Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine, gerai Pempė sako, nepasiduok provokacijoms, nori ir sedi tam balkone,mano anyta kažkada man bandė karvę isiūlyt, gyvą biggrin.gif, jei nei motais kad ta ganykla butu už kokiu 10-15 km ir reiktu keltis min 4 nakties , bet kai aš atsilaikiau tai tada patys pardave ir pinigus atidave, nes buvo nusprendę mat kraičio smile.gif visiems vaikams po karvę duot, na čia kaip pas kaimo žmones tokios jiems vertybes pradziai gyvenimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 rugpjūčio 2017 - 07:07

Vakar užkniso taip darbe, kad susikėliau nepanaudotus atostogų likučius į rugpjūtį, galės pasiust :D

Beje, šparagines vakar apviriau, tada svieste pakepinau, užpyliau baltu padažu ir džiugo užtarkavau :)

Atsakyti
labas rytas,
vajezau kažkaip sugebėjau į seną versiją pereit... nu kaip gerai kaip gerai.... kaip man nelimpa ta nauja versija...

Lyžuka- karvė tai gerai smile.gif bet dar geriau pinigai už karvę smile.gif smile.gif niekada neturėjau karvės smile.gif

aš taip pagalvojau- kad jau rugsėjis ant nosies, o aš dar vaikų mokyklai neapipirkau unsure.gif
Atsakyti

Vrine, čia tau į vakarykštę temą https://m.facebook.c...649046978542392

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 08 09, 09:33)
labas rytas,
vajezau kažkaip sugebėjau į seną versiją pereit... nu kaip gerai kaip gerai.... kaip man nelimpa ta nauja versija...

Lyžuka- karvė tai gerai smile.gif bet dar geriau pinigai už karvę smile.gif smile.gif niekada neturėjau karvės smile.gif

aš taip pagalvojau- kad jau rugsėjis ant nosies, o aš dar vaikų mokyklai neapipirkau  unsure.gif

aš irgi buvau pakliuvus į naują niekaip ji man neprilimpa, moviau atgal

karvė savo laiku ir savo vietoj bigsmile.gif , bet kaip žmogus kaimo tai ji neisivaizdavo gyvenimo be šito gyvio...
Atsakyti

Laba. Sian su dukrom pas dantista, paskui gal į miesta. 

Vakarienei kugeli arba bulvinius blynus darysiu :) 

Atsakyti
Cartman ir aš atostogų noriu. unsure.gif tik kur jas gaut....ir dar miego labai noriu, atrodo baisu net mirksėti- netyčia užsimerksiu ir užmigsiu.
Atsakyti

Cartman ir aš atostogų noriu. unsure.giftik kur jas gaut....ir dar miego labai noriu, atrodo baisu net mirksėti- netyčia užsimerksiu ir užmigsiu.

taigi neseniai ilgai atostogavai :) 

gal slegis koks yra, kad migdo, man kazkaip atrodo veikia. 

man vakar taip buvo, atrodo sukniubsiu, nors darbo buvo daug, ne tai kad nuobodu sedet. siandien jau geriau, bet uzsisvajojus kazkur. 

jatau vakar buvom vieno buto apziuret. meile is pirmo zvilgsnio, kaip ten sako... seniau as jau ji maciau online, bet kazkaip atrode kad bus koks netikras, per gerai viskas atrode kai zinau mazdaug rinkos kaina uz toki plota ir kambarius ir vieta. bet pasirodo tikras... vakar nuvaziavom, buvo TAS jausmas, kad galiu keltis kita diena jau (kaip ir buvo su siuo nuomojamu butu...). tai vakar surasem viska vakare ir pasiulem savo kaina, bet nezinau nezinau, nes taip jau buvo gerokai virs musu biudzeto, tai musom kaina, ir tai max ka galim. ryt sake ateina dar daugiau lankytoju ir po to siulys, tai jei kas bus daugiau ta pacia diena pasiulys,tai jau psio. zinau, kad nusivilsiu labai :/ aisku dar nezinom ka ir bankas sakys, ale.. jau viena prazioplinom, bet sito tai tikrai nesinori prarast. nu matysim, kumciai suspausti.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 08 09, 09:31)
<p>Vakar užkniso taip darbe, kad susikėliau nepanaudotus atostogų likučius į rugpjūtį, galės pasiust biggrin.gif</p><p>Beje, šparagines vakar apviriau, tada svieste pakepinau, užpyliau baltu padažu ir džiugo užtarkavau smile.gif</p>

