tai nelietuviškuose nesukontroliuos, blokuot dar nesugalvojo
bet pvz jei FB paieškosi alaus gamintojų, tai dabar visi persivadinę "švyturys nealkoholinis" "vilkmergės nealkoholinis" ir t.t.