Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sun, gi buvot neseniai?

Vel norim. Vyras tures 4 iseigines.

Atsakyti

V-Rine tai tinginė esi ane? :laugh: O pas mus anyta atris, su vaikiu į lauką eis, galėsiu marškinius išlygint, o tai vakare neturiu ūpo tam. Išėjo anoji iš darbo (pensija), tai matyt neturi ką veikt, vis siūlosi mažiuką pažiūrėt, tai sakau ateikit, pabūsit, rasiu ką paveikt. Žiūrėsim kaip čia jai seksis. Lenda 4 dantukas, vėl blogai miegojo, tik tiek kad iki 6.40.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 08 08, 09:41)
<p>V-Rine tai tinginė esi ane? laugh.gif O pas mus anyta atris, su vaikiu į lauką eis, galėsiu marškinius išlygint, o tai vakare neturiu ūpo tam. Išėjo anoji iš darbo (pensija), tai matyt neturi ką veikt, vis siūlosi mažiuką pažiūrėt, tai sakau ateikit, pabūsit, rasiu ką paveikt. Žiūrėsim kaip čia jai seksis. Lenda 4 dantukas, vėl blogai miegojo, tik tiek kad iki 6.40.</p>

taip tinginė smile.gif pasak uošvių, nes po darbo nevažiuoju kasdien sodo ravėt. Man į akis nesakė bet vyrui prikalbėjo grožybių kad soti iki kaklo. Ir nekalbam. Įsižeidžiau aš , bet nekalbėjimo iniciatoriai galima sakyti jie smile.gif nes aš užpykstu pasakau ir praeina. Nes nesuvokiu tokių užsiraukimų su savais. Nu bet jei jie taip nori...tai kodėl ne smile.gif
Bet svarbiausia- nu nepatikėsit mano sodas tikrai blizga smile.gif bet jiems nervai nelaiko kai pamato kad aš išeinu į balkoną pvz kavos atsigerti ar ramiai pasėdėt oro pakvėpuot kokias 5 minutes..ir aišku katė tada prisistato...sėdim abi...abi tinginės smile.gif
o šiaip kiek esam apkalbėję situaciją kuri šiaip tęsiasi visą gyvenimą - tai pagrindinis varikliukas yra pavydas. Bet kaip galima pavydėt saviems vaikams tai ne mano smegenims suvokt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 rugpjūčio 2017 - 09:06

V-Rine pas daugeli pavydas zinok. 

Atsakyti

Kai vyrą paskyrė įmonės direktoriumi, anyta mestelėjo - nenorėk gyventi geriau nei tėvai. Dabar kai patys namą pasistatė, tai tyli šiuo klausimu. O pykčio tai aš nelaikau. Nemoku ilgai pykti. Atsiminti atsimenu skaudžius dalykus (kaip kad anyta į akis pasakė, kad esu bloga mama), bet po kiek laiko tiesiog nebepykstu ir tiek. Nemoku matyt.

Aš tai irgi tinginė, ir katinas tinginys  :P Net ant palangės tingi užšokt, nors turbūt jau sąnariai jam nelaiko, vis tik senukas mūsų.

Atsakyti
Aš panašiai kaip Pikolo nemoku ilgai piktumo laikyt, bet ir užmiršt nemoku, beto vienas dalykas kai kažką tokio pasako į akis sava mama ir visiškai skirtingai reaguoju kai taip pasako anyta
Atsakyti

taip Lyžuka, būtent. Pasakytų mama reaguotum vienaip, anyta- jau kitaip....užtai mano mama žentus ir marčias tik giria :) geriau mes vaikai negeri bet antros jų pusės idealios jos lūpoms :)

Atsakyti

As moku pykti ilgai :D Pradzioj su vyru apsipykdavom tai esam net 3 men.nekalbeje,nu tik kas del vaiko susije ar ko paklaust,o daugiau nei zodzio :D Su uosviais irgi esu susipykus, metus ar pusantru nebendravom,net jei ir parduotuvei susitikdavau praeidavau kaip pro nepazystamus,esu karta macius kaip anyta asarodama isejo,nu bet kieta sirdis buvo,izeide,taip ir turi. Su mama esu 3 metus nebendravus, buciau dar ir ilgiau jei ne brolis,sutaike. Nu zodziu moku pykti :) 

Paskambino ginekologe,kad gelezis labai labai zema, sako eini pirkt gelezies preparato.. feee taip as jos nenoriu,nu man tik leidziami geriausia,gert negaliu,pradeda pykint ir tenka nutraukt. Sake,jei nebegalesiu gert,teks susileist ar susilasint.. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 08, 11:23)
<p>taip Lyžuka, būtent. Pasakytų mama reaguotum vienaip, anyta- jau kitaip....užtai mano mama žentus ir marčias tik giria smile.gif geriau mes vaikai negeri bet antros jų pusės idealios jos lūpoms smile.gif

</p>

tai protinga motera yra, deja mano anyta kuo toliau tuo atvirkščiau viską daro

Kolje oho su tavim reikia atsargiai, jei čia užpyktum tai po kokiu triju metu jau iš tita grupele butų išnykus kol tu atsileistum mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano pomidorai tai tik praėjusią savaitę pradėjo nokt. Galvojau, kad kažko nemoku, bet padirodo visur taip :D

Šiandien jaučias tas pilnates užtemimas. Klientao durni. Kolegos durni. O apie vadovę net nekalbu. Durdomas totaliai.

Atsakyti

ha ha ha :)

Cartman, tavo nuomone Silvos Rerum kai veiksmas vyko Biržų kažkurioje pilyje- tai čia kurioj? tu kaip žinovė turi žinot :) mano nuomone tai Astrave, nes rašė kad toliau nuo žmonių ir t.t.

Cartman, o tavo pomidorai balkone nokinami????

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 rugpjūčio 2017 - 13:18

mergaitės kurios naujoje SM versijoje- ar jums leidžia sugrįžti į senąją? man šiandien kažkaip nebeleidž ...gal čia jau viskas tada senajai?

Atsakyti