Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Kolje čia ne aš reaguoju. Čia dukros visą mėnesį pas babą išvyti negaliu nors ana gi vienam kieme gyvena. Ir nesupratau kodėl nes tikrai varyt varydavau - nueik pas babą nueik pas babą. tai vat ir pasakė. Sakė pirmą dieną vos atvažiavę  įsidėjo bulvių ten ir tt valgyti tai ir pavarė...ana įsižeidė ir sako visą laiką bijojo valgyt sočiai. Na dar žinot - sako nueinu pas babą padėta sausainių..tiesiu ranką imti, o ana kapšt iš po nosies ir tipo čia ne tau tu ir taip stora. Nu negalima taip paaugliams...ir nestora ji. Tik kai aukšta ir vistiek turi jau moteriškus apvalumus tai taip gal atrido. Ūgis 180 svoris 66 kokia čia stora. Normali... Nane tik nervina kad ryškiai galvos kad aš neleidžiu. O aš varyt varau ale vat nein.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 rugpjūčio 2017 - 19:32

Dėl šparagų tai nenaudoju jų. Nemėgstam. Nebent koncervuotas svečiuose valgom.

Dėl draugės 4 valandom. tai ryškiai nepavydžiu. Man ir 2 val po darbo yra perdaug. Todėl stengiuos kai būna pasiūlymas arba užeik arba užeis pas tave tai stengiuos pati išeit geriau. Nes neturiu noro ten kokias  3 val svečius priiminėt. Proga tai proga bet kavos puodukui ir valandos sooočiai ☺

Atsakyti

Ups susidvigubino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 rugpjūčio 2017 - 19:37

Kolje čia ne aš reaguoju. Čia dukros visą mėnesį pas babą išvyti negaliu nors ana gi vienam kieme gyvena. Ir nesupratau kodėl nes tikrai varyt varydavau - nueik pas babą nueik pas babą. tai vat ir pasakė. Sakė pirmą dieną vos atvažiavę  įsidėjo bulvių ten ir tt valgyti tai ir pavarė...ana įsižeidė ir sako visą laiką bijojo valgyt sočiai. Na dar žinot - sako nueinu pas babą padėta sausainių..tiesiu ranką imti, o ana kapšt iš po nosies ir tipo čia ne tau tu ir taip stora. Nu negalima taip paaugliams...ir nestora ji. Tik kai aukšta ir vistiek turi jau moteriškus apvalumus tai taip gal atrido. Ūgis 180 svoris 66 kokia čia stora. Normali... Nane tik nervina kad ryškiai galvos kad aš neleidžiu. O aš varyt varau ale vat nein.

Man ir taip atrodo, kad negalima taip sakyt.. .

Atsakyti

V-Rine nesvarbu ar paauglė ar ne, bet taip sakyt žmogui negalima. Na nebent pajuokaujant, bet ir tai vieną, max du kartus gali taip pajuokaut.

Na ir užkaitino šiandien. Prileidau į baseinuką vandens, tai per 4 valandas sušilo.

Atsakyti
Pikčiausia, kad tokias pastabas del antsvorio laido kai kurie gydytojai, kažkada kai i mokykl sunus nuėjo pasitikrinti sveikatos , šeimos gyd. kažkokias caro laiku lenteles bevartydama ir sako tam: hmm pas tave antsvorį rodo, nu bernas , ale kaip susinervino, o jau tada buvo tik skura ir kaulai vos valgyt priversdavom, ggalvotu ka sako tie daktarao paauglystej ir aplamai

Kokia aukšta tavo dukra Vrine bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 rugpjūčio 2017 - 20:14

Lyžuka aukšta....mano ūgis 175 ir tai kai merga buvau jaučiausi blogai ☺ nors aš sakyč jos 178 ūgis na pagal save palyginu ūgiu.  Tik seselė kai matavo pažymai tai vienais metais 178 kitais 180 trečiais vėl 178 😊 nu bet gi nenukaposiu kojų. Valgyt galiu neduot bet ūgiu nesumažės ☺☺☺☺ bet ji nekompleksuoja nes draugės tokios pat aukštos ☺

Atsakyti

Nu jei sitaip tai ir as isizeisciau o.O ir neiciau, lai sedi vieni.. nu zodziu juoda kate perbego per kiema jusu su jais.. As tai zinok nelaikyciau ir paskambinus pasakyciau,lai pagalvoja ir ne diedui liepciau perduot,bet pati.. 

