Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sunfl. o ką dukra sako, už ką kando?
na būna ta bėda kai vaikai kandžiojasi. ir nei tėvams ką padaryt nei auklėtojai. Bet išauga .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 21, 14:42)
Sunfl. o ką dukra sako, už ką kando?
na būna ta bėda kai vaikai kandžiojasi. ir nei tėvams ką padaryt nei auklėtojai. Bet išauga .. smile.gif

Kazko norejo is jos ir ikando. Nu nezinau, pas mus nera tokiu nesamoniu, kad kazkam kastu ar mustu. Zino, kad negalima 4u.gif
Atsakyti

Su Velykom tai negasdinkit. Aš šiemet taip baisiai tingiu kur važiuot per jas.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 21, 14:51)
Kazko norejo is jos ir ikando. Nu nezinau, pas mus nera tokiu nesamoniu, kad kazkam kastu ar mustu. Zino, kad negalima 4u.gif

bet žinau kad yra tokių vaikų kurie kandžiojasi. Problema tėvams auklėtojams ir t.t. Juk niekas nemoko kad jei ką kąsk... smile.gif Ir manai tėvai nedraudžia nemoko ir t.t. Tai ne tai, tai kažkoks jau jiems instinktas būna. Išauga su laiku. Man atrodo ir pas mus dukros grupėj buvo toks vilkiukas, auklėtojos vargdavo nes reikdavo ypatingai stebėt.... Bet va dabar 18-likos jau tikrai nebesikandžioja smile.gif
Atsakyti
man irgi atrodo tėvu kaltė, bent jau iš dalies, aišku išauga bet kol mažas, baisu, turėjom toki išdykusi gimineje, tai ne tik mušdavosi , bet ka kas po ranka ima trenkia, bet ir nuo stalo iš bendru lekščiu ,maista rankomis stverdavo, ora gadindavo tongue.gif, kai tuo metu mama arba aplamai nekreipia demesio arba "Oi kaip čia tau taip gavosi", dabar tai jaunuolis labai kulturingas smile.gif, tik nežinia kieno deka smile.gif

Aš irgi meduti kepsiu, visai per kaledas patiko ir pastovet gali ir tą dali kur užšaldžiau teko greit atšildyti nes patiko valgytojams smile.gif
Atsakyti
Nu mano puskes dukra parodo, kaip su ja uzsiima mama ir kaip ja aukleja. Vaje vaje, viskas leidziama blink.gif Negaliu pakest tokiu vaiku ir tevu..... Jeigu ji pvz specialiai ko nors neduoda ir dar atsisukus sako bebebebe o mama sedi ir tipo nemato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 21, 10:42)
Sveikos gyvos žiemos rytą. Fe.

Dėl tos mašioto mokyklos tai košmarento. savivalė ir t.t. Man tik smalsu ar po šitokio paviešinimo valdiškoje mokykloje kas pasikeis, ar bus bent kokia  reakcija aukščiau stovinčių- t.y. švietimo skyriaus, pagaliau net ministrės.... (nors iš komentarų supratau kad ji paturbinta ten gerai, už tai eilės norinčių ten...). Nu blin valdiškoje įstaigoje iš kur tokie įkainiai pvz dovanoms mokytojoms???? o dar aš skundžiuos  biggrin.gif  biggrin.gif

Pempe, kiek už cheminį paltui mokėjai? mano šiandien parvežė išvalytą vietinės valyklos, tai 7 eurai.

16 už puspaltį. Už paltą būtų 19. Ir iš kur pas tave tokios kainos blink.gif blink.gif blink.gif ? Ir aš noriu ax.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 21, 14:51)

Mano sesęs vaikai savo laiku siaubingai kandžiojosi, ypač berniukas. Jų mamai pečiai, kojos mėlyni būdavo. Mušti gailėdavo. Pasakymas nei švelnus, nei rimtas, nei paaiškinantis, nei piktas nepadėdavo. Aš jau būčiau tvojus, jei man būtų kandę rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2018 03 21, 10:58)
<p>pempe, pūkinius aš skalbiu ant sportinių programos ir pridedu teniso kamuoliukų (kad daužytų ir pūkai nesukristų įvieną vietą).
</p><p></p><p>Vrine, oho blink.gif Vilniuj palto valymas nuo 15eur prasideda.
</p>

gal surizikuoti ax.gif . Bus blogai- mesiu lauk. Kažkas dar sakė, kad džiovinti džiovyklėje geriausia.
Bet teniso kamuoliukų neturiu. Kur jų būna pirkti?
Atsakyti
Dar skaičiau, kad pūkinius gerai ant tos garų programos atšviežinti, bet neesu bandzuius pati

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Aš tai nešu į valyklą. Skalbiu tik vaikų striukes, bet jiem brendinių ir neperku. Dar neverta, greit išauga.

Už pūkinės striukės ir 2 švarkų išvalymą mokėjau 24€, o už užtrauktuko pakeitimą striukėje 23€  :oh:  Nu bet pagalvojau, kad už tiek adidas striukės nenupirksiu, tai mokėjau. Striukė labai faina ir man patinka, nors trumpa, bet mašina važinėjant kaip tik patogu. 

Atsakyti
oho užtrauktuko kaina , pas mus su savu užtrauktuku apie 5-10 eur, priklausomai kokio ilgio ir į kur persiuvamas
Atsakyti
Labas rytas
Rytinė kelionė į darbą.
vartotojo įkelta nuotrauka
fek. dar avarija, uždarytas kelias.
Atsakyti

Labas rytas :) Ateinu su kava. Eisiu daiktus pasideliot, noriu šiandien daugiau mažiau susidėt, kad nepasilikt paskutintai dienai :) 

Atsakyti