Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Big kur trauksit?

Žiema, lietuviška žiema bigsmile.gif
Atsakyti

oho užtrauktuko kaina , pas mus su savu užtrauktuku apie 5-10 eur, priklausomai kokio ilgio ir į kur persiuvamas

Čia užtrauktukas su pakeitimu, nes ilgas. Bet užtat atitaikė tip top kaip buvo, net namie išsinagrinėjau, nes atrodė, kad nieko nepakeitė.

Pas mumi irgi tas pats. Sniegti sniegti sniegti. Bet tai gerai, sezonas nusikels, o tai dar tik beicą gavom, o trąšos dar tik vakar iškeliavo.

Atsakyti
Bet kaip knieti ką nors lauke nuveikti verysad.gif, o va viskas įšalę dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 03 22, 11:17)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72044997" data-time="1521702138">
<div>
<p>oho užtrauktuko kaina , pas mus su savu užtrauktuku apie 5-10 eur, priklausomai kokio ilgio ir į kur persiuvamas</p>
</div>
</blockquote>
<p>Čia užtrauktukas su pakeitimu, nes ilgas. Bet užtat atitaikė tip top kaip buvo, net namie išsinagrinėjau, nes atrodė, kad nieko nepakeitė.</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72045014" data-time="1521702571">
<div>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Pas mumi irgi tas pats. Sniegti sniegti sniegti. Bet tai gerai, sezonas nusikels, o tai dar tik beicą gavom, o trąšos dar tik vakar iškeliavo.</p>

Tai čia iš Kn važiuojant. Iš namų išvažiuojant nesnigo.
Atsakyti
Sveikos, pas mus irgi snigo, taip greitai daug bet trumpai. Gerai kad galvą į langą pasukau, būčiau nepastebėjus smile.gif kokias 3 min.

Big kur važiuojat?

Dėl valyklos- tai pas mus čia vietinė skalbykla/valykla. nzn kaip ten jie valo (na skalbia tai su skalbenkėm diiidelėm smile.gif ). Vakar apžiūrėjau - nu ne kažką išvalė....nors gal jau ir paltukas pagyvenęs smile.gif vis žadu naują nusipirkt, o bet tačiau...nerandu, neprisiruošiu ir t.t. Vis pažiūriu- na anam dar viskas gerai, tigis nemest lauk.... na gal rudenį :0 kiekčia pavasarį to palto reik- dažniausia iš žieminių į basanoškes juk smile.gif
Atsakyti

Bet teniso kamuoliukų neturiu. Kur jų būna pirkti?

Ten, kur būna sporto prekių -senukuose, maximose didesnėse irgi būna.

Aš dar vis su sinusitu kankinuos. Jėzau jėzau kokias bjaurastis. Lauke šią savaitę tik kartą buvau it tai tik ėjau į gretimą vaistinę, nes b komandiruotėj buvo.

Atsakyti
Cartman, o tau praplovimų poliklinikoj nesiulė? Ar ištraukt? Man tai pamenu buvo siulę, bet aš atsisakiau to malonumo net pasirašyt teko, bet busena fui prasta ...

Atsakyti

Ne, geriu antibiotikus ir gelomirtolį.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 22, 14:54)
<p>Ne, geriu antibiotikus ir gelomirtolį.
</p>

Sinupretas padeda 4u.gif

Laba diena
Atsakyti

Cartman, o tau praplovimų poliklinikoj nesiulė? Ar ištraukt? Man tai pamenu buvo siulę, bet aš atsisakiau to malonumo net pasirašyt teko, bet busena fui prasta ...

Man tik nėščiai darė šią procedūrą, nes norėjo įsitikinti, kad tikrai sinusitas, o rentgeno nenorėjo daryti. Bet šiaip jau sakė retai kada ją atlieka.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 22, 11:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72044829" data-time="1521668156">
<div>
<p>
Bet teniso kamuoliukų neturiu. Kur jų būna pirkti?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ten, kur būna sporto prekių -senukuose, maximose didesnėse irgi būna.</p>
<p> </p>
<p>Aš dar vis su sinusitu kankinuos. Jėzau jėzau kokias bjaurastis. Lauke šią savaitę tik kartą buvau it tai tik ėjau į gretimą vaistinę, nes b komandiruotėj buvo.

</p>

Ačiū
Antibiotikai padės.
O tau pirmą kartą?
Cinnabsino nebandai?

QUOTE(pikkolo @ 2018 03 22, 16:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72045504" data-time="1521720856"><div><p>Cartman, o tau praplovimų poliklinikoj nesiulė? Ar ištraukt? Man tai pamenu buvo siulę, bet aš atsisakiau to malonumo net pasirašyt teko, bet busena fui prasta ...</p></div></blockquote><p>Man tik nėščiai darė šią procedūrą, nes norėjo įsitikinti, kad tikrai sinusitas, o rentgeno nenorėjo daryti. Bet šiaip jau sakė retai kada ją atlieka.</p>

O, aš tą išbandžiau 9 kartus ax.gif .
Atsakyti
Sveikos kas sveikos smile.gif snieguotą penktadienį smile.gif Atšilimą žadėjo, bet matyt vel nepataike su prognozemis unsure.gif
Atsakyti