Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(grange @ 2018 08 04, 16:42)
Sun  4u.gif  4u.gif  uzuojauta jums, tikrai netiketa ir liudna zinia jums  4u.gif

Sveikos visos  4u.gif  kaip gaivinates  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Deja tik duse ir tai tik kai mazoji leidzia unsure.gif
Atsakyti

Labos. Ryte buvom prie Lampėdžių. Nuvarėm 10, pabuvom valandą, vaikai ledų suvalgė ir grįžom. Tipo vėsiau turėjo būt, bet 11.30 jau buvo 27. Žiūrėsim kaip ryt, gal vėl nulėksim. Vanduo šiltas šiltas. Ir vis ne namie.

Atsakyti

Aš stengiausi kuo labiau nesigaivinti biggrin.gif - su dviem skirtingais chorais dainavau skirtinguose miestuose vienas nuo kito per pusantro šimto km biggrin.gif - stovėjau saulėje , ėjau eisenoje ir t.t. . Bet buvo smagu, nors nusikaliau neįmanomai. Bet galėčiau dar varyti, geras oras, dabar smagus koncertas jaunų Lietuvos žvaigždžių, tik jau MB supasavo ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 rugpjūčio 2018 - 21:51
Pas mus gyvenamajam rajone mire kazkas, pirma vaziavo dvi greitosios su mirgalkem ir nesenai policija isvaziavo verysad.gif
O siaip nebezinau kaip gelbet vaika nuo pilvo putimo ir diegliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 08 04, 23:09)
Pas mus gyvenamajam rajone mire kazkas, pirma vaziavo dvi greitosios su mirgalkem ir nesenai policija isvaziavo verysad.gif
O siaip nebezinau kaip gelbet vaika nuo pilvo putimo ir diegliu verysad.gif

Dulkių siurblio garsas lyg ramina. Mano giminaitė dėdavo ant pilvuko nplautą avies vilną. Lašiukai dar yra kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 08 04, 23:21)
Dulkių siurblio garsas lyg ramina. Mano giminaitė dėdavo ant pilvuko nplautą avies vilną. Lašiukai dar yra kažkokie.

Garsus jau visus isbandziau, vaistus jau trejus bandziau, kolkas jokios naudos verysad.gif ryt dar bandysiu geruju bakteriju nupirkt 🤔
Atsakyti

White noise irgi? Maniškiui tik lietaus garsas padėdavo. Tai net atsisiunčiau programėlę, nes būdavo kad vos ne visą naktį su lietaus garsais miegodavom. Ir krūties streiką padėjo įveikti.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 08 05, 07:55)
<p>White noise irgi? Maniškiui tik lietaus garsas padėdavo. Tai net atsisiunčiau programėlę, nes būdavo kad vos ne visą naktį su lietaus garsais miegodavom. Ir krūties streiką padėjo įveikti.</p>

Parsisiunciau uzvakar ta programele, dar nelabai naudojau ja, nes kai klykia nieko negirdi. Naudojau iki siol kita programele, ijungiu siurblio garsa, tik i si garsa kazkiek reaguoja.
Pirma dukra tokiu putimu ir diegliu tikrai neturejo. Ir nevalgau nieko tokio nuo ko pustu pilva unsure.gif
Labas rytas
Atsakyti

Labas. 

Sunflower, uzuojauta🎈

Atostogos lt praleke greit. Ryt mokykla ir mažasis i lopšeli keliauja, jau db man vidurius suka... 

Atsakyti

Sunflowers bandyk gamtos garsus. Žinau tą jausmą kai vaikas klykia, o tu padėt niekuom negali. Su dukra nebuvo tokių bėdų. O su sūnum išgyvenau diegliuku, pilvo pūtimą, du krūties streikus, augimo šuolius, bemieges naktis.

Atsakyti
Sveikos.
Sunfl ko noret - juk dukrai stresą irgi perduodi...o paskutiniu metu pas tave jo netrūksta...
Pas mus pakraščiais eina debesys..eina eina ir nueina pas kitus. Sakė kaimyniniam mieste liūtis....o pas mus jau gal mėnuo laiko nei lašo. Na bent kiek užlaistytų...užkniso nebegaliu.
Man nuo pirmadienio atostogos. Dar galėt sūnų kas išsivežt su jo "ką veikti". nes jau nervina. Lyg aš jį linksmint turėč. ..☺ dar geriausiai kai pasako - visi keliauja o mes tai kaip ubagai namie ir namie. Va tada norisi priplot žinokit....
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2018 08 05, 09:56)
<p>Labas. </p><p>Sunflower, uzuojauta🎈</p><p>Atostogos lt praleke greit. Ryt mokykla ir mažasis i lopšeli keliauja, jau db man vidurius suka... </p>

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2018 08 05, 13:19)
<p>Sunflowers bandyk gamtos garsus. Žinau tą jausmą kai vaikas klykia, o tu padėt niekuom negali. Su dukra nebuvo tokių bėdų. O su sūnum išgyvenau diegliuku, pilvo pūtimą, du krūties streikus, augimo šuolius, bemieges naktis.</p>

Reiks pabandyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 05, 13:37)
Sveikos.
Sunfl ko noret - juk dukrai stresą irgi perduodi...o paskutiniu metu pas tave jo netrūksta...
Pas  mus pakraščiais eina debesys..eina eina ir nueina pas kitus. Sakė kaimyniniam mieste liūtis....o pas mus jau  gal mėnuo laiko nei lašo.  Na bent kiek užlaistytų...užkniso nebegaliu.
Man nuo pirmadienio atostogos. Dar galėt sūnų kas išsivežt su jo "ką veikti". nes jau nervina. Lyg aš jį linksmint turėč. ..☺ dar geriausiai kai pasako  - visi keliauja  o mes tai  kaip ubagai namie ir namie. Va tada norisi priplot žinokit....

Stengiuos kiek imanoma nesinervuot, bet.....
Pas mus nulijo, bet labai nedaug.

Mes siandien jau sveciu turejom, prasidejo leliuko lankymai 😊
Ieskom namuko, gydytojas leido prie juros vaziuot 😊
Sveikos
Atsakyti