Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 08 05, 13:37)
Sveikos.
Sunfl ko noret - juk dukrai stresą irgi perduodi...o paskutiniu metu pas tave jo netrūksta...
Pas  mus pakraščiais eina debesys..eina eina ir nueina pas kitus. Sakė kaimyniniam mieste liūtis....o pas mus jau  gal mėnuo laiko nei lašo.  Na bent kiek užlaistytų...užkniso nebegaliu.
Man nuo pirmadienio atostogos. Dar galėt sūnų kas išsivežt su jo "ką veikti". nes jau nervina. Lyg aš jį linksmint turėč. ..☺ dar geriausiai kai pasako  - visi keliauja  o mes tai  kaip ubagai namie ir namie. Va tada norisi priplot žinokit....

Pas nulijo labai smarki liūtis, tiesiog nieko nesiatė. Ir griaudė ilgokai, bet kažkur toliau.
O sūnų siųsk pas mane- pas mane pamainos tik keičiasi biggrin.gif . Bus koncertų dieta, valgyti - šiek tiek atsainiai, ir reikės pačiam lėkštę išsiplauti. Dar galės nemažai varyt su kompu ir žaliame prūde maudytis biggrin.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2018 08 05, 16:06)

Stengiuos kiek imanoma nesinervuot, bet.....
Pas mus nulijo, bet labai nedaug.

Mes siandien jau sveciu turejom, prasidejo leliuko lankymai 😊
Ieskom namuko, gydytojas leido prie juros vaziuot 😊
Sveikos

Na, va, kaip gerai, išvažiavus atsigausi, ir leliui bus geriau 4u.gif
Atsakyti
Labos. Ko jūs ☺
Atsakyti
Labas. Mes kelyje jau, lekiam prie juros.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 08 07, 11:28)
Labas. Mes kelyje jau, lekiam prie juros.

Va kaip greit. Tik panorėjot ir suplanavot ☺ kur apsistosit ? Mes irgi ketvirtadienį pavažiuosim pasidegint į Jūrmalą. Bet tik dienai vienai.
Atostogauju. Kažkakp dar nerandu vietos ir veiklos visai dienai. Reik įprast nebelėkt ☺ šiandien net miestą apėjau. Nes antra diena neišlyst iš namų jau gaunasi persunku...
Atsakyti
Aš apie atostogas vis dar svajoju, bet, kai ssvajoji, tai juk pildosi biggrin.gif .
Dabar mėgaujuosi makaronais su avienos faršu ir eisiu atgaivinti kūną į prūdą. Ne šiandien ko tai sunkiai sekėsi karštį tverti ax.gif

Sunflowers- gerą orą turėsi, tai gero laiko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas.. Dabar aš sakysiu- ko nešnekat biggrin.gif ? Visos užusieniuose?

Noriu pasigirti, kad lekiu į Levickio koncertą. Žiemą buvau arenoje, labai patiko, o dabar - nedideliame pilis kiemelyje. Turėsiu galimybę palyginti. Manau, kad tikrai bus faina vacation1.gif
Atsakyti

Nu labos. Šiandien turėjau darbo, paruošt ant greitųjų rrikėjo įmonės pristatymą, angliškai trumpai apie visas produktų grupes. Ir dar pas dantistę buvau, tai dabar skauda dantį, nes jau vaistų veikimas baigėsi.

Turim tokį kolegą, kuris yra lenkas, bet kalba rusiškai, užmiršdamas kad ofisas tai Kaune. Patinka man jį paerzint  :D  Nemaniau kad taip jautriai į viską reaguoja. Jau nesistebiu, kad su mūsų komercijos direktoriumi yra ne kartą rimtai susikibę. Man toks vaizdas, kad jis niekada nėra dirbęs, nes gavo dabar statybas tokias kuruot, tai vaikšto ir vaikšto pirmyn atgal lyg nežinotų ką daryt. Net kopijuot su aparatu nemoka. O labiausiai kas nepatinka tai kad jis labai nevyriškas. Kažkada partysiau popieriaus ir jisbuvo, sakau gal padėsi atnešt likusius, tai net nekrustelėjo. O čia prieš kelias dienas sako jis: peiliai neaštrūs. Tai sakau reik galąstuvą atsivešt, gal jei nelamiršiu atsivešiu. Tai jis man šiandien: taigi sakei nešies namo galąst  :blink:  Tai pats sakau veškis. O jis: aš tokių dalykų net namie nedarau. Nu i na... galvoju, paprašysi kada ko. Ir dar šiandien biškį paerzinau, kaip gi be to, tai vaje kaip užsiputojo: aš čia tau ne tas ir ne tas (paminėjo abu direktorius). Tik nesupratau prie ko čia anie. Bet vat tada supratau, kodėl jis tiek kartų su komercijos direktorium buvo susiėdęs.

