Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 14, 09:02)
Grange, nešies ir pusryčius darban? Aš dabar vakare valgau varškę su šaldytom uogomis ir medumi taip sakant naikinu atsargas  bigsmile.gif o ir skanu sakyčiau

jo visada,seniau namie valgydavom, bet dabar nebe. visu pirma nenoriu taip is kart ryte, antra sutaupom laiko.
tai arba sumustiniai kokie, arba jogurtas granola is tos serijos. nu dabar kai turiu varskes, pasiimu jos, ir taip nuo kokiu 7.30-9 probaigiu pusrycius biggrin.gif
turim mes ir valgykloj ryte galima nusipirkt jei nori, bet tai tas pats, duona kazkas tepamo ar suris, tai jei turi namie,tai kazkaip pasiimi. nebent del sviezios duonos.

dar pora valandzikiu ir pietus biggrin.gif idomu kas siandien bus, tingiu meniu ziuret.

as ir bandau dabar nieko nepirkt daug, tustinu saldikli, ko nepribaigsim jau reiks istustint ir atitirpdyt, kad su svariu persikelt. nes imam savo saldikli, imontuotas tik saldytuvas yra, gaila..

orai keicias kazkaip, pamenu pries kokius 5-6 metus gimtadienio foto su magnolijom... plona blizuele, o dabar..
nieko nepadarysi, neitakosi.
Atsakyti
Mes porąsyk grybus neseniai valgėm - ir skanu, ir irgi su ta šaldiklio pravalymo intencija biggrin.gif

Uogos stovi, niekas jų nenori. Vaikai varškių nevalgo, tai su kuo tas uogas valgyti. Su bulka uogienės- trintų uogų valgymo irgi nesupranta. Su manų košė tik cinamoną. Dar džiaugiuosi, kad prie blynų uogienę pakliudo.

Atsakyti
oi ir grybu dar yra užpraeitos vasaros, gal kaip šaldytiems tai nieko unsure.gif , o jau su uogienemis tai visai liūdnai pasmus, ką viriau pernai atrodo ir skanios: kriaušiu, slyvu obuoliu, gal po pora stiklainiuku suvalgem unsure.gif , o va šaldytos braškes, trinti serbentai visai normaliai valgosi... kolkas bigsmile.gif šiemet jokiu uogieniu absoliučiai, ai dar slyvas šaldytas suvalgem irgi puikiai suejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl uogų jooo. Faktiškai šaldai su intencija- vaikams. O tie vaikai retai kada ir valgo kai atšildai... Tai vakar šaldžiausi vėdaro nes mama prikepė, tai kad tilptų uogų išėmiau, nes šaldiklis pilnas. Tai tas uogas vakar viena ant nervų atsisėdus ir išsrėbiau.... užtai kiek cukraus vakarui gavau biggrin.gif biggrin.gif taip jau sumažinom braškyną pusiau, ir tai lieka tiek kad valgyt nenori nieks....ABSURDAS biggrin.gif biggrin.gif
Grybų irgi turiu. Ir šiemet įrodžiau ir vyrui- kad mums tiek nereikia... vž jei nori grybaut tegu į turgų tada eina. nes faktiškai grybavimas didesnis malonumas nei grybų valgymas smile.gif
Atsakyti
kokteiliams saldytos uogos gi gerai. truputi pieno ar vandenuko ir vuolia.
Atsakyti
ai prisiminiau, šiemet ne ką turėsim braškių, nes neatsodinau naujų, o šitos senos. Net nenuravėjau rudenį- kai apsėmė...tai gal ir supuvę bus aplamai visos....
baisiausia kad lelijos mano nebūt supuvę... unsure.gif

dėl kokteilių- aš su pienu negaliu. Vaikai nemėgsta kai tirščiai plauko. Tai tokių negeria...ir vat, Gal nors dar ir gertų kad kas pataisytų. Bet gi kas pataisys.... smile.gif kai kartais suplaku tai pusė nugeria, kita pusė stiklinės su tirščiais lieka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 kovo 2018 - 13:19
QUOTE(grange @ 2018 03 14, 13:13)
kokteiliams saldytos uogos gi gerai. truputi pieno ar vandenuko ir vuolia.

ir ledų dar smile.gif, ale tas daroma 1-2 k i metus mirksiukas.gif

man tai su uogienėmis iš vis anekdotas pernai vis darbe geriau i vandeni dejaus tai rugštys kaip sukilo teko net omeprazoli gert, tai esmėj skini, verdi dirbi , plius cukrų perki o rezultate dar ir vaistus tenka pirkt, tai ar ne geriau jau tas uogas gamtai palikt ir paukštukams bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek šviežių pavalgai - ir viskas. Kiekvienais metais taip pasižadu biggrin.gif

Nors ne, šiemet tikrai virsiu juodųjų serbentų ir mėlynių- nes abejos pasibaigė (iš užužpernai rolleyes.gif ), vėliau nevirėm, tai jau tikrai pasibaigė. O tas dar mažoji prie blynų vartoja.
Atsakyti
Aš tai šaldau tik tam kad žalių nesuvalgom. Išskini- ir nieks nevalgo...tigis gaila ... smile.gif
kitų uogų jokių nešaldau, o juoduosius serbentus ir vyšnias į kompotus suvakuojam. Anuos išgeria ir vaikai vietoj arbatos ir prie progų.. smile.gif Braškių kompotas neskanu. Uogienių tai šiemet gal nei indelio nesuvalgėm.... smile.gif
Atsakyti
kompotu pas mus jau kokie10 m niekasnegeria dar turiu kelis stiklainius j serbentu del visa ko padarius smile.gif reiks kažkaip išgerti tongue.gif aplamai iš naminiu pas mus žiuriu yra valgomas yra tik pomidoru padazas ir marinuotos šparagines pupeles
Atsakyti

Uogienes siųskit man  :D Suvalgysiu viską.

Prisipirkom su kolege sveiko maisto, pagrinde - liofilizuotų uogų batonėlių  :bigsmile: Aišku kad vaikam.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 14, 12:17)

dėl kokteilių- aš su pienu negaliu. Vaikai nemėgsta kai tirščiai plauko. Tai tokių negeria...ir vat, Gal nors  dar ir gertų kad kas pataisytų. Bet gi kas pataisys.... smile.gif kai kartais suplaku tai pusė nugeria, kita pusė stiklinės su tirščiais lieka....

kai suplaksi gi niekas ten neplaukioja, viskas svelnu biggrin.gif
bet tai gali vandens su citrina arba kokio apelsino sulciu.
pusryciams gerai tokie, su spinatais kokiais pvz. saldytas bananas, sauja aviziniu dribsniu rolleyes.gif
Atsakyti