Vakar užkniso taip darbe, kad susikėliau nepanaudotus atostogų likučius į rugpjūtį, galės pasiust ![]()
Beje, šparagines vakar apviriau, tada svieste pakepinau, užpyliau baltu padažu ir džiugo užtarkavau ![]()
vajezau kažkaip sugebėjau į seną versiją pereit... nu kaip gerai kaip gerai.... kaip man nelimpa ta nauja versija...
Lyžuka- karvė tai gerai
aš taip pagalvojau- kad jau rugsėjis ant nosies, o aš dar vaikų mokyklai neapipirkau
Vrine, čia tau į vakarykštę temą https://m.facebook.c...649046978542392
vajezau kažkaip sugebėjau į seną versiją pereit... nu kaip gerai kaip gerai.... kaip man nelimpa ta nauja versija...
Lyžuka- karvė tai gerai
aš taip pagalvojau- kad jau rugsėjis ant nosies, o aš dar vaikų mokyklai neapipirkau
aš irgi buvau pakliuvus į naują niekaip ji man neprilimpa, moviau atgal
karvė savo laiku ir savo vietoj
Laba. Sian su dukrom pas dantista, paskui gal į miesta.
Vakarienei kugeli arba bulvinius blynus darysiu
Cartman ir aš atostogų noriu.
tik kur jas gaut....ir dar miego labai noriu, atrodo baisu net mirksėti- netyčia užsimerksiu ir užmigsiu.
taigi neseniai ilgai atostogavai
gal slegis koks yra, kad migdo, man kazkaip atrodo veikia.
man vakar taip buvo, atrodo sukniubsiu, nors darbo buvo daug, ne tai kad nuobodu sedet. siandien jau geriau, bet uzsisvajojus kazkur.
jatau vakar buvom vieno buto apziuret. meile is pirmo zvilgsnio, kaip ten sako... seniau as jau ji maciau online, bet kazkaip atrode kad bus koks netikras, per gerai viskas atrode kai zinau mazdaug rinkos kaina uz toki plota ir kambarius ir vieta. bet pasirodo tikras... vakar nuvaziavom, buvo TAS jausmas, kad galiu keltis kita diena jau (kaip ir buvo su siuo nuomojamu butu...). tai vakar surasem viska vakare ir pasiulem savo kaina, bet nezinau nezinau, nes taip jau buvo gerokai virs musu biudzeto, tai musom kaina, ir tai max ka galim. ryt sake ateina dar daugiau lankytoju ir po to siulys, tai jei kas bus daugiau ta pacia diena pasiulys,tai jau psio. zinau, kad nusivilsiu labai :/ aisku dar nezinom ka ir bankas sakys, ale.. jau viena prazioplinom, bet sito tai tikrai nesinori prarast. nu matysim, kumciai suspausti.
na ir gerai
na, sėkmės, gal pavyks
Papildyta:
geras
pas mus vakarienei koncertas ir kebabai
Tik iš darbo buvau kaip maišu trenkta, vaikai galvą iškvaršino, bet atsigavau puikiai
Papildyta:
fainai
Grange kad tik jums pasisektų, laikau viską ką ten reik laikyt sėkmei
Kolje kaip blynai vakar?
Pempe, nenervinki su tais kebabais. Aš vėl jų noriu. Taip ir nenusipirkau niekad nuo anų laikų kai norėjau
Sveikos
Vrine,kugeli kepiau
lb skanus gavos neliko net pritrūko
į blynus ne visad dedu miltų, jei reik šaukštą du.