Pažiūrėjau, tai visi (accuweather, gismeteo, meteo.lt) skirtingai rodo savaitgalį. Bus matyt kaip iš tikrųjų bus.
Bet kaip taip skirtingai rodo tai labai sunku suprasti koks tas oras bus... čia UK tai išvis nesąmonė, nes keičiasi kartais kas dvi valandas. Bet. Čia yra sala, tai dažnas oro salygų kitimas - normalu ![]()
QUOTE(pikkolo @ 2018 06 25, 21:58)
<p>Pažiūrėjau, tai visi (accuweather, gismeteo, meteo.lt) skirtingai rodo savaitgalį. Bus matyt kaip iš tikrųjų bus.</p>
aŠ dabar pažiūrėjau savo krašte tik gismeteo ir meteo, tai rodo vienodai- šeštadienį aukščiausia tempa19, sekmadienį -18, be lietaus.
Labas rytas
Kaip neišmiegojau
. Vakar labai apgaulingaii jaučiausi žvali, vėlai nuėjau gultis, o šiandien visai...
Kaip neišmiegojau
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 26, 06:46)
Labas rytas
Kaip neišmiegojau
. Vakar labai apgaulingaii jaučiausi žvali, vėlai nuėjau gultis, o šiandien visai...
Kaip neišmiegojau
aš taip kas vakarą jaučiuos ir be kokios dvylikos nakties niekaip neužmiegu, užtat ryte jau niekaip žvali nesijaučiu , nei tikrai nei apgaulingai
Sveikos
vadovausiuos jūsų prognozemis
Labas rytas
Labas rytas
Vrine, toks oras netinka, žiurėk kitą puslapį
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 26, 11:15)
nu tikrai, man Gismeteo labiau patinka,,,ten bent 16 rodė
ką gaminotvakar vakarienei?
Tai kur teisingai rodo? Accuweather rodo - sekmadienį 16, pirmadienį 21, gismeteo - sekmadienį ir pirmadienį 15, meteo.lt - sekmadienį 13, pirmadienį 14.
Na tai kuris teisingas? O dar sakot, kad visi vienodai rodo.
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 26, 10:41)
Labas rytas,
pažiūrėjau Meteo, tai sekmadienį/pirmadienį pas mus rodo aplamai 15
tai kodėl ne atvėsimas??
Sunfl tave malonu matyti....kas ryta galvoju prisijungsi ar jau bus kiti rūpesčiai
pažiūrėjau Meteo, tai sekmadienį/pirmadienį pas mus rodo aplamai 15
Sunfl tave malonu matyti....kas ryta galvoju prisijungsi ar jau bus kiti rūpesčiai
Palaikykit kumscius geriau, kad pakrapstytu man ryt
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 26, 11:42)
nu tikrai, man Gismeteo labiau patinka,,,ten bent 16 rodė

Makaronu kose