Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Leidžia.

Atsakyti

Biržų pilis ir yra Biržų pilis. :D tik tada miestas tiek išsiplėtęs nebuvo. O Astravas tai jau ne pilis, o dvaras. Ir tik 19 amžiaus vidurio statybos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 08 rugpjūčio 2017 - 13:34

tai reiškia kad Biržų pilyje tas veiksmas vyko?

Atsakyti

Šiandien jaučias tas pilnates užtemimas. Klientao durni. Kolegos durni. O apie vadovę net nekalbu. Durdomas totaliai.

welcome to the club, cia tas pats. baigiu isprotet nuo kai kuriu durnumo. nu sorry as ir nezinau visko, bet kai pasako ka nors tai nezinau ar verkt ar juoktis.. 

mergaitės kurios naujoje SM versijoje- ar jums leidžia sugrįžti į senąją? man šiandien kažkaip nebeleidž ...gal čia jau viskas tada senajai?

as ir nebegaliu, bet ir nebenoriu :D ipratau, visai gerai. 

Atsakyti

tai reiškia kad Biržų pilyje tas veiksmas vyko?

Nu taip jau ir gaunas. Kitų pilių ten nebuvo :)

Atsakyti
[quote name="Cartman" post="71750355" timestamp="1502189089"]

Mano pomidorai tai tik praėjusią savaitę pradėjo nokt. Galvojau, kad kažko nemoku, bet padirodo visur taip :D
Šiandien jaučias tas pilnates užtemimas. Klientao durni. Kolegos durni. O apie vadovę net nekalbu. Durdomas totaliai.[/quote]
Nu nevisur. Pas mus jau sunoko senai ir praktiskai baiges.
Issiviriau pomidoru sultis. Visai skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 08 rugpjūčio 2017 - 14:41

na tu pamanyk. kaži po kuriuo kalneliu tie švedai pakasti :D :D :D :D

kas vakarienei?

pas mane vakarykščiai balandėliai su bulvėmis ir varškės nupirkau, pakepsiu bulves virtas bus su varške :) skanu ane? :)

Kolje bet tu pasirodo onarava? :) ai ne- išdidi ne onarava.

ai iškamantinėjau dukros ko jis pas babą po kelionės nebeina. tai sakė ten ištisai buvo- nevalgyk to ir ano nes ir taip stora, mama nebepažins, baigsi visai sustorėti ir t.t. Na kad varo ta kryptimi tai žinojau, bet ar galima taip paauglei sakyt kai ir taip per padidinamąjį stiklą viskas reaguojama .... :blink:

Atsakyti

na tu pamanyk. kaži po kuriuo kalneliu tie švedai pakasti :D :D :D :D

kas vakarienei?

pas mane vakarykščiai balandėliai su bulvėmis ir varškės nupirkau, pakepsiu bulves virtas bus su varške :) skanu ane? :)

Kolje bet tu pasirodo onarava? :) ai ne- išdidi ne onarava.

ai iškamantinėjau dukros ko jis pas babą po kelionės nebeina. tai sakė ten ištisai buvo- nevalgyk to ir ano nes ir taip stora, mama nebepažins, baigsi visai sustorėti ir t.t. Na kad varo ta kryptimi tai žinojau, bet ar galima taip paauglei sakyt kai ir taip per padidinamąjį stiklą viskas reaguojama .... :blink:

Bulviu kepintu su kefyru vakarienei.

O man tetis taip sako del valgymo ir isvaizdos.

Atsakyti

Aš turiu šparaginių. Ką gaminat iš jų?

Atsakyti

Aš tai kepu jas. Bent vienas patiekalas kurį valgo visa šeima, katinas irgi (jei kas duotų). Užverdu su vandeniu puode, nusunkiu ir kepu. Galima ir nepavirti, bet tada ilgiau kepa. Dar kiaušinių ant viršaus (dukrai be). Apsiėdimas.

Atsakyti
aš paprastai paverdu ir tada valgom su kokiu padažiuku iš bedos su remulade majonezu arba kokiu tomatu,, galima su citrina, aliejumis baziliku su mikseriu greit sumakaluot padazą

dar apvirtas i troškinius, apkepus det tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 rugpjūčio 2017 - 18:00

Vrine, kai skaudulys ant uosviu tai ir skaudziai reaguoji. As saviske sakau,nors ji kuda,bet jau parejo mm,tai reiskias hormonai persiverte,gali greit viskas pasikeist,seniau ryju ka noriu,kuda, o db gali but ryju ir eina i kuna. Mano uosviene nesako,kad busi stora, bet sako pasidarys bloga :D sakau cia labai svelniai jus :) 

Nu as tokia jau esu,seip vandenis jaucio metais gimus :D 

Buvo drauge,sako kavos uzeinu,tai 4h.bendraut reikejo,nelabai noro buvo,bet ir sian nebuvo noro sakyt,kad eik namo :D tai jauciuosi issunkta :D 

Atsakyti