QUOTE(Cartman @ 2017 08 09, 09:31)
<p>Vakar užkniso taip darbe, kad susikėliau nepanaudotus atostogų likučius į rugpjūtį, galės pasiust

</p><p>Beje, šparagines vakar apviriau, tada svieste pakepinau, užpyliau baltu padažu ir džiugo užtarkavau

</p>
na ir gerai
QUOTE(grange @ 2017 08 09, 17:33)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71751732" data-time="1502273944"><div><p>Cartman ir aš atostogų noriu.

tik kur jas gaut....ir dar miego labai noriu, atrodo baisu net mirksėti- netyčia užsimerksiu ir užmigsiu.</p></div></blockquote><p>taigi neseniai ilgai atostogavai

</p><p>gal slegis koks yra, kad migdo, man kazkaip atrodo veikia. </p><p></p><p>man vakar taip buvo, atrodo sukniubsiu, nors darbo buvo daug, ne tai kad nuobodu sedet. siandien jau geriau, bet uzsisvajojus kazkur. </p><p>jatau vakar buvom vieno buto apziuret. meile is pirmo zvilgsnio, kaip ten sako... seniau as jau ji maciau online, bet kazkaip atrode kad bus koks netikras, per gerai viskas atrode kai zinau mazdaug rinkos kaina uz toki plota ir kambarius ir vieta. bet pasirodo tikras... vakar nuvaziavom, buvo TAS jausmas, kad galiu keltis kita diena jau (kaip ir buvo su siuo nuomojamu butu...). tai vakar surasem viska vakare ir pasiulem savo kaina, bet nezinau nezinau, nes taip jau buvo gerokai virs musu biudzeto, tai musom kaina, ir tai max ka galim. ryt sake ateina dar daugiau lankytoju ir po to siulys, tai jei kas bus daugiau ta pacia diena pasiulys,tai jau psio. zinau, kad nusivilsiu labai :/ aisku dar nezinom ka ir bankas sakys, ale.. jau viena prazioplinom, bet sito tai tikrai nesinori prarast. nu matysim, kumciai suspausti.</p>
na, sėkmės, gal pavyks
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 09, 08:06)
Vrine, gerai Pempė sako, nepasiduok provokacijoms, nori ir sedi tam balkone,mano anyta kažkada man bandė karvę isiūlyt, gyvą

, jei nei motais kad ta ganykla butu už kokiu 10-15 km ir reiktu keltis min 4 nakties , bet kai aš atsilaikiau tai tada patys pardave ir pinigus atidave, nes buvo nusprendę mat kraičio

visiems vaikams po karvę duot, na čia kaip pas kaimo žmones tokios jiems vertybes pradziai gyvenimo
geras
QUOTE(KolJe @ 2017 08 09, 10:41)
<p>Laba. Sian su dukrom pas dantista, paskui gal į miesta. </p><p>Vakarienei kugeli arba bulvinius blynus darysiu

</p>
pas mus vakarienei koncertas ir kebabai

. O koncertas labai gražus- Kochanskytė taip nuostabiai ir lietuviškas ir rusiškas poezijas skaitė, ir operos daininikė iš Suomijos - Estijos dainavo. Viskas lauke tobulu oru, mūsų pilies kiemelyje
Tik iš darbo buvau kaip maišu trenkta, vaikai galvą iškvaršino, bet atsigavau puikiai
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 08 09, 09:40)
<p>Vrine, čia tau į vakarykštę temą <a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1366576573456092&substory_index=0&id=649046978542392'>https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1366576573456092&substory_index=0&id=649046978542392</a></p>
fainai