Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Akropolyje nėra ką pirkti, ten liko vien brangios pardės. Bent jau Kaune. Jau geriau tada Mega.

Atsakyti

Pas mus sninga. Nu pavasaris....😈😈😈 jobtararai...planavau šaltibarščius gamint tai vien dėl vaizdo pro langą nebegaminsiu. Lauksiu šaltibarščiams saulės ☺☺☺☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 20, 15:39)
arba mes jau išponėję/išpindėję smile.gif  pvz mano draugė važiavo į Kauno akropolį (na mums gal 150 km) ...apsipirkti specialiai, ir nusipirko 2 maikes smile.gif smile.gif nu skamba klaikiai nesakykit smile.gif bet nuvažiuoji...ir nieko negauni smile.gif

Skamba nekaip tikrai.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2018 03 20, 17:13)
<p>Akropolyje nėra ką pirkti, ten liko vien brangios pardės. Bent jau Kaune. Jau geriau tada Mega.</p>

Visai pamegau Mega 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Merginos, gal kuri norit į MOT koncertą Vilniuje. 04-06. Compesa salėje. Vaikis nusipirko bilietus ir negali važiuot. VIPstovimos vietos. Parduotų pigiau.
Atsakyti
Pikkolo ar ne tavo dukra toj p. Mašioto mokykloje mokosi kur fb dabar skamba kaip m;kytojoms tūkstančius renka?
Atsakyti

ate, tegul sūnus įmeta pasiūlymą FB renginy koncerto, dažnai gan greit atsiranda pirkėjų :)

Atsakyti

Pikkolo ar ne tavo dukra toj p. Mašioto mokykloje mokosi kur fb dabar skamba kaip m;kytojoms tūkstančius renka?

Mes praeitą savaitę klausėm diskusijos apie pradinukų išleistuvių orientacines, kurios kainuos 600eur ir buvom pakraupę. Bet ten tai išvis :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 20, 19:37)
<p>ate, tegul sūnus įmeta pasiūlymą FB renginy koncerto, dažnai gan greit atsiranda pirkėjų smile.gif
</p>

Ačiū. Pasakiau.
Atsakyti

Oi ne. Mes paprasti žmonės, užtenka mum ir vietinės kaimo mokyklos.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 20, 16:02)
man tai paskutiniu metu daros gaila laiko po tokius akropolius vaikščiot ir į jų nesamoningas kainas žiuret, tai persimetus į internetą irgi, labiau dukra nuperka kai sau ka perkasi tai dar ir ant siuntimo pataupom smile.gif ...kažkiek  tongue.gif

nu nuo mus apie 50 km sakykim tiek i vln tiek i kauno bet vistiek  mirksiukas.gif

Kainos irgi , bet kad tikrai nelabai yra ką pirkti - kažkokie tįsalai, arba megtinis viens prie vieno, kur prieš gal 10 metų pirkau(ir dar tebenešioju), arba nesmoningai per trumpos bliuzelės, arba per ilgos, arba klaikiai permatomos. Arba tokie rūbai, jau pardėje siaubingai nusivėlę, nekokybiški, nesuprantu, kur juos deda, tikrai joks sveiko proto žmogus negali jų pirkti.
Bet inernetas man netinka, nematavus aš negaliu, matyt esu nestandartas.

O visų bjauriausia man tie plotai- ieškai ieškai, laiką gaišti. Kaip tik savaitgalį Vilniaus Akropoly buvom - žemėlapių su parduotuvėm nėra , kad specialiai eitum bet kur, bet ne ten, kur ieškai. Nepatiko. Mega buvo gerai, bet dabar, išdidiinę, irgi sugadino. Vėl reikia lakstyti.
Atsakyti

Skaičiau apie pradinukų išleistuves. Košmarento. 

Nors ką čia košmarintis. Kai mes šiaip kalėdoms perkam dovanas už 200 eurų.....

Man šiemet dvejos išleistuvės. Iš 4 ir 12 klasių. Mūsų važiuos ten kažkur ketvirtokai . Dar renkasi iš 2 pramogų į kur. Apie dovanas mokytojai kai prakalbs tai....bet daugiau 5 eur tam tikrai neskirsiu.  lai pasiunta. Iš principo. O jei reiktų po tiek mokėt kiek rašo tai pasiimt virvę ir į miškelį...

Atsakyti

Kaip dziaugiuosi, kad vokietijoj gali dovanot ar pati gaut(auklėtoja darzeli) tik uz 20e. Visa kita traktuojama kysiu. 

Atsakyti