Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas 4u.gif

Apsiniaukę šįryt.
Nuvežiau paltuką į cheminį valymą, bet abejoju, at išvalys. Jis ne tiek nešvarus(juodas biggrin.gif ), kiek apsivėlęs, ypač prie kaklo nuo šalikų. Jau ketinau išmesti, bet surizikavau. Bus matyti.
O su pūkiniais nežinau ką daryti, murzini, bet bijau sugadinti skalbdama. Gal irgi į cheminį mastau.gif . Ką jūs darote?

Sunkoka diena laukia, budynės vakare, o ir dieną eisim . Kolegės mamą ta bjauri liga surijo unsure.gif
Atsakyti
Pempe nu Megoje visos senos parduotuves kur ir buvo. Nei vienos neiskele i nauja vieta ir tik dastate viena nauja eile su naujom parduotuvem. Net nera kur pasiklysti ar pasimesti. Bent man viskas super mirksiukas.gif

Labas rytas

Kai nuvesiu dukra i darzeli, klausiu kas nutiko. Dukrai i ranka ikasta net randas yra unsure.gif blink.gif Keista, nes maniske geriete unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 21 kovo 2018 - 06:52
QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 21, 06:50)
Pempe nu Megoje visos senos parduotuves kur ir buvo. Nei vienos neiskele i nauja vieta ir tik dastate viena nauja eile su naujom parduotuvem.  Net nera kur pasiklysti ar pasimesti. Bent man viskas super  mirksiukas.gif

Labas rytas

Kai nuvesiu dukra i darzeli, klausiu kas nutiko. Dukrai i ranka ikasta net randas yra unsure.gif  blink.gif Keista, nes maniske geriete unsure.gif

Rimtai? Tai gal per trumpai buvom hmm.gif (po knygų mugės buvome užsukę). Bėgau bėgau ir nieko negalėjau rasti, ir jau reikėjo apsisukus eiti atgal. Nespėjau susigaudyti visiškai.

Į ranką gali įkąsti ne dėl gerumo-blogumo, o kad tiesiog kažkas kandžiojasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 kovo 2018 - 06:58
QUOTE(pikkolo @ 2018 03 20, 20:33)
<p>Oi ne. Mes paprasti žmonės, užtenka mum ir vietinės kaimo mokyklos.</p>

kažkaip galvojau, kad tavo dukra kažkurią pradinę iš privačiu lanko smile.gif

aha man irgi nepatinka kai pardese nesugeba prieš kabinant rūbus išlyginti, kaip gali pirkti suglamžyta plata neisivaizduoju , gi yra dabar visokiu gariniu lygintuvu, o ir kainos kai gali megztuka už 20-30 atsiusti o jau aprangoj panašus 50 unsure.gif

šeštadieni į metines, tikiuosi atšils kažkiek, beto kaimo bažnyčia nešildoma.... nu kaip ten galima aplamai eiti melstis unsure.gif

pempe, jei nusiburbuliavo, abejoju, kad išvalys, aš turiu toki nuėmėje puku labai gerai juos nupjauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 kovo 2018 - 09:57

Lyžuka, tai kad Mašioto ne privati mokykla. Tik šiaip labai išpūstas burbulas su ta mokykla. Čia ta kur tėvai per naktį lauki, kad priimtų.

Atsakyti
Sveikos gyvos žiemos rytą. Fe.

Dėl tos mašioto mokyklos tai košmarento. savivalė ir t.t. Man tik smalsu ar po šitokio paviešinimo valdiškoje mokykloje kas pasikeis, ar bus bent kokia reakcija aukščiau stovinčių- t.y. švietimo skyriaus, pagaliau net ministrės.... (nors iš komentarų supratau kad ji paturbinta ten gerai, už tai eilės norinčių ten...). Nu blin valdiškoje įstaigoje iš kur tokie įkainiai pvz dovanoms mokytojoms???? o dar aš skundžiuos biggrin.gif biggrin.gif

Pempe, kiek už cheminį paltui mokėjai? mano šiandien parvežė išvalytą vietinės valyklos, tai 7 eurai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 kovo 2018 - 10:44

pempe, pūkinius aš skalbiu ant sportinių programos ir pridedu teniso kamuoliukų (kad daužytų ir pūkai nesukristų įvieną vietą).

Vrine, oho :blink: Vilniuj palto valymas nuo 15eur prasideda.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 21, 10:58)
<p>pempe, pūkinius aš skalbiu ant sportinių programos ir pridedu teniso kamuoliukų (kad daužytų ir pūkai nesukristų įvieną vietą).
</p><p></p><p>Vrine, oho blink.gif Vilniuj palto valymas nuo 15eur prasideda.
</p>

Aš kai išskalbiau dukros liemenę pukine tai visi pukai susimušė i kamuoliukus, paskui aišku kažkiek išsiskirtse bet puse ir liko sušoke verysad.gif, skalbiau ant trumpos 30 laipsniu, gal reikejo kokia vilnai ar itin švelniems "rankinio" skalbimo leist programą unsure.gif
Atsakyti

Pas mane yra programa sportiniam rūbam/kedam, tai aš ant jos skalbiu.

Atsakyti
O žinot kad jau tik 1,5 savaites iki Velyku? biggrin.gif Ka skanaus gaminsit pasidalinkit ka kepsit, ka virsit smile.gif
Papildyta:
O žinot kad jau tik 1,5 savaites iki Velyku? biggrin.gif Ka skanaus gaminsit pasidalinkit ka kepsit, ka virsit smile.gif
Atsakyti
Žinom smile.gif
vakar vyrui sakau parnešk berželių pasisprogdinsiu iki velykų. Sako kas tau beišprogs tigis velykos jau tuoj ant nosies smile.gif
nesuku galvos dėl maisto. Medutį išsikepsiu jei ką smile.gif smile.gif mėsos yra-KĄ SUSUKSIU, baltos mišrainės pasigaminsiu ir bus šventė smile.gif
šIAIP KAI PAS MAMAS VAŽIUOJAM ŠVĘST TAI NAMUOSE ANTRAEILIAI PIETŪS.... oi įsijungė nebetaisysiu raidžių smile.gif tik va ar langus nusivalysiu iki to laiko tai sunkiai tikisi... smile.gif
Atsakyti
Pempe tipo aukletoja net nezinojo, kad ikando doh.gif Su tuo.vaiku jau ne pirmas kartas, kad ikanda aggressive.gif
O siaip buvau grozio salone, antakius susitvarkiau lady.gif
Atsakyti