Akropolyje nėra ką pirkti, ten liko vien brangios pardės. Bent jau Kaune. Jau geriau tada Mega.
Skamba nekaip tikrai.
Papildyta:
Visai pamegau Mega
ate, tegul sūnus įmeta pasiūlymą FB renginy koncerto, dažnai gan greit atsiranda pirkėjų ![]()
Pikkolo ar ne tavo dukra toj p. Mašioto mokykloje mokosi kur fb dabar skamba kaip m;kytojoms tūkstančius renka?
Mes praeitą savaitę klausėm diskusijos apie pradinukų išleistuvių orientacines, kurios kainuos 600eur ir buvom pakraupę. Bet ten tai išvis ![]()
</p>
Ačiū. Pasakiau.
Oi ne. Mes paprasti žmonės, užtenka mum ir vietinės kaimo mokyklos.
nu nuo mus apie 50 km sakykim tiek i vln tiek i kauno bet vistiek
Kainos irgi , bet kad tikrai nelabai yra ką pirkti - kažkokie tįsalai, arba megtinis viens prie vieno, kur prieš gal 10 metų pirkau(ir dar tebenešioju), arba nesmoningai per trumpos bliuzelės, arba per ilgos, arba klaikiai permatomos. Arba tokie rūbai, jau pardėje siaubingai nusivėlę, nekokybiški, nesuprantu, kur juos deda, tikrai joks sveiko proto žmogus negali jų pirkti.
Bet inernetas man netinka, nematavus aš negaliu, matyt esu nestandartas.
O visų bjauriausia man tie plotai- ieškai ieškai, laiką gaišti. Kaip tik savaitgalį Vilniaus Akropoly buvom - žemėlapių su parduotuvėm nėra , kad specialiai eitum bet kur, bet ne ten, kur ieškai. Nepatiko. Mega buvo gerai, bet dabar, išdidiinę, irgi sugadino. Vėl reikia lakstyti.
Skaičiau apie pradinukų išleistuves. Košmarento.
Nors ką čia košmarintis. Kai mes šiaip kalėdoms perkam dovanas už 200 eurų.....
Man šiemet dvejos išleistuvės. Iš 4 ir 12 klasių. Mūsų važiuos ten kažkur ketvirtokai . Dar renkasi iš 2 pramogų į kur. Apie dovanas mokytojai kai prakalbs tai....bet daugiau 5 eur tam tikrai neskirsiu. lai pasiunta. Iš principo. O jei reiktų po tiek mokėt kiek rašo tai pasiimt virvę ir į miškelį...
Kaip dziaugiuosi, kad vokietijoj gali dovanot ar pati gaut(auklėtoja darzeli) tik uz 20e. Visa kita traktuojama kysiu.