Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pažiūrėjau, tai visi (accuweather, gismeteo, meteo.lt) skirtingai rodo savaitgalį. Bus matyt kaip iš tikrųjų bus.

Atsakyti

Bet kaip taip skirtingai rodo tai labai sunku suprasti koks tas oras bus... čia UK tai išvis nesąmonė, nes keičiasi kartais kas dvi valandas. Bet. Čia yra sala, tai dažnas oro salygų kitimas - normalu :)

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 06 25, 21:58)
<p>Pažiūrėjau, tai visi (accuweather, gismeteo, meteo.lt) skirtingai rodo savaitgalį. Bus matyt kaip iš tikrųjų bus.</p>

aŠ dabar pažiūrėjau savo krašte tik gismeteo ir meteo, tai rodo vienodai- šeštadienį aukščiausia tempa19, sekmadienį -18, be lietaus.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip neišmiegojau ax.gif . Vakar labai apgaulingaii jaučiausi žvali, vėlai nuėjau gultis, o šiandien visai...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 26, 06:46)
Labas rytas 4u.gif
Kaip neišmiegojau ax.gif . Vakar labai apgaulingaii jaučiausi žvali, vėlai nuėjau gultis, o šiandien visai...

aš taip kas vakarą jaučiuos ir be kokios dvylikos nakties niekaip neužmiegu, užtat ryte jau niekaip žvali nesijaučiu , nei tikrai nei apgaulingai bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

vadovausiuos jūsų prognozemis biggrin.gif< tai savatgalį kaip suprantu ne itin karšta pranašaujat unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pažiūrėjau Meteo, tai sekmadienį/pirmadienį pas mus rodo aplamai 15 unsure.gif biggrin.gif tai kodėl ne atvėsimas??

Sunfl tave malonu matyti....kas ryta galvoju prisijungsi ar jau bus kiti rūpesčiai smile.gif

Atsakyti
Vrine, toks oras netinka, žiurėk kitą puslapį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 26, 11:15)
Vrine, toks oras netinka, žiurėk kitą puslapį biggrin.gif

nu tikrai, man Gismeteo labiau patinka,,,ten bent 16 rodė smile.gif smile.gif

ką gaminotvakar vakarienei? smile.gif
Atsakyti

Tai kur teisingai rodo? Accuweather rodo - sekmadienį 16, pirmadienį 21, gismeteo - sekmadienį ir pirmadienį 15, meteo.lt - sekmadienį 13, pirmadienį 14.

Na tai kuris teisingas? O dar sakot, kad visi vienodai rodo.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 26, 10:41)
Labas rytas,
pažiūrėjau Meteo, tai sekmadienį/pirmadienį  pas mus rodo aplamai 15  unsure.gif  biggrin.gif tai kodėl ne atvėsimas??

Sunfl tave malonu matyti....kas ryta galvoju prisijungsi ar jau bus kiti rūpesčiai smile.gif

Palaikykit kumscius geriau, kad pakrapstytu man ryt biggrin.gif jau rimtai noriu gimdyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 26, 11:42)
nu tikrai, man Gismeteo labiau patinka,,,ten bent 16 rodė smile.gif smile.gif

ką gaminotvakar vakarienei? smile.gif

Makaronu kose biggrin.gif
Atsakyti