Žiema, lietuviška žiema
Žiema, lietuviška žiema
oho užtrauktuko kaina , pas mus su savu užtrauktuku apie 5-10 eur, priklausomai kokio ilgio ir į kur persiuvamas
Čia užtrauktukas su pakeitimu, nes ilgas. Bet užtat atitaikė tip top kaip buvo, net namie išsinagrinėjau, nes atrodė, kad nieko nepakeitė.
Pas mumi irgi tas pats. Sniegti sniegti sniegti. Bet tai gerai, sezonas nusikels, o tai dar tik beicą gavom, o trąšos dar tik vakar iškeliavo.
<div>
<p>oho užtrauktuko kaina , pas mus su savu užtrauktuku apie 5-10 eur, priklausomai kokio ilgio ir į kur persiuvamas</p>
</div>
</blockquote>
<p>Čia užtrauktukas su pakeitimu, nes ilgas. Bet užtat atitaikė tip top kaip buvo, net namie išsinagrinėjau, nes atrodė, kad nieko nepakeitė.</p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72045014" data-time="1521702571">
<div>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Pas mumi irgi tas pats. Sniegti sniegti sniegti. Bet tai gerai, sezonas nusikels, o tai dar tik beicą gavom, o trąšos dar tik vakar iškeliavo.</p>
Tai čia iš Kn važiuojant. Iš namų išvažiuojant nesnigo.
Big kur važiuojat?
Dėl valyklos- tai pas mus čia vietinė skalbykla/valykla. nzn kaip ten jie valo (na skalbia tai su skalbenkėm diiidelėm
Bet teniso kamuoliukų neturiu. Kur jų būna pirkti?
Ten, kur būna sporto prekių -senukuose, maximose didesnėse irgi būna.
Aš dar vis su sinusitu kankinuos. Jėzau jėzau kokias bjaurastis. Lauke šią savaitę tik kartą buvau it tai tik ėjau į gretimą vaistinę, nes b komandiruotėj buvo.
Ne, geriu antibiotikus ir gelomirtolį.
Sinupretas padeda
Laba diena
Cartman, o tau praplovimų poliklinikoj nesiulė? Ar ištraukt? Man tai pamenu buvo siulę, bet aš atsisakiau to malonumo net pasirašyt teko, bet busena fui prasta ...
Man tik nėščiai darė šią procedūrą, nes norėjo įsitikinti, kad tikrai sinusitas, o rentgeno nenorėjo daryti. Bet šiaip jau sakė retai kada ją atlieka.
<div>
<p>
Bet teniso kamuoliukų neturiu. Kur jų būna pirkti?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ten, kur būna sporto prekių -senukuose, maximose didesnėse irgi būna.</p>
<p> </p>
<p>Aš dar vis su sinusitu kankinuos. Jėzau jėzau kokias bjaurastis. Lauke šią savaitę tik kartą buvau it tai tik ėjau į gretimą vaistinę, nes b komandiruotėj buvo.
</p>
Ačiū
Antibiotikai padės.
O tau pirmą kartą?
Cinnabsino nebandai?
O, aš tą išbandžiau 9 kartus