Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2018 03 25, 16:10)
<p>Papusryčiavom šiandien graikiškai. Ta proga dar naują turgų apžiūrėjom smile.gif
</p>

ką graikiškai?

QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 25, 16:22)
<p>Labos.  Nu kep nervina vyras nuo pietų namie lodariauja ir savo kvailus filmus žiūri. Ir negali įsijungt ką pati norėtum.... 😆😆Pempe o mėsos tik pati nevalgysi ar ir visai šeimai neduosi ? Aš mielai nevalgyč irgi jos tik kaip sugalvot ką prigamint be tos mėsos šitiek dienų tai kapiec....</p>

Atsieit vieną TV teturit blink.gif ???
Bandysiu neduot per vakarienę. Nusipirkom šiandien sėmenų ir kastinio - va, jau dviem dienoms maistas su bulvėm. Dar grybai - jau trys. Silkė- keturi. Grikiai - penki. Kiaušinienė- šeši. Ir viskas, ir Velykos su antimi biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 25, 16:28)
taigis kas tuos ikrus tau verčia valgyt tongue.gif, gali visai tik su vandeniu ar net be jo  bigsmile.gif , va čia tai suprasčiau ir aš  biggrin.gif : trys dienos be nieko , o paskui jau ....

Cartman kas per turgus atsidare?

https://www.providr....ampaign=providr

čia šiaip tai dukra atsiunte, esme saugot gamta ir naudot daukartini tualetini popieriu  unsure.gif

Neturiu ikrų, o norėčiau biggrin.gif . Vargu, ar pasiryšiu badauti, labai daug užsiėmimų bus, pareisiu vėlai, įtampa. Reiks energijos.

Šiek tiek šokiruoja š skalauti blink.gif . Dar galima tuo pačiu pašluostuku dalintis rolleyes.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 03 25, 16:36)
Su verbom!
Mes dirbom, ner kur detis kitaip. Darbai neklausia kokia diena.
Labas vakaras. Dukra vel jauciu sirgs  unsure.gif

Pafarširuok tu jai vitaminų. Aš mažikei dabar kasdien D, žuvų taukus ir C, tai atrodo, kad stipri prieš virusiukus.
Atsakyti
Pempe duodu kasdien vitaminu, nieko nepadeda unsure.gif
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas. Apniūūūkęs rytas.
Atėjau šiandien su paltuku jau, kaži nesušalsiu išėjusi į lauką...kažko neatrodo šilta kad būt.

Pempe, telikai trys, bet kur galima ilsėtis- t.y. miegamajame, aną užėmė rolleyes.gif Vaikų kambary nenoriu, valgomajam tai nesėdėsi už stalo, reik tada kažką veikt.... tai taip ir padariau.. Pradėjau nuo valgymo...baigiau langų valymu beveik visuose namuose. jei kas- nesibark- ryte bažnyčioj buvau tai manau vakare kad ten pasportavau truputį tai nieko baisaus. sakau-ilsėtis galima tik miegamajam, o valgomajam kad jau įsijungiu tai turiu ką dirbt... nemoku kitaip...

blogai miegojau, ilgai neužmigau, o dar dukra gastroliavo iki 24 beveik... išvažiavo kavalierius smile.gif smile.gif valioooo..ramybė grįžta į namus.... biggrin.gif biggrin.gif
o dar patamsy ėjau ir kaip pyyylau koją į lovos rėmą, anas medinis pas mus, kampai aštrūs. Žemiau kelio...tai maniau kaulas skilo... gelia ir dabar visą koją...gerai kad ne kelį, būč kokią girnelę susigadinus... unsure.gif unsure.gif pf pf pf kaip pikta...
Atsakyti
pempe, bet kam tie televizoriai ir mes viena turim ir du neveikiančius biggrin.gif, reiks kada savartynan priduoti tongue.gif

vrine už koją 4u.gif , man dar panašus skausmas kai kojos pirštas vienas lieko už kampo kokio baldo biggrin.gif, nualpti galima

ir aš šiandien jausu pavasariniu paltuku, ryte nesuįalau, tikiuosi ir vakare atlaikysiu smile.gif bet jau apsiniauke, niuru ir šalta lauke unsure.gif
Atsakyti
Lab dien 4u.gif
Apsiniaukusi, bet graži diena, nesakykit smile.gif . Gervės vaikšto, šūkauja. Taip per visą širdį...