Atsakyti

Buvau uzmigus,tai kad nesitrint prikepiau kalna blynu :D Nes jogurta pradariau ir nebesivalgo,tai,kad nemest uzmaisiau tesla :) Vaikai matyt kol miegojau,kokiu guminuku prikirto,nes abi po 3 blynus suvalge :D nu liks ryt vyrui i darba ir per piet gales valgyt. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 08, 09:20)
<p>labos.
</p><p>jūros niekada nebus per daug... smile.gif
</p><p>aš tai va kai toks oras norėčiau į sodą su knyga ant dekiuko. Na pajūrys iš bėdos irgi gerai tik tingisi tiek toli važiuot smile.gif
</p><p>bet tai panoriu ir praeina... ir sėdžiu visą dieną prie kompiuterio kabinete. Grįžusi į namus irgi negaliu net į balkoną išeit pasėdėt- uošvių reik saugotis...nes pamatys vėl sakys sėdi tinginė su katinu.... smile.gif žinokit taip dar ir nebendraujam nuo gegužės mėnesio...
</p><p></p><p>vakar nuskyniau pirmus pomidorus valgymui, na kokis 8 vnt. Kažkaip vėlai labai šiemet pas mus. O su agurkais irgi ne kas. Na prisiubagausiu žiemai po truputį, bet tokie stovi susisukę...
</p><p>vakar gaminau balandėlius. tai galiu pasakyt kad per pusvalandį laisvų laisviausiai, su puodų išplovimais. Nereik nei mikrobangių nei kitų navarotų. na  ryžius buvo dukra išvirus, bet tai max + 5 minutės (kol pravės).
</p>

Na žinok, sėdėčiau su katinu demonstratyviai. Ir ne 5 minutes. Ir kiek galint dažniau, kai ik mato. Gal dar nagus lakuočiau. Kojų biggrin.gif . Aukštai užsikėlus biggrin.gif

Bet jau vaidini su tais balandžiais, garantuotai dvi val darei tongue.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 08, 14:17)
<p>mergaitės kurios naujoje SM versijoje- ar jums leidžia sugrįžti į senąją? man šiandien kažkaip nebeleidž ...gal čia jau viskas tada senajai?
</p>

Vakar man pirmą kartą ji pasijungė, bet pavyko po kelių išjungimų grįžti į senąją.

QUOTE(KolJe @ 2017 08 08, 22:49)
<p>Buvau uzmigus,tai kad nesitrint prikepiau kalna blynu biggrin.gif Nes jogurta pradariau ir nebesivalgo,tai,kad nemest uzmaisiau tesla smile.gif Vaikai matyt kol miegojau,kokiu guminuku prikirto,nes abi po 3 blynus suvalge biggrin.gif nu liks ryt vyrui i darba ir per piet gales valgyt. </p>

Nori pasakyti, kad vyras valgo šaltus blynus??? Mano nė karštų nelabai. Čia maistas tik vaikams.
Atsakyti

Pepe valgo. Darbe turi seip mikrobange.  TaI pasišildyti jei reik. Vaikai mano šaltu nlb  nebent su daug cukraus pudra ar nutela 😀

Atsakyti
Įsipyliau vyno. Skanu.
Dar žiūriu kažkokį durną turkų fimą. Geriau nežiūrėčiau ax.gif

Vrine, na, babcė pas jus pagerinta blink.gif . Dėl komentarų dukrai. Viršūnė. Mūsiškė alpsta, kad mano vaikai mirs iš bado rolleyes.gif . Bet kitose srityse blūdija užtikrintai. Niekaip negaliu susitaikyti, kad reikia reaguoti, kaip jau į sutrikusio suvokimo ir bendravimo žmogų. O mandra tai belekiek. Man nervai neneša blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 rugpjūčio 2017 - 23:05