Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pempe o kas taviškei buvo?

Sako kad gal gripas, skauda tada juk raumenis. Šiandien jau 38,9  :oh:  Smagumėlis :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 03 24, 09:51)
<p>Pempe o kas taviškei buvo?</p><p>Sako kad gal gripas, skauda tada juk raumenis. Šiandien jau 38,9  doh.gif  Smagumėlis cray.gif​ </p>

Sveikatos daug 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gifkaip tai biggrin.gif?
Neatspėjai- chačapurį smile.gif

Nu kebabas galvojau :D

Chačiapurių kažkada labai užsivalgiau, kažkaip nebenoriu.

Šiaip tiek mum su B, tiek su kitais kuom pakalbu, tai dabartinis virusas nuo baisulinio gerklės skausmo prasidėjo.

Atsakyti

Labas mergitės :)

A jūs tikrai Lietuvoj gyvenat?  :laugh:

Kokios dar žiemos pas jus..... :huh2:  nes pas mus jau pavasaris pavasaris, senai (beveik senai  :D ).

Sergančių yra, tai SVEIKTOS visiems  :4u: 
Aš šnd irgi atsibudau su viena užsikišusia  nosim. O kita-bėganti. Nei tai traukt, nei tai pūst....
Jėga  :laugh: 
V-Rine, taviškei 18?  ( Tu kaip mano mama :laugh:  tik skirtumas tas, jog man jau greit 35.... :laugh:  :laugh:  :laugh:​ )
Atsakyti

Labos.

Pikkolo sveikatos ir kantrybės. 

Daratėja jo spalį jau suėjo 18. Ir vat nežinau kaip ten yr. Na lyg supranti kad užaugus ir jei ką ženytis gali 😅 ir supranti kad tas bernas nu normalus na nėr toks bile koks paplavokas nuo gatvės vienam kartui netyčia. Nu jaip būna....... ir dukra ne durna " tuo" klausimu -bent pati taip sako.... bet va negaliu miegot naktį kai žinau kad jie ten kartu. Vakar pas draugus buvo ten mėsas kepė tai taip ir snaudžiau budėjimo rėžime... ir aš ir vyras. Vyras pyksta kada tos gastrolės baigsis...bet na atrodo gi suaugusi ir savaitgalis....užstoju ir pati nervinuosi ir nieko negaliu padaryt. Galvoju pati nuo 16 m. visų aplinkinių kaimų šokius apgastroliuodavom naktim ir nieko...

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 24, 15:53)
<p>Labos.</p><p>Pikkolo sveikatos ir kantrybės. </p><p>Daratėja jo spalį jau suėjo 18. Ir vat nežinau kaip ten yr. Na lyg supranti kad užaugus ir jei ką ženytis gali 😅 ir supranti kad tas bernas nu normalus na nėr toks bile koks paplavokas nuo gatvės vienam kartui netyčia. Nu jaip būna....... ir dukra ne durna " tuo" klausimu -bent pati taip sako.... bet va negaliu miegot naktį kai žinau kad jie ten kartu. Vakar pas draugus buvo ten mėsas kepė tai taip ir snaudžiau budėjimo rėžime... ir aš ir vyras. Vyras pyksta kada tos gastrolės baigsis...bet na atrodo gi suaugusi ir savaitgalis....užstoju ir pati nervinuosi ir nieko negaliu padaryt. Galvoju pati nuo 16 m. visų aplinkinių kaimų šokius apgastroliuodavom naktim ir nieko...</p>

V- Rine 4u.gif , žinok suprantu tave. Mano jau 22 ir dar bernas, tik dabar užmigt ramiai pradėjau. Na, beveik ramiai. O buvo visko. Miestas juk, nutinka visko, ir buvo visko. Ir suluptas grįžęs, ir kažkoks narkomanas iki durų atsivijęs....o bet tačiau. Tai jų gyvenimas. Neišlaikysi po sparneliu.
Atsakyti

Vrine, geriau tau "prie akių" ne tiesiogiai, bet vistiek netoli būdama, namo vistiek grįšdama pagastroliuoja, nei studijuot išvarius nutrūkt nuo grandinės nežinant savo ribų :D

Atsakyti

Viską suprantu ir manau tikrai esu suprantanti mama...bet miegot nuu negaliu. Kai vyro nėr irgi negaliu. Kažkoks budėjimo rėžimas įsijungia. Na gal įprasiu kada....

Ką veikia gražią dieną ?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 24, 16:54)
<p>Viską suprantu ir manau tikrai esu suprantanti mama...bet miegot nuu negaliu. Kai vyro nėr irgi negaliu. Kažkoks budėjimo rėžimas įsijungia. Na gal įprasiu kada....</p><p></p><p>Ką veikia gražią dieną ?</p>

Esi Mama, taip jau skirta.
Dar iš patyrimų- primokyk, kad jei jau klube ar būry kur nelabai pažįstamų yra, padėjo gėrimą kažkur, lai jau jį ir pamiršta. Iš tos taurės daugiau gerti nevalia.
Privirta cepelinų, paruošta mėsytė kibinams, užuolaidos baigia skalbtis. MB išvalė langus, aš susitvarkiau kambarius. Liko tik išlygint ir pakabint. Verkiant naujų užuolaidų reikia svetainei ir virtuvei. O bet tačiau, visi pinigėliai į namą keliauja.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 kovo 2018 - 17:31

Mes tai, deja, namie lindim, nes dar ant ribos, kai pasveikę. Bent trniruotė padaryta, vis šis tas :D

Kepu švediškas bulves orkaitėj, bus su kastiniu :)

Atsakyti

Kuo jos švediškos ? ☺

Atsakyti

Nu taip vadinas paruošimo būdas :)

5b138aa7-6ad6-4bc5-951e-58ce9ca2371d.jpg

Atsakyti