Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pas mus visa diena lauke buvo. Kiema tvarkemes, paskui vistiena kepem ant groteliu. Ryt jauciu vel busim lauke 4u.gif
Labas vakaras
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 03 24, 09:51)
<p>Pempe o kas taviškei buvo?</p><p>Sako kad gal gripas, skauda tada juk raumenis. Šiandien jau 38,9  doh.gif  Smagumėlis cray.gif​ </p>

kažkokio kaklo raumens uždegimas
4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 03 24, 16:54)
<p>Viską suprantu ir manau tikrai esu suprantanti mama...bet miegot nuu negaliu. Kai vyro nėr irgi negaliu. Kažkoks budėjimo rėžimas įsijungia. Na gal įprasiu kada....</p><p></p><p>Ką veikia gražią dieną ?</p>

Ką veikiam- dirbam biggrin.gif .

QUOTE(ate42 @ 2018 03 24, 17:28)
Esi Mama, taip jau skirta.
Dar iš patyrimų- primokyk, kad jei jau klube ar būry kur nelabai pažįstamų yra, padėjo gėrimą kažkur, lai jau jį ir pamiršta. Iš tos taurės daugiau gerti nevalia.
Privirta cepelinų, paruošta mėsytė kibinams, užuolaidos baigia skalbtis. MB išvalė langus, aš susitvarkiau kambarius. Liko tik išlygint ir pakabint. Verkiant naujų užuolaidų reikia svetainei ir virtuvei. O bet tačiau, visi pinigėliai į namą keliauja.....

Darbštuolė bigsmile.gif .
Gerų cepelinų norėčiau. Bet tik gerų. Be dabar ir tų nenoriu - ką tik rūgštynynės prisrėbiau biggrin.gif
Atsakyti
Ne aš mušu, verba muša smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikos Verbų sekmadienį
Atsakyti
Pempe, kam taip skaudžiai biggrin.gif

Sveikos ir jus visas su Verbomis

Atsakyti
Na, mes jau po mišių ir dvejų repeticijų. Truputį geresnį, šventesni smile.gif .

Dbar jau troškinsime raugintus kopūstus su dešrelėmis ax.gif . Ir bandau nusiteikti visą ateinančią savaitę nevalgyti mėsos biggrin.gif . Aišku, vegetarams tai baika, bet man, praktiškai kasdien valgančiai mėsą, tai daug. Bet bandysiu smile.gif
Atsakyti
Pempe, dirbti t.y. repetuoti negalima per šventą dieną bigsmile.gif

o ko taip griežtai su pasninku, gi tik penktadieni ir pusę šeštadienio reikia pasninkauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 25, 14:54)
Pempe, dirbti t.y. repetuoti negalima per šventą dieną  bigsmile.gif

o ko taip griežtai su pasninku, gi tik penktadieni ir pusę šeštadienio reikia pasninkauti  ax.gif

Mes visada repetuojam sekmadienį ax.gif . Tuo pačiu atėjimu. O kad Velykos artėja, tai dar gavom bonusą biggrin.gif . Ir dar antradieniui ir trečiadieniui biggrin.gif . Bet smagu, ypač, jei pavyks deramai išpildyti.

O dėl maisto, tai norėčiau, kad būtų nors koks tikras atsižadėjimas, o ne pvz. ikrai vietoj mėsos biggrin.gif
Atsakyti

Papusryčiavom šiandien graikiškai. Ta proga dar naują turgų apžiūrėjom :)

Atsakyti

Labos.  Nu kep nervina vyras nuo pietų namie lodariauja ir savo kvailus filmus žiūri. Ir negali įsijungt ką pati norėtum.... 😆😆Pempe o mėsos tik pati nevalgysi ar ir visai šeimai neduosi ? Aš mielai nevalgyč irgi jos tik kaip sugalvot ką prigamint be tos mėsos šitiek dienų tai kapiec....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 kovo 2018 - 16:32
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 25, 15:27)
ikrai vietoj mėsos biggrin.gif

taigis kas tuos ikrus tau verčia valgyt tongue.gif, gali visai tik su vandeniu ar net be jo bigsmile.gif , va čia tai suprasčiau ir aš biggrin.gif : trys dienos be nieko , o paskui jau ....

Cartman kas per turgus atsidare?

https://www.providr....ampaign=providr

čia šiaip tai dukra atsiunte, esme saugot gamta ir naudot daukartini tualetini popieriu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2018 - 16:31
Su verbom!
Mes dirbom, ner kur detis kitaip. Darbai neklausia kokia diena.
Labas vakaras. Dukra vel jauciu sirgs unsure.gif
Atsakyti

Cartman kas per turgus atsidare?

Benedikto. Nu jau porą mėnesių atsidaręs, bet kadangi visai kitas miesto galas, neprisiruošėm vis :)

Atsakyti