Darbų milijonai, bet kažkodėl nenorisi, dar nesusikaupiau, bet jau baigiu biggrin.gif . Reikėtų pas tave, V-rine, į darbštumo kursus užsirašyti ax.gif .

O teliko kartais reikia, vakar, va, neplanavau ypaingai žiūrėt, bet jau kaip gražiai dailųjį čiuožimą rodė, mano meilė nuo vaikystės, t.y. kūdikystės - mama sakė, kad, kai rodydavo čiuožimą, jau iš vežimuko galvą prakeldavau ir žiūrėdavau biggrin.gif . Kai pasibaigė transliacija prt TV, pratęsiau per youtubą biggrin.gif

V-rine, tau baliončikas už koją 4u.gif
Atsakyti

Pempe, graikiškai valgėm pita gyros :D

O teliko nei vieno namie neturim ir nepasigendam.

Mane tas sinusitas pribaigs :oh: Nežinau, kada taip bjauriai sirgus buvau.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 26, 12:41)
<p>Pempe, graikiškai valgėm pita gyros biggrin.gif
</p><p>O teliko nei vieno namie neturim ir nepasigendam.
</p><p></p><p>Mane tas sinusitas pribaigs doh.gif Nežinau, kada taip bjauriai sirgus buvau.
</p>

Cartman tau reikia ko nors kas atidarytų visus takus mirksiukas.gif
Atsakyti
V-Rinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 03 26, 11:41)
<p>Pempe, graikiškai valgėm pita gyros biggrin.gif
</p><p>O teliko nei vieno namie neturim ir nepasigendam.
</p><p></p><p>Mane tas sinusitas pribaigs doh.gif Nežinau, kada taip bjauriai sirgus buvau.
</p>

Nuo kebabų lavaše ne ką skiriasi(pažiūrėjau google vaizduose biggrin.gif ), tik dar gruzdintos bulvės į vidų sugrūsta? Šituos? Ar skanu?

Negi tau antibiotikai nepadeda? Nesiūlo pradurti?
Atsakyti

Šiaip skirias “ nes ne lavašas, o pitos duonelė naudojama, o mėsa tai nebūna ta kebabinė makaliošė, o tikra ir padažas ne majonezinis, o tzadziki. Man tai labai skanu :)

Antibiotikai padėjo tik tiek, kad aš tą visą bjaurastį galiu išpūst, bet ta bjaurastis nesibaigia, o naktim net akys užpuliuoja :unsure:

Atsakyti
Cartman, oi kai negerai tau. Ir svarbiausia ta bjaurastis turi madą kartotis...tada kiekviena menka sloga gali į sinusitus pereit.
O tai tu tą patiekalą mandrą namuose gaminai??? unsure.gif

norit bajerio. nešiau per pietus pas siuvėja rūbą taisyt. Siuvėja mano tolokai, na reikia pereit visą miestelį. Užėjau į vieną pardę, į lupatyną, pask iš bankomato pinigų pasiėmiau, į knygyną sąsiuvinių vaikams, grįžau. Ir atsiminiau kad pas siuvėją užmiršau biggrin.gif biggrin.gif o ėjau keliu link siuvyklos...ir visur pabuvau kur nelabai reikėjo, o tikslą pamiršau. Kaip manot kokia diagnozė???? unsure.gif
Atsakyti

Negaminau, šįkart pirkau. Bet esu ir namie gaminus :)

Vrine, diagnozė - reikia atostogų :D

Atsakyti