Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Gerai augam, dabar apsirge esam. Dar nedirbu rugpjuti pradedam lankyti lopseli, rugseji pradedu dirbt :) 

Atsakyti

Vrine, kalendoių įsitaisyk. _inok rimtai lengviau gyvent, kai atsimint mintinai visko nereikia.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 22, 09:40)
Sveikos. Nelyjo ir nelyja. Ir nepanašu kad lytų aplamai šiandien...
O dar sako karščiai ateina. Nenoriu aš jų visiškai....
man reikia bilobilio, arba atostogų. Viską užmirštu.... Savaitgalį sugebėjau maxsimoje saulės akinius pamesti, įėjau su akiniais,priekasos pasigedau...bet tai kur ten besurasi... sekmadienį buvau sode, šiandien vyras nuvažiavo- sako durys atrakintos, raktai įkišti...tai gerai bent signalizacija priduota. Gerai kad niekas nieko neišvilko....Kažkas mano smegenims darosi ne tai.... unsure.gif  unsure.gif

dabar svarbu nepamiršti šiandien susirinkimas bažnyčioj, potoplaukus nusidažyt ir valgio taisymas...ryt vaikui koncertas (tautinius suruošt), poryt dukros paskutinis skambutis- gėlių užsisakyt (man kokia nesąmonė kai tėvai eina sveikinti, bet tai kuuu darysi kad tokie papročiai paliko, mūsų laikais taip nebuvo), o vakare su vaiku komunijos repeticija...penktadienį sūnui folkloro festivalis -rūbai maistas ir pačiai sudalyvaut, sekmadienį komunija- po visko vaišes suruošt 14 žmonių....tai šią savaitę tiktiek nepamiršt ir sudalyvaut...o kad durų kokių kokį kartą neužrakinsiu- na tai ką.....baikos smile.gif

Laikykis, motin 4u.gif Vaišių neruošk, picų užsakyk, ir užteks, juk mažiuko šventė, tai maistas tiks jo skoniui.

Pas mus maniakas vėl degina mišką. Kaip nejauku, pirmąkart taip šalia buvau, net truputį padėjau. Esu tokiam adrenaline. Truputį apsikvėpavau dūmais, viskas dabar smirda.

QUOTE(KolJe @ 2018 05 22, 10:58)
Sveikos, isijuniau kompa,tai ilindau cia,per tel.taip nepatogi ta sm..

Malonu matyt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pempe 4u.gif , bijau ugnies, du kartus namai degė ir abu naktį iš miegų šokom ...nenoriu net prisimint kiek paskui vaikas dar budama baimių visokiu turejau ...

Kolje sveika sugrįžus smile.gif

Naktį lijo ir stipriai bigsmile.gif
Atsakyti
Labos,pas mus ryte nemažai nulyjo. Dabar nustojo.
o šiaip niekonaujo.
Galvoju kur gauti papuošimą žvakei vaikui komunijai, labiau ne papuošimą bet apsaugą nuo vaško to... smile.gif nežinot? smile.gif
Atsakyti
mano laikais tai dedavo toki gifiurą sutrauktą ir jame gėlyčiu, arba iš popieriaus ratuką iškiprdavo smile.gif, sunui tai serenčiu su rutom buvau idejus o dukrai jau nepamenu ko baltu tokiu gelyčiu, nes jai ir ant galvos iš rutų buvau nupynus vainika su tk pačiom lyg tai saulutemis, pamenu buvao kažkokiam žurnale pavyzdžiai kaip pasiouošti pirmai komunijai ir man tas rutų vainikas l istrigo smile.gif dabar turbut kokios dirbtines apsaugos yra nupirkti, įdomu berniukams aplamai geliu prie žvakės iriša?

Nu pasigirkit kur dabar taip graisumingai nulijo, man lyg i Vilniaus puse , nes pas mus šonu juoduliai nuėjo tik trenksmai kaip per karą girdejos biggrin.gif
Atsakyti
oi pas mus nebelyja nuo11 val.ir dušniaaaakas ... verysad.gif
visus pietus daviausi gėlių, ryt gi paskutinis skambutis. Gėlių neturi ir neturės, sakė "aukcionų nėr", tai kas yra nesuprantu, bet gėlių nebus, tik rožės po 2 eut beveik smile.gif o man rožės nu ne pacankom tokiom.... . Yra gerberų po 0,9 eur už vt.o maxsimoj 11 vnt puokštelė 2,15 eur smile.gif smile.gif vienas prie vieno žiedai, gal kotas ne tiek kitų tiesus.... pirkau maxsimoj nešiau gėlininkėms, dadės savo ir suriš puokštę.... tai pirmyn atgal, atgalpirmyn ir su liežuviu iškištu visai....
Atsakyti

Ai Pempe kaip baisu dėl padegėjo....😮😮😮 daug sudega miško ? Į sodybas nelenda ?

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 23, 09:13)
Sveikos smile.gif

Pempe  4u.gif , bijau ugnies, du kartus namai degė ir abu naktį iš miegų šokom ...nenoriu net prisimint kiek paskui vaikas dar budama baimių visokiu turejau ...

Kolje sveika sugrįžus smile.gif

Naktį lijo ir stipriai   bigsmile.gif

Namai milijoną kartų baisiau, aš vaikystėje tik tokį pasikartojantį sapną sapnuodavau, kad namas dega, o visi miega, aš šaukiu ir nėra balso, ir negaliu namiškių prižadinti. Atsibusdavau visa begaliniame siaube.

QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 23, 11:52)
Nu pasigirkit kur dabar taip graisumingai nulijo, man lyg i  Vilniaus puse , nes pas mus šonu juoduliai nuėjo tik trenksmai kaip per karą girdejos biggrin.gif

Oi, pas mus šiandien visai nelijo ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 23, 16:21)
<p>Ai Pempe kaip baisu dėl pade gėjo....😮😮😮 daug sudega miško ? Į sodybas nelenda ?</p>

Vakar nedaug, nes radom ir užgesino(12a), bet vieną kartą taip nakčiai padegė, jau niekas nematė, tai 5 ha išdgė unsure.gif . Ir dabar gal tikėjosi, kad neužjus. Čia buvo gal aštuntas gaisr as.
Sodybos sveikos, fu, gal nelies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 23 gegužės 2018 - 18:52

Bet tai koks te durnius kąą. Mano kolegės miestelyje buvo padegėjas.būkinius kokis 6 supleškino. Budėdavo pamainom kaimynai. Va reiks paklaust kaip užsibaigė nes lyg užsibaigė.

Atsakyti
Nu tai sveikos smile.gif

jei dar čia kas užsuka smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) apmirus temute visai, jauciasi vasara :) 

Atsakyti