Ojei, koks jaunas
Mano tetis irgi ar ne 56 mirė. Sustojo širdis ir viskas.
Papildyta:
3 d laidotuvės..išsunkia iki galo. O pakeist juk nieko nebegali. Senas uošvis buvo ? Sirgo ar taip kas ?
Per tas tris dienas dar gali asigauti
Sveikos. Neperkaitot?
Šiandien mūs komercijos direktorius supanikavo. Parašė per pietus, kažkodėl man, kad jam neprisijungia prie tinklo telefonas, negali nei skambint, atsiliept ir pan. Paskambink į tele 2 kodėl. Aš tuo metu pietavau, tai aišku kad nieko nedariau. Tada skambino į watsapp, bet negirdėjau (buvau virtuvėlėj), iškart parašė žinutę, tada vėl skambino. Tada paskambino kolega kodėl aš vat dirikui neatsiliepiu, tada iškart kolegė - kodėl neatsiliepiu, o tuo pačiu metu vėl dirikas skambina, tad vėl neatsiliepiau. Vaje vaje kaip užpylo (visa tai įvyko per 7 min). Tai kai vėl paskambino, sakau valgiau, paskui negirdėjau - tai tau pavalgyt svarbiau? Ir vėl jis - ko neskambini į tele2. Sakau: ieškau internete telefono, rasiu, paskambinsiu. Tada rašo (į watsapp): aš tau sakiau paskambint į tele2, o ne po jų web saitą naršyti. Nu paskambinau į tele2, o jie: jo žinom, problema visoj Europoj, taisom ir bla bla bla. Už valandos vėl jis man rašo, skambink vėl į tele2, kodėl dar nėr ryšio, man navigacija neveikia. Rašau: kur bus wi-fi atsisiųsk programėlę, kur nereik ryšio. O jis - tu man neaiškink ką daryt ir ko neskambini į tele2. Už valandos jau skambina kolegei, kodėl aš nieko nedarau dėl to kad jis be ryšio. Ta paskambina į tele2 ir tą patį išgirsta. Vienžo - 2 valandos be ryšio ir žmogus gilioj panikoj.
Vo kiek daug prirašiau, tik nežinau ar ką supratot.
Galvoju gal ryt su vaikais nuvaryt į Lampėfžių pliažą
Ryte nebūtų dar žmonių. Vanduo šiltas.