na ir gerai mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2017 08 09, 17:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71751732" data-time="1502273944"><div><p>Cartman ir aš atostogų noriu. vartotojo įkelta nuotraukatik kur jas gaut....ir dar miego labai noriu, atrodo baisu net mirksėti- netyčia užsimerksiu ir užmigsiu.</p></div></blockquote><p>taigi neseniai ilgai atostogavai smile.gif </p><p>gal slegis koks yra, kad migdo, man kazkaip atrodo veikia. </p><p></p><p>man vakar taip buvo, atrodo sukniubsiu, nors darbo buvo daug, ne tai kad nuobodu sedet. siandien jau geriau, bet uzsisvajojus kazkur. </p><p>jatau vakar buvom vieno buto apziuret. meile is pirmo zvilgsnio, kaip ten sako... seniau as jau ji maciau online, bet kazkaip atrode kad bus koks netikras, per gerai viskas atrode kai zinau mazdaug rinkos kaina uz toki plota ir kambarius ir vieta. bet pasirodo tikras... vakar nuvaziavom, buvo TAS jausmas, kad galiu keltis kita diena jau (kaip ir buvo su siuo nuomojamu butu...). tai vakar surasem viska vakare ir pasiulem savo kaina, bet nezinau nezinau, nes taip jau buvo gerokai virs musu biudzeto, tai musom kaina, ir tai max ka galim. ryt sake ateina dar daugiau lankytoju ir po to siulys, tai jei kas bus daugiau ta pacia diena pasiulys,tai jau psio. zinau, kad nusivilsiu labai :/ aisku dar nezinom ka ir bankas sakys, ale.. jau viena prazioplinom, bet sito tai tikrai nesinori prarast. nu matysim, kumciai suspausti.</p>

na, sėkmės, gal pavyks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 09, 08:06)
Vrine, gerai Pempė sako, nepasiduok provokacijoms, nori ir sedi tam balkone,mano anyta kažkada man bandė karvę isiūlyt, gyvą biggrin.gif, jei nei motais kad ta ganykla butu už kokiu 10-15 km ir reiktu keltis min 4 nakties , bet kai aš atsilaikiau tai tada patys pardave ir pinigus atidave, nes buvo nusprendę mat kraičio  smile.gif  visiems vaikams po karvę duot, na čia kaip pas kaimo žmones tokios jiems vertybes pradziai gyvenimo

geras biggrin.gif

QUOTE(KolJe @ 2017 08 09, 10:41)
<p>Laba. Sian su dukrom pas dantista, paskui gal į miesta. </p><p>Vakarienei kugeli arba bulvinius blynus darysiu smile.gif </p>

pas mus vakarienei koncertas ir kebabai biggrin.gif . O koncertas labai gražus- Kochanskytė taip nuostabiai ir lietuviškas ir rusiškas poezijas skaitė, ir operos daininikė iš Suomijos - Estijos dainavo. Viskas lauke tobulu oru, mūsų pilies kiemelyje wub.gif
Tik iš darbo buvau kaip maišu trenkta, vaikai galvą iškvaršino, bet atsigavau puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 08 09, 09:40)
<p>Vrine, čia tau į vakarykštę temą <a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1366576573456092&substory_index=0&id=649046978542392'>https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1366576573456092&substory_index=0&id=649046978542392</a></p>

fainai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, laikas keltis, saulė aukštai smile.gif

Grange kad tik jums pasisektų, laikau viską ką ten reik laikyt sėkmei smile.gif

Kolje kaip blynai vakar? smile.gif aš nuo tavęs nusicopinau idėją irgi prikepiau bulvinių smile.gif o jūs kiek miltų dedat į bulvinius blynus?

Pempe, nenervinki su tais kebabais. Aš vėl jų noriu. Taip ir nenusipirkau niekad nuo anų laikų kai norėjau smile.gif

Atsakyti
Kebabu neneoriu, man toks vaizdas, kad i ta blyną kopustai su majonezu kažkokiu pigiausiu susukta ir keli žiupsniai abejotinos džiovintos mesos pabarstyta bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Vrine,kugeli kepiau :) lb skanus gavos neliko net pritrūko :) į blynus ne visad dedu miltų, jei reik šaukštą du. 

Atsakyti