Vo ir prirašiau. Skaitykit damos  :hi:​ 

Atsakyti
Pempei faina. Parašyk įspūdžius būtinai.
Pikkolo hihihi...būna tokių a le diedų...
Lyžuka kur dingo ???? Aūūū...
Sunfl pasakok viską. Kur gyvenat ką veikiat.
Ryt mes irgi iki jūros palėksim. Bet kažkaip noro nėr. O dar arbūzo priėdau..pilvas išsipūtė...kaip reiks nusirengt 😅😅 kažkokie visi nepatenkinti - mb kam aplamai važiuot reik nes jam darbų milijonai...sūnus kodėl dviračių nedivežam - tipo nebus jam ko veikr... dukra bandė puskę susiorganizuot kartu, ana negali tai vėl liūdniau tipo jai. O man blin turi būt viskas gerai - nors šmutkių nei vienas nieko nesideda - aplamai dar viena nsmuose...visi kažkur blaškosi. O ryt bus - aną paėmėi - nepaaaaėmei...o kodėėėėl?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

žinokit atostogauju, nors realiai bent šiandien bandysiu pajust ta atostogu malonuma vis kažkokie tai reikalai, rupesciai nu žodziu smile.gif

Vrine jau nenoriu prie tos metiniu temos grižti, ta tema yra daug geru posakiu pvz toks"šunys loja , karavanas eina" mirksiukas.gif

tai tiek žiniu mao fronte bigsmile.gif
Atsakyti

Nu vėl papliotkinsiu apie kolegas.

Turim direktorę, na mes ją taip vadinam. Ji atėjo dirbti iš didelės firmos, kur tik su klientais bendravo, nieko daugiau nedarė, tai negali čia priprasti prie to, kad reik pačiai viską daryt. Atėjo ji dirbti sausio mėnesį ir sako: reikia vokų. Nu ok, sakom, nueini ir nusiperki. Tai va praeitą mėnesį užsakinėjom buhalterei kanceliarines, tai tada ir vokų užsakėm, nes pati tai taip ir nenusipirko. Arba išvažiuodama namo sukrauna savo puodelius, indus į kriauklę ir palieka taip. Pradžioj dar plaudavau, nes nervina neplauti indai, bet dabar paliekam taip. Antradienį direktoriai ilgai vakarojo, paliko ant stalo puodelį, buteliuką, dar kažką. O mes ryte nesutvarkėm, aš bent jau neturėjau kada, reikėjo skubiai tą prezentaciją rengti. Tai ji sutvarkė ir pasiskundė kitam kolegai (kur vakar aprašiau). Tas atėjęs mum čia moralus skaito kodėl nesutvarkėm jei matėm. Arba atėjus ji man apie muitus pasakoja, gal gali išsiaiškinti. Nu ok, pažiūrėjau ką radau internete, nieko nesupratau  :D Tai man ji: tai paskambink ir paklausk. Oi ne sakau, tau reik, tu ir skambink, ne mano sritis, nieko nesuprantu, net nežinau ko klaust. Tai užpyko. Tik nežinau ar paskundė direktoriui ar ne. Nes ji mėgėja skųstis. Vat taip pas mus darbe viskas.

Neišvariau pasportuot, nes gali reikt namo parlėkt, tai einu palei lampėdžius pasivaikščioti ta proga. Gaila tik kad kepurę pamiršau pasiimt, bet vandens įsimesiu.

Atsakyti
Mes vakar nakti grizom, dukra labai pilvo diegliai kankino. Zadejau jau i ligonine vaziuot. Siandien kolkas ramu. Ryt vizita turim pas gydytoja.
Vat o cia grizus vel negerai. Nesuprantu delko mama kaip sirse. Vyras vel sako, kad cia negyvens. Nors imk ir persiplesk. Tai va ir kaip nebus vaikui diegliai, kai istisai itampa ir nervai doh.gif cray.gif
Sveikos
Atsakyti

Ai ir dar. Nu jei pliotkint, tai iki galo, ane?  :D 

Grįžtu po atostogų, o nėra popieriaus, nei virtuvėlėje, nei tualete. Sako direktorė man: nepirkom popieriaus nes tavęs laukėm  :blink:  Taigi sakau darbinė kortelė jau negalioja, kitos neturiu, tai man irgi iš savų pirkt reikia. Aišku nuvariau į Promo nupirkau visko (kai ką kaip visada užmiršau  :rolleyes: ). Arba ateina į virtuvę ir sako: reikia šiūkšles išnešti. Nu tai kaip suprasti tokius pasakymus? Neturim sekretorės ar už ūkį atsakingo asmens, visi perkam kam ko reikia. 

Atsakyti